Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Pienkoneet

486 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Kahvi ja kuumat juomat

Suomessa juodaan enemmän kahvia kuin missään muualla maailmassa. Voikin sanoa, että Suomi on kahvinjuontikansaa - paahdettua kahvia kuluu henkeä kohti 10 kg vuodessa. Kyseessä on siis vakava asia ja sen vuoksi kaikki asiaanliittyvät laitteet on syytä pitää ajan tasalla.

Kahvinkeitosta selviää arjessa vähimmällä vaivalla, kun kahviautomaatti tekee kahvin puolestasi. Automaattisten kahvikoneiden parhaat merkit Smeg, Delounghi ja Nespresso löytyvät kaikki valikoimastamme. Deloounhgi Kahviautomaatti tuo kahvilan kotiisi - monipuoliselela kahvikoneella valmistat mustan kahvin lisäksi espressoa, ristrettoa, cappuccinoa, machiattoa ja muita maitokahviajuomia. Kahvikapselia käyttävillä kahvikone, esim. Nespresso Vertuo Plus, valmistaa aina täydellisen kahvinautinnon nappia painamalla.

Kahvinkeittimet

Kahvinkeitossa on useita kriittisiä vaiheita, jotka vaikuttavat kahvin aromiin. Ensinnäkin kahvijauheen tulee olla vastajauhettua. Jos haluat varmistaa kahvijauheen tuoreuden, harkitse siirtymistä valmiiksi jauhetun kahvin ostamisesta jauhamaan kahvi itse pavuista kahvimyllyllä. Valikoimassamme on kymmeniä kahvimyllyjä - sekä käsin pyöritettäviä että sähköllä toimivia. Käsimyllyt sopivat vähän kahvia juoville ja niillä voi jauhaa myös mausteita kuten pippuria. Useamman kupin päivässä juoville käsitoiminen kahvimylly on pitemmän päälle vaivalloinen. Tällöin on parasta hankkia sähkötoiminen mylly esim. Smegin 50-luvun retrotyylinen kahvimylly.

Suodatinkahvin valmistamiseen Carlson.fi verkkokaupassa on saatavilla upea valikoima aina onnistuneet kahvit valmistavia kahvinkeittimiä.

Keittiön pienkoneet

Keittiö on kodin sydän ja siksi sen välineistöön kannattaa panostaa. Viihtyisä ja hyvinvarusteltu keittiö tekee ruuanlaittamisesta mukavaa myös kiireisen arjen keskellä. Laadukkaat keittiön pienkoneet auttavat kokkaamaan nopeammin ja helpommin. Tehosekoittimella teet herkullisen aamiaissmoothien, leivänpaahtimella paahdat rapeat lämpimät leivät ja bagelit, ja vakuumikoneella saat säilöttyä ylijääneen ruoan moneksi päiväksi. Kauniisti muotoiltu yleiskone  tai pastellinsävyinen 50-lukuhenkinen leivänpaahdin piristää myös keittiön ilmettä ja luo kodikkuutta. Laadukkaat keittiön pienkoneet kestävät käyttöä pitkään.

Erilaisilla leivänpaahtimilla ja grilleillä  valmistat herkullisen rapeat leivät, sämpylät, bagelit ja vohvelit. Mikä onkaan ihanampaa kuin itse tehdyt, tuoreet sämpylät. Yleiskone on jokaisen keittiön kruunu: sillä valmistat helposti taikinan leiville ja piirakoille. Sauvasekoittimella vispaat ja sekoitat kätevästi sosekeitot, kermat, majoneesit, kastikkeet ja hillot. Tehosekoittimella puolestaan on helppoa taikoa terveellinen aamiaissmoothie. Vihannesleikkurit ja viipalointikoneet helpottavat ja nopeuttavat raaka-aineiden käsittelyä.

Silitysraudoilla ja vaatehöyrystimillä teet ryppyisistä vaatteista ja lakanoista kauniin sileitä. Carlson.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia Electrolux, Aeg, Tefal, Bosch ja Braun silitysrautoja.
Uudet silitysraudat sisältävät innovaatioita, jotka tekevät silittämisestä entistä helpompaa. Esim. Electroluxin EasyLine-silitysraudat keraaminen SoftGlide™-silityspohja jakaa lämmön tasaisesti ja liikkuu sulavasti kaikkien kankaiden päällä. Silitysrautojen turvaominaisuudet varoittavat kuumasta silityspohjasta ja ilmaisevat, milloin silitysrauta on jäähtynyt. Jos tarvitset suurta höyryntuottoa, niin sopiva valinta uudeksi silitysraudaksi on Braun TexStyle höyrysilitysrauta, joka tuottaa 60 % tavallista enemmän höyryä. Tehokkaan silitysraudan avulla pahatkin rypyt suoristuvat nopeasti.

Arjessa vaivaton vaatehöyrystin tekee vaatteista hetkessä sileitä ja varmistaa, että näytät aina huolitellulta. Kannettava höyrystin mahdollistaa vaatteiden höyrystämisen suoraan henkarissa! Ryppyjen poistamisen lisäksi höyry myös raikasta vaatteen.

Siivous

Electrolux-pölynimurit helpottavat siivousta! Tarvitsetko hiljaisen UltraSilencer-imurin, johdottoman ErgoRapidon vai onko aika antaa robotti-imurin hoitaa puolestasi lattian puhtaanapito? Akkukäyttöiset ja johdottomat Ergorapido PowerPro varsi-imurit sopivat koville lattioille.

Carlsonilta löydät pölynimureiden pölypussit kaikkiin yleisiin pölynimurivalmistajien malleihin: Electrolux, Bosch, Miele, Volta, Hugin, Siemens.

Ilmastointi

Olemme sisätiloissa suurimman osan päivästämme ja siksi on tärkeää kiinnittää huolta sisäilman laatuun. Puhdas ja sopivan kostea hengitysilma on hyväksi sinulle itsellesi, mutta myös kasveille ja huonekaluille. Hyvä sisäilma on puhdasta, hajutonta ja sopivan kosteaa.

Talvella kylmä ilma on kuivaa ja silloin sopivaa 34-35 % sisäilman kosteutta on hankala ylläpitää ilman kostutinta. Valikoimastamme löytyvillä Ufox, Wilfa ja Stadler Form -ilmankostuttimet parantavat huoneilman laatua hiljaisesti ja bakteerittomasti.

Ilmanpuhdistimet keräävät sisäilmasta pienhiukkasia kuten siitepölyä, lemmikkien hilsettä, VOC-yhdisteitä, katupölyä ja hajua. Ilmanpuhdistimet poistavat myös bakteereita ja viruksia. Kunnolla puhdistettu sisäilma johtaa hyvinvointiin, elämänlaadun parantumiseen ja vähentää sairauksia. Katso Stadler Form ja Electrolux -ilmanpuhdistimien valikoima ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, myös kotiinkuljetuksella.