Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Paistinpannut

Kattavasta valikoimastamme löydät keittiöösi sopivat paistinpannut ja paistinpannusetit. Meiltä löydät niin suosittujen valmistajien yleispannut kotikeittiöön kuin ammattikokin välineet vaativimpiin tarpeisiin. Oli valintasi trendikäs hiiliteräspannu, helppo pinnoitettu paistinpannu tai vaikka ammattikokkien suosima teräspannu, meiltä löydät pannun keittiöösi sinulle sopivaan hintaan.

Valikoimastamme löytyy tyylikkäitä katseenkestäviä vaihtoehtoja, jotka soveltuvat myös tarjoiluun. Pannuja on myös runsaasti eri kokoja ja monipuolisilla ominaisuuksilla kaikkeen käyttöön. Löydät sopivan paistinpannun kaikille liesityypeille, grillaukseen, liekitykseen, uuniin ja avotulelle. Valikoimaan kuuluvat myös wokki- ja ohukaispannut.

Valitsitpa minkä tahansa suosituista paistinpannuistamme, tutustu sen oikeaan pesuun ja mahdolliseen huoltoon saadaksesi täyden hyödyn ja tehon pannustasi vuosiksi eteenpäin. Oikein hoidetusta valurautaisesta pannusta pääsee nauttimaan ehkä jopa seuraava sukupolvikin.

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaita tuotteita luotettavilta ja suosituilta valmistajilta. Esimerkiksi Fissler, Opa ja Jamie Oliver ovat valmistajia, joiden luotettavia paistinpannuja löydät verkkokaupastamme. Meiltä löydät myös kotimaisia vaihtoehtoja kuten Fiskars.

87 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Paistinpannut netistä

Hiiliteräspannut

Oikein huollettuna pitkäikäinen hiiliteräspannu on oiva vaihtoehto pinnoitetulle paistinpannulle. Hiiliteräs onkin tällä hetkellä puhutuin materiaali paistinpannujen joukosta. Suositut valmistajat, kuten Opa ja De Buyer, tarjoavat laadukkaat hiiliteräspannut keittiösi tarpeisiin.

Kestävät hiiliteräspannut ovat kaikille liesityypeille sopivia, uuninkestäviä ja erinomaisia jopa avotulelle. Hiiliteräspannulla onnistut niin ruskistamisessa, liekittämisessä kuin grillaamisessakin kaikkien raaka-aineiden kanssa.

Mikäli mietit valitsisitko valurautaisen vai pinnoitetun paistinpannun, kannattaa kokeilla hiiliteräspannua, koska se yhdistää näiden parhaat puolet. Hiiliteräspannu kestää kuin valurautainen paistinpannu, mutta on helppo käyttää, aivan kuten pinnoitettu pannu.

Ohukaispannut

Onnistut letuissa ja omeleteissa parhaiten oikeanlaisen pannun avulla. Ohukaispannu valikoimaamme kuuluvat laadukkaat merkit kuten Maku, Fiskars ja Heirol. Valikoimamme ohukaispannut soveltuvat niin koti- kuin ammattilaiskäyttöönkin.

Pinnoitetut paistinpannut

Pinnoitettu paistinpannu tekee ruuanlaitosta helppoa. Pannut ovat kevyitä käsitellä ja pinnoituksen ansiosta rasvan ja öljyn määrässä voi säästää. Esimerkiksi SwissDiamond, Smeg ja Heirol tarjoavat monia laadukkaita vaihtoehtoja jokaiseen keittiöön.

Pinnoitettu paistinpannu lämpiää tasaisesti ja johtaa lämpöä tehokkaasti tehden paistamisesta helppoa. Lisäksi pinnoitetut paistinpannut tuovat käyttömukavuutta ruuanlaittoon. Pinnoitettuja paistinpannuja on ominaisuuksiltaan runsaasti erilaisia. Kattavasta valikoimastamme löydät muun muassa konepestävät, hankauksenkestävät ja tarttumattomalla pinnoitteella varustetut paistinpannut jokaiseen tarpeeseen kaiken tyyppisille liesille.

Korkealaatuinen paistinpannu takaa kestävän pinnoitteen ja hyvän lämmönjohtokyvyn. Pinnoitettu paistinpannu kestää oikein käytettynä vuosia.

Teräspannut

Kovaa kulutusta kestävät teräksiset paistinpannut ovat monipuolisuudessaan hyvä valinta keittiöösi. Laadukkaista brändeistä esimerkiksi Fissler, Fisskars ja Heirol tarjoavat energiatehokkaat teräspannut moneen tarpeeseen.

Teräspannu soveltuu kaikille liesityypeille, uuniin ja grillaukseen. Laadukas teräspannu on oikein hoidettuna ajaton kumppani keittiöösi. Alkuun pinnoittamattoman teräspannun käyttö voi vaatia tarkkuutta ja opettelua, mutta alun jälkeen paistaminen sujuu aivan kuten millä tahansa muullakin paistinpannulla ja pääset nauttimaan esimerkiksi pihvien upeista paistopinnoista. Teräksisen pannun puhdistus onnistuu astianpesukoneessa ja se kestää hyvin myös ruuan sisältämiä happoja. Teräspannu on usein ammattikokin valinta, mutta taipuu myös kotikeittiöön.

Valurautapannut

Valurautainen pannu takaa hyvät ominaisuudet paistamiseen. Tasainen lämpö, jonka pannu saavuttaa nopeasti, mutta myös pitkäkestoisesti, takaa loistavan paistotuloksen. Valurautapannu kestää metallisia ruuanlaittovälineitä, mikäli siinä ei ole pinnoitetta.

Valurautapannut ovat oikein hoidettuina pitkäikäisiä ja kestäviä kumppaneita keittiössäsi. Niiden ominaisuudet vain paranevat käytön myötä ja mitä enemmän pannua käytät, sen helpompaa sen hoitaminen on. Valurautapannu on myös monipuolinen valinta, sillä se sopii kaikille liesille ja jopa uuniin ja nuotiolle.

Valurautaisia pannuja valikoimastamme löytyy muun muassa merkeiltä Muurikka ja SwissDiamond.

Wokkipannut

Wokkipannu sopii monipuoliseen jokapäiväiseen ruuanlaittoon. Ruuan voi valmistaa höyryttämällä, keittämällä esimerkiksi rasvassa tai hauduttamalla. Valikoimassamme on wokkipannuja erilaisille liesille sekä erilaisista materiaaleista, kuten hiiliteräksestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuina. Wokkipannu hoidetaan ja huolletaan materiaalinsa mukaan. Se on mukava lisä jokaiseen keittiöön. Valikoimastamme löydät varmasti tarpeeseesi sopivan wokkipannun. Laadukkaat merkit, kuten Bergner, Jamie Oliver ja Fiskars takaavat onnistumisesi keittiössä, olit sitten aloitteleva ruuanlaittaja tai alasi ammattilainen.