Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Verkkokaupan toimitustavat

Verkkokauppamme toimitustavat ja niiden hinnat ovat:

  • nouto myymälästä 0€ 
  • nouto Postin toimipaikasta tai pakettiautomaatista 6,90 € (yli 100 euron tilauksissa 0 €)
  • kotiinkuljetus normaalikokoisille paketeille 14,90 €
  • kotiinkuljetus isokokoisille/painaville paketeille 35-50 kg 19 €   50-80 kg 39 €   80-120 kg 59 €   yli 120 kg 79 €

Näet tilauksellesi mahdolliset toimitustavat kassalla sen jälkeen, kun olet siirtänyt tuotteet ostoskoriin. Isokokoiset tuotteet voi joko noutaa niistä myymälöistä joissa kyseisiä tuotteita on saatavilla tai tilata ne kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomessa alueilla, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta myöskään Turun saaristoalueelle eikä Suomenlinnaan (00190).

Toimitamme tuotteet 2-5 arkipäivässä.

Lähetämme sinulle kahdessa vaiheessa tietoa toimituksen etenemisestä:
saat tiedon, kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä kuljetukseen, sekä kun se on noudettavissa. Tätä varten sinun tulee tilausta tehdessäsi aina ilmoittaa sekä puhelinnumero että sähköpostiosoite.

Tilaus voi jakautua useiksi toimituksiksi, jos tilauksen tuotteita toimitetaan eri varastoista. Tällaisessa tapauksessa lähetämme tiedon jokaisen toimituksen kuljetuksen etenemisestä erikseen.

Tilausta noutaessasi tarvitset henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, passi tai virallinen henkilötodistus) sekä paketin lähetystunnuksen (esim. tekstiviesti). Jos toimitustapana on nouto myymälästä, ja joku toinen henkilö noutaa tilauksen puolestasi, hän tarvitsee valtakirjan. Voit tulostaa lomakkeen valtakirjaa varten tästä >>.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.