Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Talvikengät

Ensimmäinen askel talvikengän valinnassa on miettiä käyttötarkoitusta. Karkeasti sanottuna on olemassa kaksi eri vaihtoehtoa: rennot talvisaappaat, jotka sopivat erinomaisesti arkikäyttöön, työmatkoihin ja kevyeen ulkokäyttöön, ja toisena ovat maastokäyttöön suunnatut mallit, jotka muistuttavat vaelluskenkiä, mutta joihin on lisätty eristys ja hyvä pito. Kevyet mallit soveltuvat erinomaisesti urheilulajeihin, kuten talvivaellukseen ja lumikenkäilyyn, kun taas paksummat ja lämpimämmät versiot sopivat erinomaisesti ulkotöihin ja istumatyöskentelyyn kylmässä.

Joka tapauksessa tarvitset ehdottomasti talvikengän, joka tuntuu kevyeltä jalassa. Talvikengät eivät useinkaan ole niin kevyet kuin haluaisit, mutta se ei tarkoita, että sinun on aina käytettävä raskaita kenkiä. Sisäpohjan ja vuorin materiaalivalinnat voivat lisätä kenkien painoa, joten ennen ostopäätöksen tekemistä vaihtoehtoja on syytä arvioida tarkasti.

12 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Miesten talvikengät netistä

Vedenpitävyys ja pito ovat talvikengän tärkeimpiä ominaisuuksia

Tärkein ominaisuus talvikengissä ovat ulkopohjat. Useimmissa miesten talvikengissä on kestävä kumipohja, jossa on eri syvyiset koverrukset. Ulkoilussa kulutuspintojen on luonnollisesti oltava syvemmät, jotta pohjat tarjoavat paremman pidon talvella ja erityisesti jäisillä jalkakäytävillä liikkuessa.

Toinen huomioon otettava seikka on talvikenkien valmistusmateriaali. Materiaalina nahka on talvikengissä erittäin vedenpitävä, mutta se ei kuitenkaan hengitä yhtä paljon kuin synteettinen. Nailon puolestaan menettää vedenkestävyyttä ajan myötä, joten sitä on käsiteltävä useammin. Myös nahka vaatii asianmukaista hoitoa, jotta se säilyy vedenpitävänä ja hyvännäköisenä. Materiaalista huolimatta talvikengistä on aina hyvä pyyhkiä käytön jälkeen lumi pois, jotta sen kosteus ei imeydy kankaaseen. Näin pidennät uusien talvikenkien käyttöikää.

Valitse sopivat talvikengät aktiviteetin mukaan

Lumikenkäily tai staattisemmat ulkoilma-aktiviteetit vaativat korkeamman eristysasteen. Jos kuitenkin liikut talvella paljon, sinun ei kannata valita liian lämpimiä kenkiä, koska tällöin hikoilet paljon ja sitten tulee vielä kylmempi. Niin paljon eristystä ei tarvita, jos nouset vain autoon ja autosta pois, koska haluat luonnollisesti estää jalkojesi turhan hikoilun liian lämpimissä talvikengissä.

Korkeamman teknologian saappaat valmistetaan pääasiassa synteettisistä materiaaleista, ja niissä on suojakerros, kuten GoreTex. Mallit, joissa on irrotettava huopavuori, kuten Sorel, ovat edullisempia ja erittäin käytännöllisiä, sillä ne kuivuvat nopeammin.

Värinä mustaa on edelleen kaikkialla, myös talvikengissä. Niin paljon kuin miehet nauttivatkin urheilumuodissa funky-väreistä, he ovat konservatiivisempia, kun on kyse talvikenkien valinnasta. On tietysti parasta valita neutraali väri, joka sopii kaiken kanssa.

Ajatonta tyyliä ja laatua talveen

Suomalainen Catmandoo sai vuonna 2019 Design from Finland- merkin, joka viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Catmandoo talvikengät ovat lämpimät. Niissä on pehmeä soft shell- vuori ja vedenpitävä Hydrolite- kalvo, vaimentava välipohja ja joissain malleissa jopa IceTech- nastat, jotka pitävät jäisillä keleillä erinomaisesti.

Talviaikaan aktiivisesti liikkuvalle oiva valinta voivat olla Merrel brändin talvikengät. Paljon ulkona, ja erityisesti talvisin, liikkuvalle jalkineet voivat olla parhaimmillaan suurin voimavara tai pahimmillaan kivuliain rasite. Tarvitset siis talvikengät, jotka ovat kestävät ja kestävät ja jotka ovat valmiit selviytymään kaikista maastoista. Siksi Merrell on käyttänyt vuosikymmeniä kenkiensä parantamiseen, jotta ne tarjoaisivat täydellisen määrän tukea, mukavuutta ja suojaa.

Vältä liukastumiset laadukkailla talvikengillä

Icebug puolestaan valmistaa brändin omien sanojen mukaan kenkiä, jotka pelastavat maailman liukastumiselta, nostavat alan kestävyyden rimaa ja helpottavat ulkoilua. Malliston kengissä on myös vedenkestäviä malleja, jotka sopivat vaativaankin käyttöön. Lisäksi tanskalainen Endurance on osa valikoimaamme. Endurance brändin kengät sopivat moniin urheilulajeihin, myös talviaikaan. Brändi keskittyy upeaan muotoiluun ja korkeaan laatuun sekä tarkkaan harkittuihin teknisiin yksityiskohtiin.

Tarvitsetpa sitten kevyitä, monipuolisia miesten talvikenkiä pysyäksesi ketteränä ja nopeana arvaamattomilla poluilla tai raskaampia kenkiä tarjotaksesi enemmän rakennetta ja tukea, valikoimastamme löydät suorituskykyisiä miesten kenkiä erilaisiin olosuhteisiin. Tilaa meiltä merkistä riippumatta laadukkaat vedenpitävät miesten talvikengät ja retkeilykengät, jotka sopivat aktiviteettisi mukaan. Löydä unelmiesi talvikengät jo tänään muutamalla klikkauksella. Selaa, tilaa ja ihastu!