Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Urheilukellot ja sykemittarit

Osta laadukkaat, tyylikkäät ja eri tarkoituksiin sopivat urheilukellot, sykemittarit ja aktiivisuusrannekkeet Carlsonin verkkokaupasta. Tarjolla on niin eri lajeihin kuin eri tasoisillekin liikkujille sopivia vaihtoehtoja monin vaihtelevin toiminnoin. Löydät itsellesi sopivan urheilukellon olitpa sitten urheiluharrastusta aloittava liikkuja, arkiaktiivisuuden ja hyvinvoinnin seurannasta kiinnostunut henkilö tai ammattitason urheilija. Paranna suoritustasi tai motivoi itseäsi terveellisempään elämään laadukkaiden urheilu- ja hyvinvointirannekkeiden avulla!

4 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Urheilukellot ja sykemittarit netistä

Älykellot tsemppaavat liikkumaan ja nukkumaan tarpeeksi

Urheilukellot ja sykemittarit ovat erinomainen tapa mitata kuntoilun tehoja sekä seurata omaa kehittymistä. Kun etsit kevyempää kelloa tai ranneketta päivittäisen aktiivisuuden mittaamiseen, tutustu fitnesskelloihin sekä aktiivisuusrannekkeisiin. Aktiivisemmille liikkujille sopii esimerkiksi juoksukello tai kehittynyt sport-kello. Tutustu Polarin laajaan valikoimaan ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin älykello.

Erilaiset urheilukellot, aktiivisuusrannekkeet ja sykemittarit eivät enää ole ainoastaan huippu-urheilijoiden varusteita. Älykellot toimivat hyvänä valmentajana sekä tsemppaavat liikkumaan ja tekemään jokapäiväisestä arjesta entistä aktiivisemman. Mikä sen parempi tunne kuin tehdä taas uusi ennätys askelten määrässä sekä huomata parantuminen omassa olotilassa! Kellot ja rannekkeet kertovat myös mielenkiintoisia asioita muun muassa omasta nukkumisesta ja unen laadusta.
Erilaisissa fitness-laitteissa on lukuisia ominaisuuksia ja hurjasti valinnanvaraa, niin Carlsonin verkkokaupassa kuin yleisestikin älykellomarkkinoilla. Mikä kello sopisi sitten sinulle parhaiten? Mieti ensin mitä rannekkeelta haluat. Onko tarkoitus mitata vain liikuntasuorituksia vai haluatko seurata päivittäistä aktiivisuustasoasi arjessa? Kannattaa listata paperille mitkä ovat ne sinulle tärkeimmät ominaisuudet. Monet kellot esimerkiksi mittaavat askelia, mutta niissä ei välttämättä ole sisäänrakennettua GPS-paikanninta. Listauksen jälkeen valinta on helpompaa ja saatat huomata, ettet välttämättä tarvitsekaan sitä vaihtoehdoista kalleinta kelloa.

Aktiivisuusranneke mittaa päivittäistä aktiivisuuttasi

Aktiivisuusrannekkeet sekä fitness-kellot ovat hyviä päivittäistä aktiivisuutta mittaavia kelloja. Aktiivisuusrannekkeet mittaavat mm. päivän aikana kertyneitä askelia sekä kannustavat panostamaan hyötyliikuntaan. Aktiivisuusrannekkeet tekevät arjen liikkumisesta säännöllistä sekä hauskaa. Monet rannekkeet mittaavat myös kulutettuja kaloreita, joten ne on helppo suhteuttaa syötyjen kalorien määrään silloin, kun haluat pudottaa painoasi.

Fitness-kelloissa on usein aktiivisuusrannekkeita enemmän ominaisuuksia, jolloin ne mittaavat myös unen laatua sekä tarjoavat erilaisia treenioppaita ja -ohjelmia. Näin löydät täydellisen tasapainon treenin, palautumisen ja perusarjen välillä. Fitness-kellot motivoivat treenaamaan säännöllisesti sekä tuomaan liikunnan osaksi säännöllistä arkea. Älykellot voi yleensä yhdistää puhelimeen esimerkiksi Bluetoothin avulla, jolloin ne mittaavat puhelimen GPS-signaalin kautta myös kuljettua matkaa.

Vie liikunta uudelle tasolle urheilukellon avulla

Urheilukellot sekä juoksukellot ovat erinomainen vaihtoehto aktiivisille liikkujille ja urheilijoille. Kevyisiin urheilurannekkeisiin verrattuna urheilukelloissa on usein sisäänrakennettu GPS. GPS:n avulla mittaat helposti juoksumatkoja sekä tehostat keskinopeuttasi. Monessa urheilukellossa on myös korkeusmittaus, joten polkujuoksussa voit seurata myös korkeusvaihteluita.

Urheilukelloa valitessa kiinnitä huomiota siihen, tarvitseeko kello kaverikseen sykevyön vai onko siinä sykkeenmittaus itsessään. Sykevyö on siitä hyvä vaihtoehto, että voit käyttää sykkeen mittausta vain urheilusuorituksen aikana, jolloin kellon akunkesto oqn parempi kuin integroiduilla sykkeenmittausominaisuuksilla. Jos taas haluat entistä tarkempaa mittausta koko päivän sykealueista, kannattaa panostaa sykekelloon. Näin saat arvokasta tietoa sykealueista koko päivän ajan sekä siitä, riittääkö lepo palautumiseen päivän aktiivisuudesta. Sillä itse liikkumisen lisäksi lepo on aivan yhtä tärkeää.

Kun hyvä älykello oikeilla ominaisuuksilla on viimein löytynyt, sinun pitää enää tehdä se vaikein valinta eli väri! Onneksi musta urheilukello on aina varma valinta. Jos haluat saada piristystä arkeesi, valitse värikäs aktiivisuusranneke. Tärkeintä on, että kello tuntuu ranteessa hyvältä eikä ole tiellä. Kello suositellaan puettavaksi yleensä vasempaan ranteeseen riippuen siitä, oletko oikea- vai vasenkätinen.

Urheilukellot, sykemittarit ja aktiivisuusrannekkeet tarjoavat lukuisia toimintoja

Urheilu- ja aktiivisuusrannekkeet sekä sykemittarit ovat loistava tapa seurata omaa kehittymistä, mitata aktiivisuutta sekä opastaa ja motivoida itseään liikkumaan enemmän tai voimaan paremmin. Eri rannekkeilla ja kelloilla on vaihtelevia ominaisuuksia, jotka sopivat eri tarpeisiin ja lajeihin. Näitä ominaisuuksia voivat olla muun muassa:

●       Askelten määrän mittaus

●       Unen seuranta

●       Kulutettujen kaloreiden seuranta

●       Treenioppaiden ja -ohjeiden tarjoaminen

●       Kuljetun matkan mittaus

●       Sykkeen mittaus

●       Korkeusmittaus

●       Reittiopastus

●       Sää

●       Suorituskykytestit

Tarjolla voi olla vielä lukuisia muitakin ominaisuuksia riippuen urheilukellosta. On myös tärkeää tietää, että kaikki urheilusuorituksen tai hyvinvoinnin seurantaan tarkoitetut rannekkeet eivät sisällä kaikkia edellisessä listassa mainittuja ominaisuuksia.

Lisäksi riippuu rannekkeesta onko se esimerkiksi mahdollista yhdistää puhelimeen tai tarjoaako se sisäänrakennetun GPS:n. Eri urheilu- ja aktiivisuusrannekkeiden ja -kellojen vertaileminen on siis erittäin tärkeää, jotta saat kaiken hyödyn irti omasta rannekkeestasi.

Urheilukellot ja sykemittarit kaiken tasoisille liikkujille

Carlson tarjoaa muutamilla perusominaisuuksilla sisältäviä rannekkeita niille, jotka kaipaavat esimerkiksi vain yksinkertaista askelten mittaus - tai vaikkapa sykkeen mittausominaisuutta. Tarjolla on kuitenkin myös erittäin monipuolisilla toiminnoilla varustettuja kalliimpia tuotteitakin esimerkiksi juoksu-, monilaji- ja triathlon-treenaajille. Valikoimassa on esimerkiksi ammattiurheilijoille suunniteltuja tuotteita, kuten huippulaatuinen Polar Vantage V. Se sopii myös kaikille ei-ammattilaisille, jotka treenaavat kuin ammattilaiset. Tällaiset kellot tarjoavat jopa 40 h akun keston ja monia muita vaativimpaankin makuun sopivia ominaisuuksia.

Pelkkään sykkeen tarkkailuun taas sopii loistavasti esimerkiksi Polar H10 -sykesensori, joka seuraa sykettä erittäin tarkalla sykesensorilla ja jonka kautta voit lähettää syketietosi moniin muihin laitteisiin.

Itse syke- ja muiden urheilumittareiden lisäksi löydät Carlsonin verkkokaupasta myös näihin tuotteisiin liittyvät lisätarvikkeet, kuten kaapelit, kiinnitysvyöt ja irtorannekkeet kelloa varten.

Urheilukellot ja aktiivisuusrannekkeet hyvinvoinnin tai arkirutiinien seuraamiseen

Urheilu- ja aktiivisuuskellot eivät ole vain urheilusuorituksen mittaamista varten. Monet niistä on suunniteltu seuraamaan yleistä hyvinvointia, jonka avulla voit parantaa omaa terveys- ja hyvinvointitasoasi. Voit saada tietoja esimerkiksi unenlaadustasi tai seurata levon ja treenin tasapainoa. Osa kelloista voi myös hälyttää värisemällä, kun olet ollut liian pitkään paikallaan, joka on loistava ominaisuus esimerkiksi istumatyötä tekeville. Voit siis saada arvokasta tietoa uni-, lepo- ja aktiivisuustavoistasi valitsemalla näitä ominaisuuksia mittaavan tuotteen.

Monipuoliset urheilukellot ja sykemittarit netistä

Sen lisäksi, että aktiivisuusrannekkeet, sykemittarit ja urheilukellot ovat erittäin monipuolisia harjoittelun ja levon mittaajia, niillä on monia muitakin ominaisuuksia. Osan kelloista voi esimerkiksi yhdistää puhelimeen, joka tarjoaa sinulle monia lisäominaisuuksia. Näin voit saada älykkäät ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä sekä sosiaalisen median ilmoituksista aktiivisuus- tai urheilurannekkeeseesi.

Eri kellojen verkko- ja mobiilipalveluissa voi olla monia muitakin vaihtelevia lisäominaisuuksia. Urheilu- ja aktiivisuusrannekkeiden huolellinen vertailu on siis järkevää, jotta olet varmasti tyytyväinen ostokseesi.

Urheilukellot ja sykemittarit eri budjeteille

Carlson-verkkokauppa tarjoaa erittäin monipuolisen urheilu- ja aktiivisuusrannekevalikoiman paitsi toimintojen ja ulkoasun, myös hintojen suhteen. Monia melko yksinkertaisia perusrannekkeita saa usein alkaen muutamasta kymmenestä eurosta, mutta löydät verkkokaupasta myös reilusti kalliimmat ja monipuolisemmat urheilumittauslaitteet ammattikäyttöön.

Kaikista kalleinta kelloa ei siis kannata ostaa, mikäli tarpeena on esimerkiksi vain sykkeen tai askeleiden mittaus. Vastaavasti taas erittäin aktiiviset kilpaurheilijat eivät aina löydä yksinkertaisimmista urheilukelloista kaikkia tarvitsemiaan ominaisuuksia, kuten GPS:ää. Tutustu siis monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaamme, ja saat varmasti juuri itsellesi sopivimman urheilu-, aktiivisuus- tai sykemittarin.