Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Verkkokaupan toimitustavat

RAUTAKAUPPA-AUTO

Toimitamme rautakauppaostoksesi suoraan kotiisi 15 km:n säteellä Carlsonin rautakaupoista Kuopiossa, MIkkelissä, Joensuussa, Varkaudessa ja Savonlinnassa (20 km). Kuljetuksen hinta 9,90. Yli 200 €:n ostokset kuluitta. Kuljetus max 35 kg:n paketeille.

TOIMI NÄIN: 1. Suunnittele 2. Tee tilaus ja sovi kuljetus sähköpostitse tai puhelimella 3. Maksa toimituksen yhteydessä

YHTEYSTIEDOT:

KUOPIO     info.volttikatu (ät) carlson.fi tai p. 040 485 7391

MIKKELI     sisustus.satama (ät) carlson.fi tai p. 040 833 0951

JOENSUU     info.joensuu [ät) carlson.fi tai p. 040 845 2354

VARKAUS     info.varkaus (ät) carlson.fi tai p. 020 742 7207 

SAVONLINNA     info.savonlinna (ät) carlson.fi tai p. 020 742 7253

 

RAUTAKAUPPA DRIVE-IN  1. tee tilaus puhelimitse (edellä olevat puhelinnumerot) 2. nouda ja maksa tuotteet myymälän pihalla

MUUT TOIMITUSETUMME ja LISÄPALVELUMME JUURI NYT

 

Palvelevana perheyrityksenä haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoisia toimitustapoja verkkokauppatilauksiin poikkeustilanteen vuoksi:

Yli 50 euron verkkokauppatilauksissa TOIMITUSKULUT 0 € Smartpostiin tai Postin toimituspisteeseen (arvo 6,90).

 

LISÄPALVELUT KUOPION, MIKKELIN JA JOENSUUN TAVARATALOISSA

 myymälänoudon yhteydessä (ei koske isokokoisia/painavia paketteja)

1. Noudettaessa verkkokauppatilaus tavaratalosta tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden noutaa postipaketti myymälän ovelta

Valitkaa toimitustavaksi nouto myymälästä ja noutoviestin saatuanne ottakaa yhteyttä kyseiseen tavarataloon sopiaksenne tarkemmat yksityiskohdat henkilökuntamme kanssa. Valitsemalla noudon myymälän ovelta, teidän ei tarvitse asioida sisällä myymälässämme, vaan paketti toimitetaan teille henkilökuntamme puolesta liikkeen ulko-ovelle.

 2. Maksuton kotiinkuljetus keskustan alueella (5 km) kaikille yli 50 euron verkkokauppatilauksille jos et pääse hakemaan pakettia itse

Halutessanne kotiinkuljetuksen verkkokauppatilauksellenne, valitkaa toimitustavaksi nouto myymälästä ja noutoviestin saatuanne olkaa yhteydessä kyseiseen tavarataloon sopiaksenne kotiinkuljetuksen yksityiskohdista. Maksuton kotiinkuljetuspalvelumme on Postista riippumaton palvelu, jonka haluamme tarjota asiakkaillemme tällaisessa poikkeustilanteessa.

 3. Varaa oma ostosaika tavarataloon 

Voit varata yksityisen ostosajan tavarataloomme kun haluat yksilöllistä opastusta ja neuvontaa.

Ota yhteyttä: KUOPION TAVARATALO p. 0207 427 068, JOENSUUN TAVARATALO p. 0207 427 362, MIKKELIN TAVARATALO p. 0207 427 488

Huomioithan aukioloajat yhteyttä ottaessasi: tavaratalot Joensuu ja Mikkeli ma-pe 11-17, la 10-14  tavaratalo Kuopio ma-pe 11-18, la 10-14

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Verkkokauppamme toimitustavat ja niiden hinnat ovat:

  • nouto Carlsonin tai Halosen myymälästä 0€  (Halosen myymälöistä noutomahdollisuus koskee normaalia pakettiliikennettä, ei isokokoisia/painavia tuotteita)
  • nouto Postin toimipaikasta tai Smartpostista 6,90 € (yli 50 euron tilauksissa 0 €)
  • nouto Postin toimipaikasta, pitkä paketti 9,90 € (pituus 120-180 cm, paino alle 35 kg)
  • kotiinkuljetus normaalikokoisille paketeille 14,90 €
  • kotiinkuljetus pitkille paketeille 17,90 € (pituus 120-300 cm, paino alle 35 kg)
  • kotiinkuljetus isokokoisille/painaville paketeille: 35-50 kg 19 €, 50-80 kg 39 €, 80-120 kg 59 €, yli 120 kg 79 €

Näet tilauksellesi mahdolliset toimitustavat kassalla sen jälkeen, kun olet siirtänyt tuotteet ostoskoriin. Isokokoiset tuotteet voi joko noutaa niistä myymälöistä joissa kyseisiä tuotteita on saatavilla tai tilata ne kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomessa alueilla, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta myöskään Turun saaristoalueelle eikä Suomenlinnaan (00190).

Toimitamme tuotteet 2-5 arkipäivässä.

Lähetämme sinulle kahdessa vaiheessa tietoa toimituksen etenemisestä:
saat tiedon, kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä kuljetukseen, sekä kun se on noudettavissa. Tätä varten sinun tulee tilausta tehdessäsi aina ilmoittaa sekä puhelinnumero että sähköpostiosoite.

Tilaus voi jakautua useiksi toimituksiksi, jos tilauksen tuotteita toimitetaan eri varastoista. Tällaisessa tapauksessa lähetämme tiedon jokaisen toimituksen kuljetuksen etenemisestä erikseen.

Tilausta noutaessasi tarvitset  paketin lähetystunnuksen ja kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on toimitettu noutoilmoituksessa (tekstiviesti tai sähköposti). Toinen henkiö voi noutaa tilauksen puolestasi noutoilmoituksen tiedoilla.

Toimitamme verkkokauppatilauksia vain Suomeen. Tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle.