Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Polkupyöräkypärät

Kypärän painoa, säädettävyyttä ja ilmanvaihtoa ei otettu juurikaan huomioon, kunnes pyöräilijöille kehitettiin nykyisenkaltainen pyöräilykypärä turvaksi. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tilata muutamalla klikkauksella täydellinen omaan ajotapaasi sopiva pyöräilykypärä olitpa sitten harrastaja tai aktiiviliikkuja. Polkupyöräilykypärä on välttämätön urheiluvaruste, vaikket ajaisi maanteillä. Tästä syystä laadukkaan pyöräilykypärän hankkiminen on ennen kaikkea sijoitus turvallisuuteen. Valikoimassamme on monia suosittuja ja laadukkaita polkupyöräkypärämerkkejä, kuten MET ja Lazer. Valmistajien uusimmat teknologiat auttavat pitämään sinut turvassa ajaessasi haluamallasi tavalla, olipa kyseessä sitten maantie- tai polkuajo, rankat kilpailut tai tutkimusmatkailu perheesi kanssa.

21 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Pyöräilykypärät netistä

MET pyöräilykypärät - italialaista laatua ja turvaa

Vuonna 1987 perustettu italialainen MET on valmistanut pyöräilykypäriä jo yli 30 vuoden ajan. MET on erikoistunut laadukkaiden kypärien valmistukseen. Brändin kypäriä on saatavilla ajattoman tyylikkäästi mustana ja valkoisena. Sporttisempaa ilmettä kaipaaville löytyy myös omat mallinsa, joissa on upeita yksityiskohtia, joiden tehosteväreinä on käytetty esimerkiksi kirkkaanpunaista tai neonkeltaista. Valitse kokopunainen kypärä, jos haluat tuoda harmaaseen maantiepyöräilyyn vivahduksen pirteyttä.

MET brändin mallistoon kuuluu esimerkiksi Downtown MIPS kypärä, joka on todella moderni pyöräilykypärä. Yhtä joustava kuin vapaa-aikasi, se on valmis viikonloppuretkelle tai päivittäiselle pyöräilykaistalle. Mikä parasta, se sopii myös pitkähiuksisille, jotka tykkäävät sitoa hiuksensa kiinni harjoittelun ajaksi.

Pyöräilykypärä tielle ja maastoon

MET Echo on laadukas ja suojaava MTB-kypärä. Se on täydellinen valinta niille, jotka vasta aloittavat pyöräseikkailunsa poluilla. Malliston uusimpiin kypäriin kuuluu Veleno. Se on suunniteltu käytettäväksi millä tahansa pyörällä. Turvallinen suoja reitillä ja silti erittäin kevyt ja hyvin tuulettuva pitkille pyöräilyretkille tiellä tai maastossa. Sopii kaikkiin luokkiin, sillä Velenoa ei voi rajoittaa. Myös Allroad malli sopii monenlaiselle harrastajalle, joka viettää mielellään aikaa satulassa, olipa kyse sitten asfaltista tai sorateistä. Allroad on urheilullinen ja mukava. Se on poikkeuksellisen kevyt ja turvallinen MET:n erottuvan suunnittelun ansiosta.

Tyylikkyyttä pyöräilyyn Lazerilta

Offroad- ja moottoripyöräkypäristään tunnettu belgialainen Lazer tarjoaa teille ja maastoon tyyliä ja turvaa. Lazer kypärien loppuun saakka hiottu muotoilu ja korkea laatu on tulosta brändin yli 90 vuoden kokemuksesta, intohimosta ja omistautumisesta maantiepyöräilyn, kaupunkipyöräilyn, MTB:n ja alamäkipyöräilyn alalla. Brändi työskentelee yhdessä huippuajajien kanssa, jonka tuloksena brändi on pystynyt vähentämään kypärien painoa ja tarjoamaan silti edelleen harrastajien ja ammattilaisten tarvitsemaa huipputason suorituskykyä ja turvallisuutta.

Valitse pyöräilykypäräsi käyttötavan mukaan

Extraturvallisuutta hakevien kannattaa kääntää katseensa Lazer MIPS pyöräilykypärään eli Multi-Directional Impact Protection System tuo kypärään lisää turvallisuutta. MIPS-järjestelmässä kypärän sisällä on matalakitkainen kerros, joka vähentää pyöriviä voimia ja tarjoaa näin lisäsuojaa onnettomia iskuja vastaan. MIPS-kypärässä on 21 tuuletusaukkoa ja tyylikäs muotoilu, joten pyöräilykypärä on sekä turvallinen, mukava että tyylikäs. MIPS-kypäriin lukeutuu esimerkiksi Lazer Coyote, jossa on myös visiiri, joka pitää auringon ja mudan poissa silmistäsi, jotta voit pitää katseesi polulla.

Turvallisia ajokilometrejä

Lazer Century pyöräilykypärässä on puolestaan näyttävä muotoilu ja takana oleva ladattava LED-valo, joka asettaa uudet standardit kypäräsuunnittelulle. Ainutlaatuinen kierrekorkki mahdollistaa Lazer Century pyöräilykypärän muuttamisen täysin tuulettuvasta kypärästä aero-kypäräksi käden käänteessä. Sisäiset tuuletuskanavat ohjaavat aktiivisesti ilmavirtausta kypärän läpi, mikä antaa mukavuutta ajettaessa lämpimällä säällä. Upea kirsikanpunainen väri saa muut kadehtimaan pyöräilytyyliäsi.

Käytä sitä viikonloppumatkoilla, päivittäisillä työmatkoilla tai satunnaisilla pyöräretkillä Lazer Blade+: pyöräilykypärää, jonka rakenne tarjoaa uskomattoman istuvuuden ja säädettävyyden. 22 tuuletusaukon ansiosta pysyt viileänä, ja Lazer Blade+:n keveys takaa, että voit huristella kaduilla tai puistossa mukavasti. Mikä valintasi onkaan, pyöräilykypärä on välttämätön varuste. Turvallisia ajokilometrejä ja iloa shoppailuun!