Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Makuupussit

Valikoimassamme olevat makuupussit on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja suojaa kaikenlaisissa ulkoilmaolosuhteissa. Monipuoliset makuupussimme sopivat niin kesäisiin yöpymisiin, syksyisiin vaelluksiin ja patikoihin kuin talvisiin seikkailuihinkin tarjoten lämpöä ja kestävyyttä. Niiden ergonominen muotoilu, säädettävät huput ja laadukkaat vetoketjut takaavat hyvät yöunet luonnossa. Kevyistä ja kompakteista malleista pakkasenkestäviin vaihtoehtoihin löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan makuupussin. Valikoimamme sisältää Fjällrävenin ja Haglöfsin kaltaisia huippumerkkejä, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään.

10 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Makuupussit retkille netistä

Kun yövyt ulkona, makuupussisi on yksi tärkeimmistä varusteistasi. Valikoimamme makuupussit on suunniteltu takaamaan sinulle mukavat ja lämpimät yöunet, oli sitten kyseessä kesäinen retki, päiväpatikka tai talvinen vaellus. Tarjoamme erilaisia malleja, jotka vastaavat eri lämpötiloihin ja sääolosuhteisiin varmistaen, että löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Makuupussit kylmään tai lämpimään keliin

Makuupussien suunnittelussa on keskitytty erityisesti lämpöön ja mukavuuteen. Korkealaatuiset materiaalit kuten untuva ja synteettiset kuidut tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen samalla kun ne pitävät makuupussin kevyenä ja helppokäyttöisenä. Untuvatäytteiset makuupussit ovat ihanteellisia niiden poikkeuksellisen lämmönpidätyskyvyn vuoksi, kun taas synteettiset täytteet ovat loistavia kosteissa olosuhteissa.

Laadukkaat makuupussit hyvillä ominaisuuksilla

Makuupussien ergonominen muotoilu varmistaa, että sinulla on riittävästi tilaa liikkua yöllä, samalla kun lämpöä pidetään tehokkaasti sisällä. Säädettävät huput, kaulukset ja vetoketjut lisäävät mukavuutta ja mahdollistavat lämpötilan säätelyn makuupussin sisällä mukautuen erilaisiin ympäristöihin.

Kestävä makuupussi

Kestävyys on myös tärkeä tekijä. Makuupussien ulkopinnat on valmistettu kestämään hankausta ja kosteutta varmistaen, että ne pysyvät hyvässä kunnossa vuosien käytön jälkeen. Helppohoitoisuus on olennaista sillä se helpottaa makuupussien huoltoa ja pidentää niiden käyttöikää.

Laaja valikoima makuupusseja

Valikoimamme kattaa laajan tarjoaman makuupusseja, jotka sopivat niin kevyisiin kesäretkiin kuin haastaviin talviseikkailuihin. Valikoimissamme on Fjällrävenin ja Haglöfsin kaltaisten tunnettujen brändien laadukkaita makuupusseja, jotka ovat arvostettuja kestävyydestään ja suorituskyvystään. Nämä merkkituotteet ovat paras mahdollinen valinta jokaiseen seikkailuusi.

Tutustu laajaan makuupussien valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa tai vieraile lähimmässä Carlson-tavaratalossa ja löydä juuri sinun seikkailuihisi sopiva makuupussi!