Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Vastuullisuus

Työyhteisö
Työyhteisön hyvinvointi on meille tärkeää. Pyrimme huolehtimaan, että työpaikoilla on positiivinen ja yhteisöllinen ilmapiiri, joka kannustaa tulokselliseen työntekoon. Haluamme olla työntekijöillemme luotettava kumppani ja meillä onkin paljon pitkäaikaisia työsuhteita. Hyvä työyhteisö luodaan yhdessä. Koko organisaatiomme on osallistunut valmennuksiin, joissa ideoimme toimivia tapoja lisätä työhyvinvointia ja kehittää liiketoimintaamme.

Hankinta
Olemme vastuullinen toimija hankinnoissamme. Carlsonin tuotevalikoima koostuu muodin, käyttötavaroiden ja rautakauppatuotteiden tunnetuista merkkituotteista. Näitä tuotteita valmistetaan pääosin Suomessa, Baltiassa, muualla EU-maissa sekä Aasiassa. Hankinnoissa tähtäämme pitkäaikaisiin ja luotettaviin kumppanuuksiin. Muodin hankinnat teemme täysin sisaryrityksemme Veljekset Halonen Oy:n kautta.

Ihmisoikeudet
Lähtökohtanamme on, että emme myy epäeettisesti tuotettuja, epäeettisesti tuotetusta materiaalista valmistettuja tuotteita tai tuotteita, joiden tuotanto ei kunnioita ihmisoikeuksia. Lähtökohtanamme on kunnioittaa ihmisoikeuksia Suomessa ja maailmalla. Pyrimme toiminnallamme lisäämään ihmisten hyvinvointia ja tukemaan käyttämiämme tavarantoimittajia vastuullisessa toiminnassa.
Olemme suunnanneet ostomme maihin, jossa kaltaisellamme yrityksellä on mahdollisuus konsultoida, valvoa ja kehittää toimintaa ihmisoikeusasioissa. Suurin osa tavarantoimittajistamme on Euroopasta ja EU-alueelta, mutta toimimme myös nk. kehittyvissä riskimaissa, kuten Kiinassa. Vältämme tietoisesti maita, joissa on näyttöä siitä, että ihmisoikeusasiat eivät toteudu.

Yhteiskunta
Olemme olleet näkyvä osa suomalaista yhteiskuntaa jo pian 160 vuotta. Oy Carlson työllistää yhdessä sisaryritys Veljekset Halonen Oy:n kanssa noin 900 kaupan ammattilaista eri puolella Suomea.

Ympäristö
Noudatamme ympäristösäädöksiä ja -lakeja. Huolehdimme jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja hävittämisestä, sekä mahdollisuuksien mukaan kierrätämme ja pyrimme vähentämään syntyvän jätteen määrää kaikissa toimipisteissämme. Olemme aktiivisesti vähentäneet energian kulutusta kehittämällä lämmöntalteenottoa ja sähkönkulutusta tiloissamme. Lisäämme kierrätysmuovin osuutta pakkausmateriaaleissamme sekä vähennämme tietoisesti muovin käyttöä yrityksessämme.

Palautetta tai kysymyksiä?
Mikäli haluatte antaa palautetta tai kysyä lisätietoja valikoimamme tuotteen alkuperästä tai muusta Carlsonin toimintaan tai hankintaan liittyvistä vastuullisasioista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme.