Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Reput

Retkeilyreppuvalikoimamme tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän kestävyyttä, mukavuutta ja tyylikkyyttä kaikenlaisiin seikkailuihin. Suunniteltuja kestämään vaativissakin olosuhteissa, nämä reput on valmistettu vedenkestävistä ja likaa hylkivästä materiaaleista. Ergonomisilla olkahihnoilla, säädettävillä rintaremmeillä ja hengittävällä selkäpaneelilla varustetut reppumme jakavat painon tasaisesti, mikä on erityisen tärkeää pidemmillä retkillä ja päiväpatikalla luonnossa tai kaupungin sydämessä. Monipuolisten lokeroitten ansiosta tavarasi pysyvät järjestyksessä. Valikoimastamme löytyy tuotemerkkien Haglöfs, Fjällräven ja Jack Wolfskin kaltaisten huippumerkkien tyylikkäitä ja käytännöllisiä malleja. Tutustu laajaan reppuvalikoimaamme ja löydä seuraavaan seikkailuusi sopiva reppu!

65 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Retkeilyreput netistä!

Valikoimamme retkeilyreput on suunniteltu tuomaan mukavuutta ja käytännöllisyyttä jokaiseen seikkailuun. Olitpa sitten suuntaamassa päiväretkelle, kaupunkiseikkailulle tai lyhyelle vaellukselle, löydät meiltä täydellisen repun. Meillä on laaja valikoima reppuja, jotka sopivat niin satunnaisille retkeilijöille kuin vaativillekin ulkoilma-aktivisteille.

Kestävä reppu retkeilyyn

Reppujemme suunnittelussa keskeisessä roolissa on kestävyys. Materiaalit on valittu huolellisesti kestämään kovaa käyttöä, tarjoten samalla vedenkestävyyttä ja likaa hylkivää pintaa. Innovatiiviset kankaat kuten vahvistettu nailon ja polyesteri takaavat repun pitkäikäisyyden samalla kun ne pitävät painon kevyenä.

Mukava reppu päivittäiseen käyttöön

Ergonomia ja mukavuus ovat olennaisia ominaisuuksia retkeilyrepussa. Meidän reppumallimme on varustettu pehmustetuilla olkahihnoilla, säädettävillä rintaremmeillä ja hengittävillä selkäpaneeleilla. Nämä ominaisuudet takaavat, että paino jakautuu tasaisesti, vähentäen rasitusta olkapäillesi ja selällesi, mikä on erityisen tärkeää pidemmillä retkillä.

Tilava reppu lisää käytettävyyttä

Tilavuus ja organisointi ovat avainasemassa. Reppumme on suunniteltu tarjoamaan riittävästi tilaa kaikille retkeilytarvikkeillesi. Useat lokerot ja taskut mahdollistavat helpon pääsyn tavaroihisi ja auttavat pitämään ne järjestyksessä. Erityisesti vesipulloille ja ensiaputarvikkeille suunnitellut taskut ovat käytännöllisiä retkeillessä.

Kattava reppuvalikoima

Väritykseltään reppumme vaihtelevat hillityistä luonnonväreistä rohkeisiin ja näyttäviin sävyihin. Olipa valintasi minimalistinen musta tai kirkas punainen, löydät varmasti tyylillesi sopivan vaihtoehdon.

Tuttuja reppumerkkejä: Haglöfs, Fjällräven ja Jack Wolfskin

Tarjoamme markkinoiden johtavien brändien kuten Haglöfsin, Fjällrävenin ja Jack Wolfskinin reppuja. Nämä brändit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään, ja niiden reput ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä.

Tutustu laajaan retkeilyreppujen valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa verkosta tai vieraile lähimmässä Carlson-tavaratalossa ja löydä juuri sinun seikkailuihisi sopiva reppu!