Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 50 €:n tilauksessa toimitus Smartpostiin 0 € (arvo 6,90)

Keittiön pienkoneet

Tuotteet 140/217

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen
  1. Bamix mylly 430.005
    Bamix
    39,90 €
    Bamix mylly 430.005

Tuotteet 140/217

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen

Keittiö on kodin sydän ja siksi sen välineistöön kannattaa panostaa. Viihtyisä ja hyvinvarusteltu keittiö tekee ruuanlaittamisesta mukavaa myös kiireisen arjen keskellä. Laadukkaat keittiön pienkoneet auttavat kokkaamaan nopeammin ja helpommin. Tehosekoittimella teet herkullisen aamiaissmoothien, leivänpaahtimella paahdat rapeat lämpimät leivät ja bagelit, ja vakuumikoneella saat säilöttyä ylijääneen ruoan moneksi päiväksi. Kauniisti muotoiltu yleiskone tai pastellinsävyinen 50-lukuhenkinen leivänpaahdin piristää myös keittiön ilmettä ja luo kodikkuutta. Laadukkaat keittiön pienkoneet kestävät käyttöä pitkään.

Erilaisilla leivänpaahtimilla ja grilleillä  valmistat herkullisen rapeat leivät, sämpylät, bagelit ja vohvelit. Mikä onkaan ihanampaa kuin itse tehdyt, tuoreet sämpylät. Yleiskone on jokaisen keittiön kruunu: sillä valmistat helposti taikinan leiville ja piirakoille. Sauvasekoittimella  vispaat ja sekoitat kätevästi sosekeitot, kermat, majoneesit, kastikkeet ja hillot. Tehosekoittimella puolestaan on helppoa taikoa terveellinen aamiaissmoothie. Vihannesleikkurit ja viipalointikoneet helpottavat ja nopeuttavat raaka-aineiden käsittelyä.

Silitysraudoilla ja vaatehöyrystimillä teet ryppyisistä vaatteista ja lakanoista kauniin sileitä. Carlson.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia Electrolux, Aeg, Tefal ja Braun silitysrautoja.
Uudet silitysraudat sisältävät innovaatioita, jotka tekevät silittämisestä entistä helpompaa. Esim. Electroluxin EasyLine-silitysraudoissa keraaminen SoftGlide™-silityspohja jakaa lämmön tasaisesti ja liikkuu sulavasti kaikkien kankaiden päällä. Silitysrautojen turvaominaisuudet varoittavat kuumasta silityspohjasta ja ilmaisevat, milloin silitysrauta on jäähtynyt. Jos tarvitset suurta höyryntuottoa, niin sopiva valinta uudeksi silitysraudaksi on Braun TexStyle höyrysilitysrauta, joka tuottaa 60 % tavallista enemmän höyryä. Tehokkaan silitysraudan avulla pahatkin rypyt suoristuvat nopeasti.

Arjessa vaivaton vaatehöyrystin tekee vaatteista hetkessä sileitä ja varmistaa, että näytät aina huolitellulta. Kannettava höyrystin mahdollistaa vaatteiden höyrystämisen suoraan henkarissa! Ryppyjen poistamisen lisäksi höyry myös raikasta vaatteen.