Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Kahvinkeittimet

Kahvinkeitin on helppo ja tarpeellinen hankinta, jonka voi tehdä edullisesti ja helposti Carlsonilla! Meiltä löydät kaikki suosituimpien merkkien kahvinkeittimet kuten Moccamaster, Smeg, Kenwood ja Wilfa. Tutustu ja tilaa!

55 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

LAADUKAS KAHVINKEITIN TAKAA ONNISTUNEEN KAHVINAUTINNON

Kahvinkeitin on yksi yleisimmistä ja suosituimmista keittiökoneista.  Laadukkaalla kahvinkeittimellä keität erinomaiset kahvit arkeen ja juhlaan. Suodatinkeitin on monipuolinen ja helppo väline kahvinkeittoon – voit valita keitettävän kahvin määrän, vahvuuden ja lämpötilan. Näin valmistuu aina takuuvarmasti juuri omaan makuusi sopivaa kahvia. Kahvinkeittimien automaattinen virrankatkaisu säästää sähköä sekä lisää keittimien turvallisuutta. Monessa keittimessä on termoskannu, jotta kahvi pysyy tuoreena ja lämpimänä pidempään. Lisäksi arvostettuja kahvinkeittimen ominaisuuksia ovat tippalukko ja tilava sekä irrotettava vesisäiliö. Löydät valikoimastamme monipuolisesti alan ykkösnimiä – SmegMoccamasterElectroluxBraunWilfa ja Helkama, joilla keität maistuvaa ja laadukasta kahvia.

Perinteinen suodatinkahvi on monen suosikki, mutta kahvikulttuuri on muovautunut yhä moninaisemmiksi myös Suomessa. Monipuoliset kapselikoneet, pressopannut, espressokeittimet ja jauhavat kahviautomaatit ovat monipuolistaneet kahvin juontia myös kotioloissa. Tutustu Carlsonin kattavaan valikoimaan laadukkaita kahvinkeittimiä – niillä loihdit aina takuuvarmat laatukahvit. 

KAHVINKEITTIMEN PUHDISTUS

Huoltamalla ja puhdistamalla kahvinkeitintä lisäät keittimen käyttöikää. Säännöllinen puhdistaminen takaa myös hyvänmakuisen kahvin. Kahvista irtoaa valmistuksen aikana rasvoja, jotka voivat pinttyä keittimeen, minkä lisäksi vesijohtoveden sisältämä kalkki voi ajan mittaan kertyä keittimeen. Erilaiset pinttymät vaikuttavat niin juomien makuun kuin koneen kuntoonkin. Tämän vuoksi säännöllinen puhdistus on tärkeä osa keittimen huoltoa. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia puhdistusaineita ja -välineitä kodin eri tilojen ja tarvikkeiden puhdistukseen.

Suosittelemme aina noudattamaan kahvinkeittimen keittimen omia pesuohjeita ja käyttämään soveltuvia kalkinpoistoaineita ja pesutabletteja. Näin keitin puhdistuu takuuvarmasti oikealla tavalla. Kun puhdistusrutiinit ovat kunnossa, pysyy keitinkin kunnossa pidempään – säästäen luontoa ja rahaa.

KAHVINKEITTIMET LAADULLA JA EDULLISESTI  CARLSONILTA

Carlsonilla on pitkät perinteet kodinkoneiden myynnistä ja edustamisesta olipa kyseessä sitten suuret kodinkoneet tai kodin pienkoneet. Voit luottaa, että valikoimastamme saat aina markkinoiden suosituimmat ja parhaat koneet kuten kahvinkeittimet, kahvikoneet, kahviautomaatit, kapselikoneet tai vedenkeittimet. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarpeisiisi sopivat laadukkaat kahvinkeittimet ja muut kahvi -ja teetuotteet.

Kahvin ystävä tietää, että paras juoma saavutetaan hyvällä koneella. Tutustu kattavaan valikoimaamme kahviautomaatteja, kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja muita kahvi- ja teetuotteita.

Tutustu rauhassa kahvinkeittimiin netissä ja tilaa tai tule ostoksille lähimpään liikkeeseemme. Autamme mielellämme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan kahvinkeittimen!