Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Verkkokaupan toimitustavat


 Verkkokauppamme toimitustavat ja niiden hinnat ovat:

  • NOUTO CARLSONIN TAI HALOSEN MYYMÄLÄSTÄ 3,95 € ALLE 50 €:N TILAUKSISSA     Yli 50 €:n tilauksissa sekä aina Carlson Club Card Platina- tai Halonen Fashion Card Platina-asiakkaille 0 €. (Halosen myymälöistä noutomahdollisuus koskee normaalia pakettiliikennettä, ei isokokoisia/painavia tuotteita) Pakettisäilytys myymälässä 14 vrk. HUOM! Myös tässä toimitustavassa toimitusaika 2-5 päivää. Tuote on luovutettavissamme vasta kun olet vastaanottanut saapumisilmoituksen.
  • NOUTO POSTIN TOIMIPAIKASTA TAI SMARTPOSTISTA 6,90 €  (yli 100 euron tilauksissa 0 €)
  • NOUTO POSTIN TOIMIPAIKASTA, PITKÄ PAKETTI 9,90 €  (pituus 100-200 cm, paino alle 25 kg)
  • KOTIINKULJETUS NORMAALIKOKOISILLE PAKETEILLE 14,90 €
  • KOTIINKULJETUS PITKILLE PAKETEILLE 17,90 €  (pituus 100-200 cm, paino alle 25 kg)
  • KOTIINKULJETUS ISOKOKOISILLE/PAINAVILLE PAKETEILLE: 25-59 kg 54,90 €, 60-99 kg 65,90 €, 100-149 kg 76,90 €, 150-299 kg 87,90 €, 300-420 kg 163,90 €, 421-1000 kg 350,90 €, yli 1000 kg 416,90 €

Näet tilauksellesi mahdolliset toimitustavat kassalla sen jälkeen, kun olet siirtänyt tuotteet ostoskoriin. Isokokoiset tuotteet voi joko noutaa niistä myymälöistä joissa kyseisiä tuotteita on saatavilla tai tilata ne kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljetus on mahdollinen vain Manner-Suomessa alueilla, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta myöskään Turun saaristoalueelle eikä Suomenlinnaan (00190).

Kotiinkuljetus
Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan verkkokauppatilauksella näkyvään osoitteeseen. Paketti toimitetaan ulko-ovelle (Posti) tai suurikokoinen/painava lähetys jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (Kaukokiito/täysperävaunusta pakettiautoon). Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä.

Suurikokoisten/painavien lähetysten kyseessä ollessa Kaukokiito soittaa aina etukäteen ja sopii toimitusajan. Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa toimituksen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toimitamme tuotteet normaalisti 2-5 arkipäivässä. Huomioittehan kuitenkin, että toimitusajassa on tuotekohtaisia eroja, joista infotaan tuotekortilla - osa tuotteistamme toimitetaan asiakkaalle suoraan tavarantoimittajaltamme, jolloin toimitusaika voi olla pidempi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lähetämme sinulle kahdessa vaiheessa tietoa toimituksen etenemisestä:
saat tiedon, kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä kuljetukseen, sekä kun se on noudettavissa. Tätä varten sinun tulee tilausta tehdessäsi aina ilmoittaa sekä puhelinnumero että sähköpostiosoite.

Tilaus voi jakautua useiksi toimituksiksi, jos tilauksen tuotteita toimitetaan eri varastoista. Tällaisessa tapauksessa lähetämme tiedon jokaisen toimituksen kuljetuksen etenemisestä erikseen.

Tilausta noutaessasi tarvitset  paketin lähetystunnuksen ja kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on toimitettu noutoilmoituksessa (tekstiviesti tai sähköposti). Toinen henkiö voi noutaa tilauksen puolestasi noutoilmoituksen tiedoilla.

Toimitamme verkkokauppatilauksia vain Suomeen. Tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle.

Lillevilla - piharakennusten rahti ja toimitus

Toimitamme tuotteita Manner-Suomeen. Toimitusosoitteen/purkupaikan tulee löytyä yleisestä osoitteistosta, ja sinne tulee olla kiinteä tieyhteys. Toimitusaika tuotteilla on 5-20 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Kun rahdinkuljettaja on lastannut tuotteen tehtaalta toimitusta varten, ilmoitetaan siitä asiakkaalle tekstiviestinä. Kuljetusliike Trans Härmä soittaa asiakkaalle ennen toimitusta.

Jos tuotteen toimituspaikka on Lappi tai muut harvaanasutut seudut, saaristoalueet tai Ahvenanmaa, pyydämme ottamaan yhteyttä Carlsonin asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä, jolloin voimme selvittää, onko toimitus kyseiseen paikkaan mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

Purkupaikalle on oltava avoin pääsy; isolla kuorma-autolla on oltava esteetön pääsy purkupaikan läheisyyteen. Purkupaikka on merkittävä selkeästi. Purkupaikan on oltava tasainen ja tukeva. Purkupaikan tulee kantaa tuotteen sekä kuljetuskaluston paino (20t), ja sinne tulee päästä trukilla. Rahdinkuljettaja soittaa asiakkaalle ennen toimitusta varmistaakseen toimituksen. Asiakkaan ei tarvitse olla vastaanottamassa tuotetta. Rahdinkuljettaja ottaa kuvan puretusta tuotteesta mikäli asiakas ei ole toimitusta vastaanottamassa.

Rahdin kuljettajalla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa toimitus, jos tien kunto ei vastaa kuljetuskaluston vaatimia edellytyksiä esimerkiksi kelirikon tai liiallisen puuston vuoksi. Asiakkaalla on oikeus siirtää kuljetusta esimerkiksi kelirikon tai muun tiestön kuntoa hetkellisesti haittaavan ongelman vuoksi. Asiakkaan on ilmoitettava välittömästi Carlsonin asiakaspalveluun tällaisen tilanteen ilmetessä.

Toimitustapana kaikilla Lillevilla-tuotteilla on rahti ja rekkapurku rahdinkuljettajan trukilla.
Rahdinkuljettajana toimii Kuljetusliike Trans Härmä Oy yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Carlsonin verkkokauppa ei vastaa ylivoimaisesta esteestä (force majeure) johtuvista viivästymisistä tai muista vahingoista, tuotteiden virheellisestä kunnosta tai viivästyneestä toimituksesta aiheutuneista välillisistä haitoista. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta asiaa tai olosuhteiden muutosta, joka on verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota se ei kohtuudella voi voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Verkkokauppa on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Palautusoikeus
Tuote voidaan palauttaa asiakkaan omalla kustannuksella. Tuotetta palautettaessa ota aina ensin yhteyttä Carlsonin asiakaspalveluun ohjeiden saamiseksi. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia myyntikuntoisia tuotteita. Kauppahinta palautetaan asiakkaalle 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautus on saapunut tehtaalle ja tehdas on tarkastanut tuotteen kunnon.

RAUTAKAUPPA-AUTO

Toimitamme rautakauppaostoksesi suoraan kotiisi 15 km:n säteellä Carlsonin rautakaupoista Kuopiossa, MIkkelissä, Joensuussa, Varkaudessa ja Savonlinnassa (20 km). Kuljetuksen hinta 24,90. Kuljetus max 35 kg:n paketeille.

TOIMI NÄIN: 1. Suunnittele 2. Tee tilaus ja sovi kuljetus sähköpostitse tai puhelimella 3. Maksa toimituksen yhteydessä

YHTEYSTIEDOT:

KUOPIO     info.volttikatu (ät) carlson.fi tai p. 040 485 7391

MIKKELI     sisustus.satama (ät) carlson.fi tai p. 040 833 0951

JOENSUU     info.joensuu [ät) carlson.fi tai p. 040 845 2354

VARKAUS     info.varkaus (ät) carlson.fi tai p. 020 742 7207 

SAVONLINNA     info.savonlinna (ät) carlson.fi tai p. 020 742 7253

 

RAUTAKAUPPA DRIVE-IN  1. tee tilaus puhelimitse (edellä olevat puhelinnumerot) 2. nouda ja maksa tuotteet myymälän pihalla