Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Verkkokaupan toimitustavat

Ma 18.12. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi!

 Verkkokauppamme toimitustavat ja niiden hinnat ovat:

  • NOUTO CARLSONIN TAI HALOSEN MYYMÄLÄSTÄ 3,95 € ALLE 50 €:N TILAUKSISSA     Yli 50 €:n tilauksissa sekä aina Carlson Club Card Platina- tai Halonen Fashion Card Platina-asiakkaille 0 €. (Halosen myymälöistä noutomahdollisuus koskee normaalia pakettiliikennettä, ei isokokoisia/painavia tuotteita) Pakettisäilytys myymälässä 14 vrk. HUOM! Myös tässä toimitustavassa toimitusaika 2-5 päivää. Tuote on luovutettavissamme vasta kun olet vastaanottanut saapumisilmoituksen. Carlsonin noutomyymälöitä ovat Kuopion, Mikkelin ja Joensuun tavaratalot, Jumbon kodinmyymälä sekä Kuopio Volttikatu ja Savonlinna.
  • NOUTO POSTIN TOIMIPAIKASTA TAI SMARTPOSTISTA 6,90 €  (yli 100 euron tilauksissa 0 €)
  • NOUTO POSTIN TOIMIPAIKASTA, PITKÄ PAKETTI 9,90 €  (pituus 100-200 cm, paino alle 25 kg)
  • KOTIINKULJETUS NORMAALIKOKOISILLE PAKETEILLE 14,90 €
  • KOTIINKULJETUS PITKILLE PAKETEILLE 17,90 €  (pituus 100-200 cm, paino alle 25 kg)
  • KOTIINKULJETUS ISOKOKOISILLE/PAINAVILLE PAKETEILLE: 25-59 kg 59,90 €, 60-99 kg 65,90 €, 100-149 kg 76,90 €, 150-299 kg 87,90 €, 300-420 kg 163,90 €, 421-1000 kg 350,90 €, yli 1000 kg 416,90 €

Näet tilauksellesi mahdolliset toimitustavat kassalla sen jälkeen, kun olet siirtänyt tuotteet ostoskoriin. Isokokoiset tuotteet voi joko noutaa niistä myymälöistä joissa kyseisiä tuotteita on saatavilla tai tilata ne kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomessa alueilla, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta myöskään Turun saaristoalueelle eikä Suomenlinnaan (00190).

Kotiinkuljetus
Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan verkkokauppatilauksella näkyvään osoitteeseen. Paketti toimitetaan ulko-ovelle (Posti) tai suurikokoinen/painava lähetys jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (Kaukokiito/täysperävaunusta pakettiautoon). Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä.

Suurikokoisten/painavien lähetysten kyseessä ollessa Kaukokiito soittaa aina etukäteen ja sopii toimitusajan. Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa toimituksen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toimitamme tuotteet normaalisti 2-5 arkipäivässä. Huomioittehan kuitenkin, että toimitusajassa on tuotekohtaisia eroja, joista infotaan tuotekortilla - osa tuotteistamme toimitetaan asiakkaalle suoraan tavarantoimittajaltamme, jolloin toimitusaika voi olla pidempi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lähetämme sinulle kahdessa vaiheessa tietoa toimituksen etenemisestä:
saat tiedon, kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä kuljetukseen, sekä kun se on noudettavissa. Tätä varten sinun tulee tilausta tehdessäsi aina ilmoittaa sekä puhelinnumero että sähköpostiosoite.

Tilaus voi jakautua useiksi toimituksiksi, jos tilauksen tuotteita toimitetaan eri varastoista. Tällaisessa tapauksessa lähetämme tiedon jokaisen toimituksen kuljetuksen etenemisestä erikseen.

Tilausta noutaessasi tarvitset  paketin lähetystunnuksen ja kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on toimitettu noutoilmoituksessa (tekstiviesti tai sähköposti). Toinen henkiö voi noutaa tilauksen puolestasi noutoilmoituksen tiedoilla.

Toimitamme verkkokauppatilauksia vain Suomeen. Tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle.