Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 € (arvo 6,90)

Matot

Verkkokauppamme valikoimasta löydät monipuolisesti laadukkaita mattoja, joilla tuot helposti väriä ja tunnelmaa kotiisi. Voit tilata meiltä kätevästi mattoja kaikkiin kodin tiloihin– pienistä kylpyhuone- ja eteismatoista aina suuriin olohuoneen ja ruokailutilan mattoihin.

Tuotteet 140/1928

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen
  1. Vallila matto Rosalie 133 cm harmaa
    Vallila
    41,93 € 59,90 €
    Vallila matto Rosalie 133 cm harmaa

Tuotteet 140/1928

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen

Uusi matto edullisesti Carlsonilta

Villamatot, nukkamatot, juuttimatot ja monet muut mattosuosikit löydät saman katon alta Carlsonilta. Tule ihastelemaan mattoja paikan päälle palveleviin liikeisiimme tai osta uusi matto helposti netistä. Huomioithan, että osa mattovalikoimastamme on ostettavissa vain verkkokaupasta.
Matot, jotka ovat ostettavissa netistä, ovat noudettavissa paikan päältä, lähimmästä Carlsonin myymälästä. Jos taas tilaat uuden maton lähimpään postitoimipisteeseen, vaihtelee toimitusmaksun hinta maton koon mukaan. Myös kotiovelle toimitus on suurimmassa osassa tuotteitamme mahdollinen.

Maton koko

Olohuoneessa maton tulisi olla sohvan leveyttä pidempi. Matto asetellaan tyylikkäästi sohvan etummaisten jalkojen alle ja kaikkien sohvaryhmäkalusteiden, kuten sohvapöydän ja mahdollisten nojatuolien tulisi mahtua matolle mukavasti. Näin luot yhtenäisen kokonaisuuden kaikista olohuoneen kalusteista.

Myös ruokailutilan viimeistelee laadukas matto. Oikean kokoisen maton valinta ruokapöydän alle voi kuitenkin olla haastavaa. Matto valitaan usein liian pienenä. Käytännössä maton tulisi olla ruokailutilassa niin iso, että tuoleja voi liikuttaa ruokapöydän ympärillä ilman, että ne liikkuvat maton yli. Maton ja pöydän väliin tulee jäädä vähintään 60 senttimetriä pöydän jokaisella puolella. Näin matto suojaa lattiaa, eikä tuolien jaloista pääse syntymään naarmuja. Lisäbonuksena tila näyttää tyylikkäältä ja sopusuhtaiselta.

Makuuhuoneessa pehmoinen matto tekee sängystä nousemisesta mukavampaa. Suuri sängyn alle asetettu matto luo makuuhuoneeseen yhtenäistä tunnelmaa. Makuuhuoneeseen soveltuu parhaiten kooltaan 180x200 cm tai 200x200 cm matto. Näin matto menee mukavasti parisängyn alle ja tilaa liikkua pehmoisella matolla on myös sängyn ympärillä. Allergikoille soveltuu kuitenkin paremmin sisustusratkaisu, jossa kaksi kapeaa mattoa asetetaan sängyn kummallekin puolelle. Näin sängyn alta pääsee helpommin imuroimaan. Valitse myös mattoon ihanasti sointuvat pussilakanat ja tyynyliinat.

Maton materiaali ratkaisee

Carlsonin mattovalikoimassa on mattoja monesta eri materiaalista. Suosittuja mattoja tällä hetkellä ovat villamatot ja juuttimatot. Luonnonmateriaali on hyvä valinta, kun toiveissa on ekologinen ja kestävä matto.

Jotkin matot, kuten eteisen kuramatot, kodinhoitohuoneen matto, lastenhuoneen matto sekä keittiön matto, on hyvä olla kestävää ja helposti pestävää ja puhdistettavaa materiaalia. Esimerkiksi polypropeeniini ja muovi sekä muovipuuvilla yhdistelmä on hyvä, edullinen ja kestävä mattomateriaali.

Kynnysmaton ja terassimaton on puolestaan syytä kestää lämpötilanvaihteluja ja kosteutta sekä kovaa kulutusta. Tyypillinen kynnysmattomateriaali onkin polyamidi, joka on kestävää ja voidaan pestä huoletta vaikka pesukoneessa kuten vaikka Vallilla brändin puuvillakuramatot.

Maton materiaali vaikutta paitsi kestävyyteen ja puhtaanapitoon, myös sen painavuuteen. Villamatto ja puuvillamatto, kuten vaikka perinteinen räsymatto, painavat usein melko paljon verrattuna esimerkiksi juuttimattoon tai vaikka paperinarumattoon.

Nukkamatto on ollut suomalaisten suosikkimatto jo pitkään. Niinpä me Carlsonillakin tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia nukkamattoja aina pitkänukkaisista ryijymatoista lyhytnukkaisiin.

Tervetuloa matto-ostoksille Carlsonille!