Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Pussilakanat ja tyynyliinat

Laadukkailla vuodetekstiileillä luot makuuhuoneesi sisustukseen itsesi näköisen ilmeen ja tunnelman. Vuodetekstiileillä parannat yöunesi laatua ja lisäät viihtyvyyttä makuuhuoneessasi. Niiden avulla voit sisustaa ja vaikuttaa kotisi tunnelmaan sekä luoda ylellisyyden tuntua arkeen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja tyylikkäät tyynyt ja peitot sekä aluslakanat, pussilakanat ja tyynyliinat, joita voit ihastella useissa eri materiaaleissa. Vuodetekstiilejä löydät verkkokaupastamme mm. puuvillaisena, pellavaisena tai satiinisena monissa eri väreissä ja kuoseissa. Valittavanasi on hillittyjä ja yksivärisiä kuoseja sekä niiden lisäksi rohkeita ja vahvoja kuvioita ja värejä. Valitse juuri sellaiset värit ja kuosit, jotka sopivat sinun kotiisi. Tuotteemme tulevat suosituilta suomalaisilta valmistajilta kuten esimerkiksi Finlaysonilta, Vallilalta ja Familonilta. Valikoimissamme on vuodetekstiilejä myös lapsille. Tutustu ja ihastu!

197 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Pussilakanat ja tyynyliinat netistä

Tärkeimmät vuodetekstiilit ovat peitteet ja tyynyt

Hyvät peitteet ja tyynyt parantavat unesi laatua ja auttavat sinua voimaan paremmin. Hyvä tyyny tukee niskaa ja on juuri oikean kokoinen, ja hyvä on peite hengittävää materiaalia, joka lämmittää tai viilentää ihoa tarpeen mukaan. Niiden hankintaan kannattaakin panostaa ja ostaa juuri itselle omiin tarpeisiin sopivat tuotteet. Valikoimistamme löydät laadukkaat ja ilmavat tyynyt ja peitteet useassa eri koossa, myös lasten koossa. Materiaaleina on käytetty mm. 100 prosenttista luomupuuvillaa sekä kierrätyskuitua. Tyynyjä ja peittoja on tarjolla koon lisäksi myös ominaisuuksiltaan erilaisia. Voitkin valita kesällä ihanan ihoa viilentävän peitteen ja talvella hieman paksumman materiaalin. Painopeiton alla koko keho rentoutuu ja nukahtamisesta tulee helpompaa. Tyynyjä ja peittoja löydät valikoimistamme tunnetuilta valmistajilta kuten Familon ja 4Living.

Petauspatjalla pehmeyttä ja tukea vieraiden tarpeisiin

Monella meistä sattuu tilanteita, että yövieraita on enemmän kuin talossa vuodepaikkoja. Valikoimistamme löydät Outfitin pumpattavan varavuoteen kolmessa eri koossa. Yövieraiden saapuessa varavuode on helppo ottaa esiin ja täyttää, pakkaus sisältää myös pumpun. Vuoteen materiaalina on käytetty kestävää vinyyliä, joka on helppo pitää puhtaana ja koska varavuode on saatavana myös tuplakokoisena, ei haittaa, vaikka yövieraita tulisi useampikin. Valitse juuri itsellesi ja sinun vieraillesi sopiva varavuode tai vaikka useampikin.

Aluslakanoilla viihtyvyyttä ja mukavuutta makuuhuoneeseen

Laadukkaista materiaaleista valmistetut pehmeät lakanat auttavat sinua nukkumaan paremmin. Kun lakanat ovat oikean kokoiset ja niiden väritys tai kuviointi miellyttää silmää, on nukkumaan helppo ja mukava mennä ja rentoudut nopeammin. Laajasta valikoimastamme löydät useita eri lakanamalleja kuten muotoon ommellut lakanat ja helmalakanat sekä monia eri materiaalivaihtoehtoja kuten esimerkiksi satiini, pellava ja puuvilla. Helmalakanoilla ja muotoon ommelluilla lakanoilla sänkysi pysyy järjestyksessä ja siistimmän näköisenä. Helmalakanan värin voit valita kotisi sisustuksen väreihin sopivaksi, jolloin yleisilme pysyy kodissasi harmonisena. Sijauspatjan suojuksilla suojaat patjaasi ja se pysyy käyttökunnossa pidempään. Tervetuloa tutustumaan kattavaan lakanavalikoimaamme, josta löydät aluslakanoita useilta tunnetuilta brändeiltä, kuten esimerkiksi Vallila, Finlayson ja Familon. Valikoimissamme on lakanoita myös lasten koossa.

Luksusta ja tunnelmaa makuuhuoneeseen pussilakanaoilla ja tyynyliinoilla

Laadukkaat ja kauniit pussilakanat sekä tyynyliinat tuovat makuuhuoneeseen ilmettä ja ylellisyyden tuntua. Niiden avulla voi sisustaa - voit vaihdella niiden väritystä tai kuviointia aina mielialan tai vuodenaikojen mukaan. Lakanat suojaavat myös sinun ihoasi nukkuessasi, joten niiden laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Pussilakanoiden avulla voit päättää, haluatko tänään olla rohkea ja romanttinen vai hillitty ja viileä. Pussilakanoilla ja tyynyliinoilla voit helposti vaihdella makuuhuoneesi tunnelmaa oman mielialasi mukaan ja kun kuosi on itselle mieleinen, myös nukkuminen on mukavampaa. Verkkokaupassamme on saatavilla lakanoita useissa eri väreissä ja kuoseissa, joista voit valita sen joka sopii juuri sinun kotiisi parhaiten. Löydät valikoimistamme pussilakanoita ja tyynyliinoja suosituilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Marimekko, Familon ja Finlayson. Materiaalivaihtoehdoista edustettuina ovat mm. puuvilla ja satiini. Kuoseissa on valittavana pirteitä ja voimakkaita kuvioita, sekä myös hieman rauhallisempaa tyyliä. Löydät meiltä myös vauvan pussilakanoita.