Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Keittiön pienkoneet

Näppärien keittiön pienkoneiden tarkoituksena on helpottaa ja nopeuttaa ruoanlaittoa. Koneita on tarjolla monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja ne kannattaakin valita sen mukaan, miten itse haluaa laittaa ruokaa. Esimerkiksi paljon leipova arvostaa yleiskonetta, kun taas aamupala-fiilistelijä haluaa hankkia itselleen voileipägrillin tai tehosekoittimen eli blenderin.

Carlsonin valikoimasta löydät pienkoneet kaikille kotikokeille taitotasosta ja tottumuksista riippumatta. Tarjoamme niin leivänpaahtimet ja grillit, yleis- ja monitoimikoneet, sekoittimet ja vatkaimet kuin myös silitysraudatkin.
Tuoteryhmästä riippumatta olemme tuoneet ulottuvillesi niin laadukkaita mutta edullisia perusmalleja, kuin myös upeimpia design-luomuksia. Valikoimassa onkin aina useita brändejä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hempeän pastellisävyinen tuotesarja suosikkimerkiltäsi?

205 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Keittiön pienkoneet netistä

Leivänpaahtimet ja grillit

Kukapa meistä ei haaveilisi ihanan tuoksuvasta aamupalaleivästä? Erilaiset leivänpaahtimet ja voileipägrillit tuovat aamiaiseen hieman enemmän luksusta, ja niillä loihdit käden käännessä maukkaat toastit. Kaupan päälle saat huumaavan tuoksun, joka houkuttaa koko perheen aamiaspöytään.

Leivänpaahtimen tai grillin valinnassa kannattaa miettiä mikä on itselle sopivan kokoinen tuote, joka palvelee koko taloutta. Lisäksi kannattaa pohtia, mitä grillillä oikeastaan haluaa tehdä – leipiä vai vohveleita? Vohveleita varten on olemassa erillisiä vohvelirautoja, jotka sopivat parhaiten juuri niiden paistoon.

Voileipägrillien ja vohvelirautojen lisäksi löydät valikoimastamme myös suuremmat pöytägrillit, joiden avulla grillaat kuten millä tahansa grillillä. Pöytägrillillä loihdit kaikki grillijuhlien herkut, kuten pizzat, letut, wokatut kasvikset tai pihvit. Tilava taso soveltuu hyvin myös arkisen ruoanlaiton avuksi, lieden jatkeeksi. Sellainen kannattaakin hankkia, mikäli järjestää juhlia tai suurempia perheaterioita edes silloin tällöin.

Yleis- ja monitoimikoneet

Nämä keittiön supertähdet sopivat nimensä mukaisesti monipuolesti kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Koneilla voi mallista riippuen vaivata, vispata, sekoittaa, jauhaa tai työstää taikinaa. Esimerkiksi pullataikinan vaivaus käy näppärästi taikinakoukun avulla ja taikinasta tulee rakeenteeltaan oikeanlainen.

Yleis- ja monitoimikoneissa on vaihdettavat terät, joten yhdellä koneella pärjää pitkälle. Koneisiin voi yleensä ostaa myös lisäosia. Toisaalta jos konetta tarvitsee lähinnä tiettyyn tarkoitukseen, voi olla järkevämpää hankkia yleiskoneen sijaan kone juuri tiettyyn käyttöön, esimerkiksi sauvasekoitin sosekeittojen työstöön.

Todelliset gourmet-kokit löytävät valikoimasta lihamyllyt, joilla loihdit helposti omat makkarat ja pihvit. Lihamyllyt sopivat mainiosti myös esimerkiksi haukipihvien loihtimiseen. Voitkin säväyttää helposti itsetehdyillä pihveillä tai makkaroilla.

Sekoittimet ja vatkaimet

Erityisesti smoothien ja sosekeittojen ystävät osaavat arvostaa laadukasta blenderiä, josta ei teho lopu kesken. Tehokkaat sekoittimet selviävät hienosti paitsi hedelmistä ja vihanneksista, myös jääpaloista. Smoothie on mahtava ja terveellinen juoma, johon voi käyttää myös jo hieman nahistuneemmat hedelmät.

Sekoittimen valinnassa kannattaa huomioida paitsi sekoittimen teho, myös kannun koko. Pienemmät sekoittimet riittävät yhdelle tai kahdelle henkilölle, mutta koko perheen käyttöön kannattaa hankkia isommalla kannulla varustettu malli.
Mikäli smoothiet eivät ole juttusi, mutta sen sijaan leivot paljon, olet varmasti ainakin miettinyt sähkövatkaimen hankintaa. Sähkövatkaimen avulla sinun ei tarvitse vaahdottaa tai vatkata käsin, ja säästät huomattavasti aikaa. Vatkain palveleekin erityisesti leipojaa hyvin monipuolisesti.

Silitysraudat

Hyvä silitysrauta on turvallinen mutta tehokas, eikä rasita vaatteita tarpeettomasti. Lisäksi se hylkii likaa ja liukuu vaatteen pinnalla sulavasti. Toiset mallit ovat johdottomia, mikä mahdollistaa työskentelyn myös kauempana pistorasiasta. Niin ikään saatavilla on kompakteja malleja, jotka sopivat erityisesti matkustavan ihmisen arkeen.

Nykyään suosittu valinta on höyrysilitysrauta, josta vapautuu silittäessä kuumaa höyryä. Höyry auttaa vaatteita siliämään, mutta samalla tekee niistä sileitä matalammassa lämpötilassa. Se onkin erittäin hellävarainen tekstiileille ja siksi suosittu kaikenlaisessa siivouksessa. Höyry myös desinfioi ja poistaa vaatteista pahoja tai voimakkaita hajuja tehokkaasti.

Etenkin jos matkustat paljon, kannattaa harkita erillistä vaatehöyrystintä. Kevyet ja helposti matkalaukkuun mukaan sujahtavat vaatehöyrystimet korvaavat reissussa kätevästi silitysraudan.

Höyrystimien paras puoli on ehdottomasti se, että niiden avulla saa henkareihin ripustetuista vaatteista sileitä nopeasti, eli et tarvitse erillistä tasoa tai lautaa silittämiseen. Samalla tavalla voit käsitellä esimerkiksi ripustetut verhot. Lisäksi höyry raikastaa vaatteet nopeasti, mikäli et pääse pesemään niitä käytön välissä.