Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Polkupyörätarvikkeet

Polkupyörätarvikkeet netistä

Carlsonin verkkokaupasta löytyy kaikki tarvittava polkupyöräilyyn. Tarvikevalikoimasta löydät useiden eri valmistajien parhaat ja laadukkaimmat tuotteet pyöräilyharrastukseen. Meiltä löydät muun muassa kädensijat, valosarjat, juomapullotelineet sekä spiraali- ja runkolukot. Myös polkimia löytyy joka lähtöön. Jos sisärenkaasi on puhjennut, voit paikata sen paikkaussarjalla pidentäen näin pyöräsi käyttöikää.

Pyöräily on kävelyyn verrattuna nopeaa ja tehokasta erityisesti pitkillä matkoilla. Carlsonin verkkokaupasta ei tarvitse etsiä, vaan kaikki etsimäsi löytyy helposti. Tilaa tarvikkeet pyöräilyyn jo tänään.

46 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Laadukkaat pyöräilytarvikkeet

Carlsonilla myydään vain parhaita ja laadukkaita tuotteita. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti pyöräilytarvikkeiden ykköskastia. Valmistajia ovat muun muassa Rawlink, Kross, XLC, SKS, Zefal, Skram, Dunlop, Widek, Basta, Tunturi, Alligator ja monia muita laadukkaita tuotevalmistajia.

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä. Jos kuitenkin tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Koskee asiasi sitten tavaratelineitä tai ajotietokoneita, osaava tiimimme tietää vastauksen.

Pyörän lukot

Pyöräsi kannattaa ehdottomasti lukita aina, kun et käytä sitä. Varkaita löytyy jokaisesta kaupungista ja kylästä, joten voit helposti vähentää riskiä pyöräsi varkauteen lukitsemalla sen oikeaoppisesti. Laadukkaiden lukkojemme avulla saat pidettyä pyöräsi turvassa.

Meiltä löytyy AXA:n runkolukko Solid plus, AXA:n spiraalilukko Resolute 8-120 army green, Rawlink lukkovalosarja ja XLC:een spiraali- ja lenkkilukko. Mikäli pidät tyylikkäistä lukoista, voit myös ostaa itsellesi Zefalin U-lukon. Myös runkolukot ovat tehokkaita esim. Bastan runkolukko AxaRock. Minkä tahansa lukon valitset, et tule pettymään.

Polkimet

Ovatko vanhat polkimesi jo kuluneet puhki tai haluatko vain vaihtaa nykyiset polkimet tyylikkäämpiin? Ei hätää, meiltä löytyvät myös polkupyörien vaihtopolkimet. Valikoimassa on muun muassa tunturi City 9/16 polkimet aikuisille ja vaihtoehtoisesti lapsille XLC:n PD-C11 polkimet. Myös paremmalla pidolla olevia polkimia löytyy, kuten XLC:n PD-M01 polkimet.

Pyörän lisävarusteet

Jos haluat täydentää polkupyörääsi voit muuntaa sitä tarpeesi mukaan pyörän lisävarusteilla ja näin välttää mahdollisesti uuden pyörän hankinnan. Uusi pyörä ei aina tarkoita parempia pyöräilyreissuja. Entisen polkupyörän kunnostamisessa on sitä jotain. Valikoimastamme löytyvät perusvarusteet ja erikoisempaan tarpeeseen löytyy melkeinpä kaikki, mitä mieleesi voi juolahtaa.

Valikoimassamme on yksi markkinoiden laadukkaimmista lastenistuimista nimeltään Bilby, jos haluat kuljettaa lastasi mukana pyörämatkoillasi. Jos tarvitset jotain mihin laittaa tarvikkeesi, löytyy meiltä myös näppärä verkkokori polkupyörääsi. Mikäli sinulta ei vielä löydy jälkikasvua, voit lastenistuimen sijaan laittaa pyöräsi takaosaan tavaratelineen, niin kyytiisi mahtuu tavaraa kuin pieneen autoon.

Lapsille

Jälkikasvulta ei aina onnistu pyöräily heti ensimmäisellä yrityksellä. Meiltä shoppailet nyt perheen pienimmälle apupyörät, jotta pyöräily olisi yhtä hauskaa kuin isillä ja äidillä. Varttuessaan lapset haluavat mennä polkupyörällä myös leikkipuistoihin, tarhaan sekä tietysti myöhemmin kouluun. Tätä varten pyörään on asennettava heijastimet eteen ja taakse. Myös etuvalot sekä takavalot on hyvä erityisesti lasten polkupyörässä olla, kun päivät lyhenevät ja illat pitenevät. Päiväsaikaan ei ole kuitenkaan ole tarpeen pitää valoja päällä, joten valikoimastamme tilaat myös huomioviirin, jotta olisi hauskempaa ajella päiväsaikaankin.

Muita pyöräilytarvikkeita

Joskus sattuu huono tuuri ja rengas osuu mahdollisesti terävään kivenreunaan, ruuviin tai naulaan. Silloin rengas yleensä päästää ilmat pihalle ja pyöräily voi hankaloitua äkkiä. Tätä varten olisi hyvä olla mukana paikkaussarja esimerkiksi Zefalilta. Tällä laadukkaalla paikkaussarjalla korjaat renkaan kuin renkaan. Kun rengas on paikattu ja tekisi mieli lähteä jo matkaan, voi silti rengas olla vielä tyhjä. Renkaan täyttämistä varten tarvitset luonnollisesti pumpun. Valikoimassamme on esimerkiksi Zefalin pumppu mallia Rev 88 sekä XLC:n minipumppu, joka mahtuu pieneenkin tilaan.

Pumpattuasi renkaat täyteen ilmaa pääset taas jatkamaan matkaa. Matkan varrella voi myös jano yllättää, joten suosittelemme ostamaan juomapullotelineen, jotta voit huolehtia pyöräilyreissullasi nesteytyksestä. Mikäli edelleen tuntuu jokin vain hidastavan matkan kulkua, kannattaa tarkistaa ketjut. Meiltä löydät siihen hätään ketjuöljyä tai jopa uudet ketjut. Toimi nopeasti ja varmista pyöräilyharrastuksen jatkuvuus ja mukavuus oikeilla välineillä.