Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Lautaset ja kulhot

Tutustu Carlsonin monipuoliseen ja viehättävään lautas- ja kulhomallistoon. Nautinnollinen ruokailuhetki kuuluu jokaisen ihmisen perusoikeuksiin! Lautaset ja kulhot kuuluvat jokaisen kotitalouden arkeen. Herkullisen aterian nauttiminen tilanteeseen sopivasta astiasta voi nostaa ruokailukokemuksen kuitenkin seuraavalle tasolle. Erityisesti keittiön ja ruokailutapahtuman estetiikkaan mieltyneen herkkusuun kannattaisi valita keittiöönsä mahdollisimman viehättävät ja kestävät astiat.

998 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Lautaset ja kulhot netistä

Valitse lautaset ja kulhot mieltymystesi mukaan

Kaunis kattaus on yksi keittiön sisustuksen tärkeimmistä elementeistä, ja ruokalautaset ovat keskeinen osa astiastoa. Voit valita koko astiaston samasta sarjasta tai voit luonnollisesti yhdistellä eri sarjojen astioita keskenään omien mieltymystesi mukaan. Astioita voi tietysti myös käyttää viittamaan esimerkiksi vuodenaikaan tai ruokailuteemaan.
Joulu lähestyy kovaa vauhtia joka vuosi. Oletko sinä jo valinnut tämän joulun teeman keittiöösi? Mallistostamme löytyy monipuolinen valikoima jouluaiheisia lautasia sekä kulhoja.

Arabia- ja Marimekko-mallistot kuuluvat keittiöiden kestosuosikkeihin

Ruokalautasten, leipälautasten ja kulhojen tulee olla muotoilultaan paitsi käytännöllisiä, mutta niiden tulee myös lisäksi miellyttää käyttäjäänsä joka päivä, ympäri vuoden. Monet suomalaiset ovat löytäneet suosikkiastiansa esimerkiksi Arabian tai Marimekon monipuolisista ja jatkuvasti uudistuvista valikoimista. Carlsonin valikoimasta löydät luonnollisesti myös monien muiden valmistajien kauniita astioita.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme kaikessa rauhassa ja ajan kanssa, näin kokoat itsellesi täydellisesti keittiöösi sopivan kokonaisuuden. Voit toki myös täydentää jo olemassa olevaa astiastokokonaisuuttasi vaikkapa muutamalla Muumi-aiheisella lautasella tai kulholla.

Ruokalautaset

Mitä olisi ruokailutapahtuma ilman ruokahalua nostattavia elementtejä, kuten tunnelmaan sopivia lautasia? Kokonaisuuteen sopiva lautasvalinta nostaa ruokailijan veden kielelle jo ennen varsinaisen herkuttelun alkua. Valitse lautaset ruokapöytääsi juuri oman makusi ja mieltymystesi mukaan. Valikoimastamme löytyy ruokalautasia jokaiseen makuun ja kokoon.

Yksiväriset ruokalautaset ovat osa jokaista keittiötä, esimerkiksi täydentäessään keittiön sisustuksen värikaavaa. Upeasti kuvioidut lautaset taas tuovat vaihtelua arkeen. Valitse esimerkiksi jouluun tai kevääseen sointuvat värit ja kuvioinnit. Lasilautaset korostavat usein tilanteen merkitystä, ne tuovat glamouria ja valon hehkua esimerkiksi talven pimeisiin iltoihin.

Leipälautaset

Leipälautanen on arjen tärkeä apuri, joka on erityisen hyödyllinen ruokailtaessa pieniä määriä kerrallaan. Haluatko kenties nauttia pientä välipalaa samalla kun katsot leffaa? Leipälautanen on kätevä kaveri vaikka haluaisitkin siirtyä keittiön ulkopuolelle. Mieti myös, sointuuko leipälautasesi väri sohvapöytäsi kanssa?

Tutustu Carlsonin monipuoliseen valikoimaan, ja löydät itsellesi juuri sinun ruokapöytääsi täydellisesti sopivan lautaskokoelman.

Kulhot

Kulhoja tarvitaan arjessa usein, esimerkiksi kun tarjoilet illalliseksi monipuolisen texmex-aterian kaikkine lisukkeineen. Ateriaan sopivat kulhovalinnat nostattavat tunnelmaa ja herättävät ruokailijan makuaistit äärimmilleen. Voit valita kulhot samasta sarjasta ruokalautasten kanssa tai kohottaa astiastosi ilmettä hankkimalla eri sarjojen kulhoja.

Korkeareunaiset kulhot ovat käytännöllisimmillään keittojen, patojen, kastikkeiden sekä muiden nestemäisten ruokien tarjoiluun. Tarjoile esimerkiksi ihanan kermainen ja höyryävä lohikeitto tilanteeseen sopivasta keittokulhosta.

Tarjoilukulhot puolestaan tuovat ruokapöytääsi mukavaa lisäväriä, tarjoile niistä vihannekset, hedelmät tai vaikkapa joulupöydän antimet. Mallistostamme löydät aina tilanteeseen tai tapahtumaan sopivat kulhot.

Kun valitset mallistostamme juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivat kulhot, ruokailukokemuksesi on entistäkin herkullisempi.

Tarkista astioiden pesu- ja hoito-ohjeet

Muista aina keittiöastioita hankkiessasi tarkistaa, kestävätkö lasit, lautaset ja kulhot konepesun ja lämmityksen mikrossa. Tuotteiden kuvauksissa on yleensä mainittu jos esimerkiksi lautanen kannattaa pestä käsin tai jos tuotteen hoitoon liittyy joitakin muita erityispiirteitä.

Kun selvität astioiden käyttöön ja pesuun liittyvät asiat etukäteen, vältyt monelta epämiellyttävältä yllätykseltä. Astiastosi pysyy myös uudenveroisena pitkään ja voit nauttia ihanista ruokailuhetkistä vuosien ajan.

Tilaa kauniit lautaset ja kulhot suoraan kotiisi

Hanki viehättävät ja laadukkaat ruokalautaset, leipälautaset ja kulhot Carlsonin mallistosta. Löydä juuri sinun kotiisi ja keittöösi sopivat tuotteet. Muista täydentää kokoelmaasi omaan makuusi sopivilla upeilla laseilla, kattaustekstiilileillä sekä monilla muilla omaan keittiöösi sopivilla tuotteilla. Kynttilät ja lyhdyt luovat niin ikään tunnelmaa osana kattausta.

Perehdy monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa unelmiesi lautaset ja kulhot suoraan kotiisi!