Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Maljakot

Maljakot ja vaasit netistä

Valikoimastamme löytyy useiden globaalisti tunnettujen design-merkkien maljakoita ja vaaseja. Tuotteita löytyy jokaisen tarpeeseen monipuolisesti, ostatpa sitten itsellesi tai lahjaksi. Meiltä löydät kauneimmat maljakot ja vaasit muun muassa Iittalalta, Arabialta, Marimekolta, Aarikalta, Muurlalta, Villeroy & Bochilta sekä Eva Sololta. Tutustu ja ihastu maljakoiden ja vaasien tarjontaamme.

218 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Monikäyttöiset maljakot ja vaasit

Maljakoita ja vaaseja käytetään yhä enenevissä määrin kotien koriste-esineinä, koska ne ovat edullinen ja moderni tapa viimeistellä kodin sisustus vallitsevan värimaailman ja tunnelman mukaan. Ne tuovat tyylikkyyttä erilaisiin kodin tiloihin, esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen sekä lasiterassille. Maljakko tai vaasi toimii myös sisustuselementtinä eri huonekalujen, kuten tv-tason, keittiön pöydän, ikkunalaudan tai lipaston päällä. Kun lisäät maljakkoon tai vaasiin vuodenaikaan sopivia kukkia tai lempikukkiasi, muuttuu katseenvangitsija ihan erilaiseksi mitä se oli tyhjänä ollessaan.

Maljakkoa tai vaasia voi käyttää myös tarjoiluastiana esimerkiksi karkeille, popcorneille tai hedelmille. Niihin voi laittaa myös tunnelmavaloja, kynttilöitä sekä tekokasveja. Erilaisilla koristekivillä ja värihiekalla saat myös muunneltua maljakon tai vaasin luomaa tunnelmaa. Useat maljakot toimivat katseenvangitsijoina myös sellaisenaan, eivätkä kaipaa sisälleen mitään. Etsitpä sitten maljakkoa tai vaasia mihin käyttötarkoitukseen tahansa, löydät varmasti parhaan valikoimastamme.

Maljakot ja vaasit ovat osa sisustusta

Maljakkoa ja vaasia valitessa kannattaa miettiä alustavasti paikka minne olet sitä ensi kertaa sijoittamassa. Vai ostatko kenties lahjaksi? Ole rohkea valinnoissasi, koska tyylikäs ja näyttävä maljakko tai vaasi on muunneltavissa tekokasveilla, koristeoksilla, kukkasilla, koriste-esineillä ja valaistuksella täysin erilaiseksi tarpeen mukaan. Älä aina tyydy vain kirkkaaseen lasiin vaan kokeile rohkeasti esimerkiksi savunharmaata tai mustaa.
Jos käytät sisustuksessa normaalisti kaikkea vaaleaa, harmaata, beigeä tai mustaa, valitse maljakon tai vaasin väriksi vaikka tummanpunainen tai koboltin sininen. Luo maljakosta tai vaasista huoneen keskipiste. Kauniita yhdistelmiä saadaan myös useiden maljakoiden ja vaasien kollaasilla.

Maljakoiden ja vaasien yksityiskohdilla on merkitystä

Skandinaaviseen sisustukseen sopivia esteettisesti kauniita maljakoita ja vaaseja löytyy satoja erilaisia. Maljakot ja vaasit ovat myös edullisia sisustuselementtejä, joilla saadaan mihin tahansa huoneeseen pelkistettyä, vintagetyylistä, modernia, tyylikästä tai tunnelmallista ilmettä. Iittalan maljakoissa korostuvat upeat, tummat ja tunnelmalliset vintage-sävyt, kun taas esimerkiksi Muurlan maljakoissa korostuvat pastellisävyt.

Maljakon tai vaasin pinnan yksityiskohdat korostavat siinä pidettävien kukkien kauneutta, ja joskus rouhean muotoiset ja rosopintaiset maljakot toimivat katseenvangitsijoina kodin eri tasoilla. Kannattaa huomioida, että eri muotoisilla ja kokoisilla maljakoilla ja vaaseilla voi luoda moniulotteisia sisustuskokonaisuuksia seinähyllyille, takan reunalle, terassille, pihakalusteiden päälle tai portaille. Valikoimistamme löytyy maljakoita lukuisilla erilaisilla pinnanmuodoilla.

Maljakon tai vaasin väri voi olla tärkeä

Maljakkoa tai vaasia valitessa kannattaa miettiä myös väriä. Jos paikka vaasille on jo katsottuna valmiiksi, on hyvä valita väri, joka sointuu ympäröivään värimaailmaan. Väritön lasi taas on ajaton valinta, joka sopii paikkaan kuin paikkaan. Tällöin maljakon paikkaa on helppo vaihtaa sisustuksen harmonian rikkoontumatta.

Maljakot ja vaasit voivat olla upeita koristeita jo sellaisenaan, ennen kuin niihin laitetaan mitään täytettä kasvien tai koriste-esineiden muodossa. Jos haluat yllättää ystäväsi tai sukulaisesi kukilla ja täydentää lahjaa maljakolla, kannattaa käydä vierailulla lahjan saajan luona tai kysellä hänen läheisiltään hänen lempiväreistään ja kodin värimaailmasta etukäteen, ettei tule hutiostosta.

Suuri valikoima ajattomia design-maljakoita ja vaaseja

Maljakot ja vaasit ovat helppoja sisustuselementtejä ostettavaksi, koska ne kestävät käytössä sukupolvelta toiselle ja ne ovat tyyliltään ajattomia. Tunnettu design-maljakko on varmasti myös takuuvarma lahjaidea ystävälle, valmistuvalle, sukulaiselle tai häälahjaksi.

Valikoimistamme löytyvät muun muassa:
●    Ajattomat Alvar Aallon suunnittelemat Aalto-maljakot (Iittala)
●    Aarikan Kupla- ja Nuppu-maljakot
●    Arabian tunnetuimmat kuvalliset maljakot
●    Kierrätyslasista valmistetut maljakot
●    Marimekko-vaasit
●    Umbran kukkatelineet

Maljakot ja vaasit on helppo pitää puhtaana

Olipa kyseessä perinteinen tai design-maljakko, sen puhtaanapito on helppoa, eikä vaadi erillisiä puhdistusaineita ja -välineitä. Jotkut saattavat pestä maljakoita ja vaaseja astianpesukoneessa, mutta yleensä riittää, että pyyhkii pölyt niistä ja pesee tarvittaessa miedolla pesuaineella ja vaikka tiskiharjalla.