Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Siivous

Imurit netistä

Carlsonin valikoimasta löydät pölynimurit, varsi-imurit, pölypussit ja muut imuritarvikkeet kodin siivoukseen. Valikoimassa on imureita tunnetuilta merkeiltä kuten Electrolux, Bosch, Hoover ja Sencor. Monipuolinen tarjonta takaa imureita erilaisilla ominaisuuksilla jokaiseen kotiin.

37 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Laaja valikoima pölynimureita

Carlsonin valikoimasta löydät laajan tarjonnan pölynimureita eri merkeiltä - Electroluxin, Voltan, Tcl:n, 360:n, Boschin ja Sencorin imureita on tarjolla kaikentyyppisille siivoajille. Valikoimassa on eri värisiä, eri tehoisia ja eri kokoisia imureita, joiden ominaisuuskirjo on laaja joten jokaiseen tarpeeseen löytyy omanlaisensa imuri.

Ominaisuuksia joka lähtöön

Kaipasitpa sitten imuria minkälaiselle pinnalle tahansa Carlsonin valikoimasta löytyy imuri juuri sinulle. Erilaisilla imutehoilla säätelet imurin tehoa. Valittavana on sekä portaittain nousevia tehosäätimiä että liukukytkimiä tai kiertokytkimiä, joiden avulla saadat imurin tehon tarkoitukseen sopivaksi. Osa imureista säätää automaattisesti tehoa siirryttäessä lattialta matolle. Johtokäyttöisissä imureissa on jopa 12 metrin ulottuvuus pistorasialta, joten imurointi sujuu keskeytyksettä.

Mekaaniset pölypussin täyttymisen osoittimet kertovat, milloin on aika vaihtaa pölypussi. Valikoimasta löytyy myös pussittomia pölynimureita, jotka keräävät pölyt suoraan säiliöön. Roskasäiliön voi nostaa irti imurista ja tyhjentää kätevästi roskapussiin. Säiliön koko riippuu imurista.

Imureiden käyttömukavuus

Äänentasoltaan imurit ovat miellyttäviä, mutta kuitenkin suorituskykyisiä. Moottorin, rakenteen ja näiden innovatiivisten yhdistelmien avulla imurit ovat äänentasoltaan alhaisia kaikilla pinnoilla.

Varren teleskooppiputki auttaa ergonomisen siivousasennon säilyttämisessä, kun imurin varren voi säätää itselle sopivaksi. Ergonomisen muotoilun ansiosta imureiden käyttömukavuus on taattu.

Erilaisia suulakkeita

Imurista riippuen mukana tulee erilaisia suulakkeita helpottamaan eri paikkojen imuroimista. Lattiasuulake, parkettisuulake, mattotamppari, rako- ja tekstiilisuulake, matala erikoissuulake ja harjasuulake ovat vain joitain esimerkkejä mahdollisista imurin mukana tulevista lisäsuulakkeista. Niiden avulla siivoat hankalimmatkin paikat.

Kätevien 360 astetta kääntyvien pyörien ansiosta imurit liikkuvat kevyesti joka suuntaan. Carlsonin valikoimasta löytyy eri kokoisia ja eri painoisia imureita erilaisiin koteihin. Ylikuumenemissuojan ansiosta imuri ei koskaan ole vaarassa ylikuumentua vaarallisesti.

Robotti-imurit

Carlsonin valikoimasta löydät myös vaivattomat robotti-imurit, jotka imuroivat kotisi huolellisesti, hygieenisesti ja itsenäisesti. Tehokkaat robotti-imurit siivoavat lattiatasot esteitä väistellen ja nousevat itsenäisesti matoille. Robotti nostaa imutehoa automaattisesti saapuessaan matolle. Imuria voi hallita älypuhelimella tai imurin nappia painamalla. Joissain imureissa on myös ajastin, joka avulla voit ajastaa imuroinnin alkamisen.

Sovelluksen kautta voit ohjata robotti-imuria myös etänä. Älypuhelimeen ladattavassa sovelluksessa voit automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Imurit toimivat jopa 180 minuuttia tauotta. Tämä tarkoittaa jopa 250 neliömetrin pinta-alan imurointia yhdellä latauksella. Akun varauksen ollessa alhainen robotti palaa automaattisesti lataustelakkaansa lataamaan itseään ja jatkaa imurointia latauduttuaan.

Varsi-imurit

Imuroidessasi varsi-imurilla et joudu väistelemään mukana liikkuvaa, paikoihin sotkeutuvaa johtoa tai vaihtamaan johdon pistorasiaa imuroinnin edetessä. Akkukäyttöiset varsi-imurit toimivat täysin johdottomasti. Imureissa käytetään yleensä litiumakkua.

Käyttöaika imureissa on minimiteholla noin tunnin verran imurimallista riippuen. Imureiden mukana tulee latausteline, johon imurin saa kätevästi sijoitettua latauksen ajaksi. Latausaika imureissa on noin neljä tuntia. Myös varsi-imureiden mukana tulee erilaisia suulakkeita imuroinnin helpottamiseksi. Joissain imureissa on myös irrotettava käsi-imuri, jonka avulla voi kätevästi puhdistaa huonekalut ja muut pinnat.

Ikkunanpesurit

Carlsonin valikoimista löydät myös ikkunoiden ja muiden pintojen pesuun tarkoitetut varsilaitteet. Luonnonkumista valmistetut lastat takaavat erinomaisen siivoustuloksen. Lastojen avulla voit puhdistaa pintoja haluamassasi suunnassa ilman huolta ikkunaan jäävistä raidoista. Ergonomisten kädensijojen avulla siivoaminen on helppoa.

Anti-drip -järjestelmän avulla vesi ei valu lattialle tai jää ikkunan karmeille. Pakkauksessa tulee usein mukana mikrokuitumoppi, suihkupullo sekä suulakkeita erilaisille pinnoille. Suulakkeiden avulla pesureiden ominaisuuksia voidaan säätää eri pinnoille sopivaksi. Pestä voit esimerkiksi lasi-, laatta- ja peilipintoja.

Pölypussit ja imuritarvikkeet

Carlsonin valikoimista löydät myös erilaisiin imureihin sopivat pölypussit ja suulakesetit, joiden avulla imuroit kätevästi erilaisia pintoja ja paikkoja. Tarkista aina omaan imuriisi yhteensopivat pölypussit imurisi käyttöohjeista. Myös pölypussien pakkauksista löytyy usein imurimallit, joihin kyseinen pussi sopii.

Valikoimassa on myös imureiden muita tarvikkeita kuten poistoilmansuodattimia, mikrosuodattimia ja raikastinrakeita.