Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Hyvinvointi

100 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Hyvinvointi on monen tekijän summa

Ihmisen hyvinvointi on monien tekijöiden summa. Virallinen määritys on, että hyvinvointi koostuu terveydestä, materiaalisesta hyvinvoinnista sekä koetusta elämänlaadusta. Näin ollen hyvinvointi tarkoittaa meistä jokaiselle hieman eri asioita. Hyvää terveyttä voi edistää ja siihen voi itse vaikuttaa. Tähän verkkokauppamme osioon olemme keränneet hygieniaan ja itsestä huolehtimiseen liittyviä apuvälineitä ja tekniikkaa, joilla jokainen voi edistää ja myös mitata omaa terveyttään ja sitä kautta myös hyvinvointiaan. Täältä löydät kaikki kauneuteen ja terveyteen liittyvät laitteet ja koneet, joita saatat tarvita arjessa ja juhlassa. Oman itsensä hemmottelun lisäksi täältä löydät paljon loistavia ja suosittuja lahjoja, kuten partakoneita, kihartimia, suoristusrautoja tai vaikka sähköhammasharjoja myös muille elämäsi päähenkilöille.

Terveys lähtee suusta

Hyvä hammashoito ja suuhygienia on tärkeä osa terveyttämme. Terve suu ja hampaat heijastavat koko kehon terveyttä. Huolehdi hyvin hampaista laadukkaan sähköhammasharjan avulla. Sähköhammasharja on hyvä valinta esimerkiksi silloin, jos tapana on painaa harjaa liian kovaa ikeniä vasten. Tällöin on vaarana, että ienraja pakenee, joka ei tee hyvää suun terveydelle ja hyvinvoinnille. Liian kovakourainen harjaus vahingoittaa ikeniä pysyvästi. Monissa sähköhammasharjoissa on varoitin, joka kertoo kun harjaaja painaa hammasharjaa liian kovaa. Näin kovakourainenkin harjaaja oppii hellävaraisemmaksi hampaitaan ja ikeniään kohtaan.

Myös lasten hampaiden hoito on tärkeä ja hampaista huolehtiminen lapsuudesta saakka kasvattaa lasta huolehtimaan hampaistaan hyvin myös jatkossa. Aikuisten ja lasten sähköhammasharjat ja niiden vaihtopäät löydät kattavasta valikoimastamme.

Terveyden ja hyvinvoinnin mittarit

Hyvinvointia ja terveyttä voidaan mitata erilaisilla konkreettisilla mittareilla. Tällaisia mittareita ovat esimerkiksi verenpainemittari ja kuumemittari, jotka löydät verkkokauppamme henkilökohtaisen hyvinvoinnin osastolta. Laadukas verenpainemittari esimerkiksi Omronilta ja sen aktiivinen käyttö kotona voi estää ja ennaltaehkäistä sydän - ja verisuonitaudin kehittymistä. Kotona mitatut arvot ovat tunnetusti lähempänä oikeita arvoja, sillä verenpaineen mittaus lääkärin vastaanotolla nostattaa usein verenpainearvoja. Jännitys, vieras ympäristö ja usein myös fyysinen rasitus vastaanotolle tultaessa, ovat omiaan nostamaan painetta. Hankkimalla verenpainemittarin itselle tai lahjaksi, voit todella edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Hyvä kuumemittari on myös osa jokaisen kodin perusvarustelua. Nykyisin suurin osa ihmisistä mittaa kuumeen digitaalisella mittarilla sen helppouden ja selkeyden vuoksi. Lapsiperheessä suosittuja ovat erilaiset korvakuumemittarit ja mittarit joilla voidaan mitata kuumetta nopeasti ilman että mittari edes osuu pikkupotilaaseen.

Näiden kodin mittareiden lisäksi voit hankkia verkkokaupastamme esimerkiksi vaa’an, jonka avulla voit seurata painoasi niin halutessasi. Valikoimassamme on perushenkilövaaka ja lisäksi vaaka, jolla voi mitata myös kehonkoostumusta ja muita yksityiskohtia kehon koostumukseen liittyen.

Uutuutena verkkokaupassamme ovat myös huippusuositut Tens-laitteet, joilla voi lievittää kipua nyt myös kotioloissa. Sairaalakäytössä nämä kipua tehokkaasti lievittävät laitteet ovat olleet jo pitkään, mutta nyt lihas- ja nivelsärkyä voi lievittää myös kotona. Testaa tätä erinomaista tekniikkaa tilaamalla Tens-laite Carlsonilta!

Hiustenhoito osa kauneutta ja hyvinvointia

Hiukset ovat iso osa jokaisen persoonallisuutta ja ulkonäköä. Tyylejä on monia ja niin on myös tapoja hoitaa hiuksia. Toiset kuivaavat hiukset hiustenkuivaajalla tai kihartavat hiuksensa kihartimella tai suoristusraudan avulla viikoittain, toiset taas ajelevat koneella hiuksensa samalla aikataululla. Myös muoti vaikuttaa paljon hiustenhoitoon ja laitteisiin, jolla hiuksia hoidetaan. Kreppirauta on tuttu 80-luvulla hiuksiaan laittaneille, kun sitä edeltävien vuosikymmenien kaunistautujat olivat tottuneet papiljotteihin. Olipa tavoiteltu look mikä hyvänsä, Carlsonilla on laitteet tyylin saavuttamiseen ja ylläpitoon. Valikoimassamme on aina laatumerkit kuten Babyliss, Remington ja Braun.

Parranhoitoa oikeilla välineillä

Myös parta kuuluu hiusten tavoin asioihin, jossa kunkin oma tyyli seuraa omaa mieltymystä ja lisäksi ajan henkeä. Parta ja viikset ovat viime aikoina eläneet uutta tulemistaan ja pitkä hyvinhoidettu parta tai viikset ovat yleinen näky kaiken ikäisillä miehillä. Parranajoon ja muotoiluun on olemassa klassisten partakoneiden lisäksi erilaisia trimmereitä ja teriä. Partakoneeseen voi sijoittaa useita satoja euroja, mutta myös edullisia muutaman kympin perusmalleja on aina tarjolla Carlsonin partakonevalikoimassa. Valitse omiin tarkoituksiisi parhaiten sopiva partakone tai vaikka vain uusi terä.