Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Tcl

Tcl robotti-imuri Sweeva 6000

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
robotti-imuri Sweeva 6000
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Kuopio Volttikatu

Savonlinna

Varkaus

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 8720568100302
Sweeva 6000 Imuroi kotisi huolellisesti ja hygieenisesti. HEPA-suodatin ja UV-C-sterilointi suojaavat perhettäsi allergeeneilta ja haitallisilta bakteereilta. Nykyaikainen LDS-lasernavigointijärjestelmä skannaa tarkasti alueen keräten ja hyödyntäen etäisyystietoja. Voit ohjata laitetta myös etänä TCL Home -aplikaatiolla.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_value_2 Nykyaikainen LDS-lasernavigointijärjestelmä kartoittaa erittäin tarkasti ja reaaliaikaisesti. Sen skannaustaajuus on korkea, ja skannausalue selviytyy monimutkaisimmistakin ympäristöistä. Laser skannaa huonetta nopeudella 6 × 360°/s etäisyystietojen saamiseksi. Kun laser osuu esteeseen, se muodostaa valopisteen. Samalla kuva-anturi laskee etäisyyden laserin aluesensoriin valopisteen pikseleiden määrän mukaisesti
feature_value_3 Sweeva 6000 robottipölynimurissa on 2700Pa erittäin tehokas imuteho sekä 4 tehotasoa. Robotti nostaa imutehoa automaattisesti saapuessaan matolle. Sivuharja yhdessä huippuluokan rullaharjan kanssa varmistaa, että lika ja pöly irtoavat tehokkaasti erilaisilta pinnoilta (kovat pinnat, matot).
feature_value_4 Siivousalueita voidaan rakentaa ja tallentaa TCL Home -sovellukseen, joka sopii täydellisesti monikerroksisiin koteihin. Voit tallentaa maksimissaan 5 karttaa sovelluksen kautta, ja seuraavalla käyttökerralla voit napauttaa karttaa, kun haluat siivota tämän alueen.
feature_value_5 TCL Home sovelluksen kautta voit ohjata Sweevan robottipölynimuria myös etänä. Tarkista kotisi puhdistusloki myös poissa ollessasi ja ohjaa laitetta etänä älypuhelimellasi. Amazon Alexan tai Google Assistantin avulla voit ohjata laitetta myös äänelläsi.
feature_value_6 Ylityskyky jopa 20 mm - Pienet kynnykset ja paksut matonreunat eivät ole ongelmia Sweevalle
feature_value_7 Törmäyksenesto - Infrapunasensorit tunnistavat esteet ja rappuset. Ei törmäile esineisiin tai huonekaluihin ja liikkuu tarkan yksityiskohtaisesti isommassakin asunnossa. Infrapunasensorit tunnistavat korkeuden muutokset, joten laite ei vahingossa pääse tipahtamaan alas portaita
feature_value_8 Sweeva ei ainoastaan imuroi, vaan myös steriloi pohjassa olevan UV-C valon avulla. Suojaa perhettäsi haitallisilta bakteereilta. UV-C valo sammuu automaattisesti jos laite ei ole lattialla ja sen voi myös kytkeä pois päältä sovelluksen avulla
feature_value_9 Sweeva robotti-imuri imuroi tehokkaasti jopa 180 minuuttia tauotta eli jopa n. 250 m2* pinta-alan yhdellä latauksella. Akun varauksen ollessa alle 15% se palaa itsenäisesti lataustelakkaan ja jatkaa automaattisesti latauduttuaan. Imurin suuri 500ml pölysäiliö mahdollistaa pitkäaikaisen yhtäjaksoisen käytön. *Testattu kovalla lattialla vakiotilassa. Testaaja: TCL IOT Lab.
feature_value_10 Tekniset tiedot: Malli Sweeva6000. Navigaatio LDS. WiFi Kyllä. Imuteho 2700Pa. Tehoalueet 4. Korkeus 95mm. Pölysäiliön tilavuus 500ml. Max. käyttöaika 180Min. Ylityskyky 20mm. Infrapunasensorit törmäys/putoamis Kyllä. Käyttö Sovellus. Siivoustilat Automaatti/Huone/Alue/Pin-n-Go. No-goZone Kyllä, Sovellus Virtuaaliseinä. Kartat 5 karttaa. Äänitaso 65Db. Suodatin HEPA Suodatin (Pestävä). Automaattinen tyhjennys Ei. Alexa ja Google Assistant Kyllä.
feature_label_11 Mitat : Halkaisija 34,2 cm, Korkeus 9,5 cm, Paino 4,5 kg
feature_label_12 Pölysäiliön tilavuus : 0,5 L
feature_label_13 Poistoilman suodatin : HEPA
feature_label_14 Äänitaso dB : 65,0
Lue lisää