Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Keittäminen

Keittäminen on sydämessä suomalaisessa keittiössä, tarjoten yksinkertaisen ja terveellisen tavan valmistaa monipuolisia ruokia. Olipa kyseessä herkulliset keitot, perinteiset puurot tai haudutetut herkut, keittäminen tuo esiin raaka-aineiden parhaat maut ja ravinteet. Valikoimamme kattilat ja kasarit sopivat kaikenlaisille liesille ja erilaisiin ruoanlaittotarpeisiin, yhdistäen käytännöllisyyden ja laadukkuuden. Löydä täydelliset välineet jokapäiväisen elämäsi ruoanlaittoon ja jatka suomalaisten ruokaperinteiden vaalimista.

113 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Perinteiset keittiövälineet netistä

Perinteistä ja modernia keittämistä

Keittäminen on yksi perinteisimmistä ja yleisimmistä ruoanvalmistustavoista suomalaisessa keittiössä. Se on menetelmä, jossa ruoka kypsennetään nesteen kuten veden, liemen tai maidon kiehuessa. Keittäminen on myös olennainen osa modernia suomalaista keittiötä, jossa yhdistyvät perinteiset maut ja nykyaikaiset ruoanlaittomenetelmät. Hyvälaatuiset kattilat ja kasarit ovat avainasemassa, kun halutaan valmistaa herkullisia ja ravitsevia aterioita koko perheelle. Oli kyseessä sitten nopea arkiateria tai hitaasti haudutettu viikonloppuruoka, keittäminen on tapa, jolla suomalaiset tuovat rakkauden ja lämmön osaksi jokapäiväistä elämää. Tutustu laajaan kattila- ja kasarivalikoimaamme ja löydä itsellesi täydelliset välineet suomalaisen keittiön perinteiden jatkamiseen.

Keittiön perusvälineet: Kattilat ja kasarit

Kattilat ja kasarit ovat keittiön peruspilareita, jotka jokaisen ruoanlaittajan tulisi omistaa. Olipa kyseessä suurten keittojen valmistaminen perhejuhliin tai pienempien annosten loihtiminen arki-illallisille nämä välineet ovat avainasemassa. Kattila on ihanteellinen suurempien aterioiden ja keittojen valmistamiseen, kun taas kasari on suunniteltu pienemmille annoksille ja kastikkeille. Jokainen kotikokki tarvitsee sekä kattilan että kasarin täydentämään keittiövälineistöään.

Koot ja käyttötarkoitukset

Kattiloiden ja kasarien koot vaihtelevat pienistä yhden hengen annoksia varten suunnitelluista malleista suuriin, monia litroja vetäviin versioihin. Pienempi kasari soveltuu täydellisesti aamupuuron tai kastikkeiden valmistamiseen kun taas suuret kattilat ovat ihanteellisia isojen keittojen tai pastan keittämiseen. Koon valinnassa on tärkeää ottaa huomioon sekä keittiön tila että perheen tai talouden koko.

Pitkä käyttöikä ja laatu

Laadukkaat kattilat ja kasarit ovat sijoitus, joka kestää vuosia. Hyvälaatuiset materiaalit, kuten ruostumaton teräs tai valurauta, takaavat pitkän käyttöiän ja tasaisen lämmönjaon. Oikein hoidettuna laadukas kattila tai kasari voi palvella keittiössäsi vuosikymmeniä. Myös ergonomiset kahvat ja käytännölliset kannet lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Kun valitset kattilaa tai kasaria, kiinnitä huomiota niiden yhteensopivuuteen liesityyppisi kanssa, olipa se sitten induktio, keraaminen tai perinteinen sähköliesi.

Kattiloita ja kasareita valitessa kannattaa panostaa laatuun, sillä ne ovat keittiön perustyökaluja, joita käytetään lähes päivittäin. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa tai vieraile lähimmässä Carlson-tavaratalossamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat kattilat ja kasarit.