Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Kodintekstiilit

Kodin tekstiilit netistä

Tarvittavat tuotteet kodin jokaiseen tilaan löydät kodin tekstiileistä. Makuuhuoneeseen löytyy esimerkiksi päiväpeitteitä ja huopia, sekä koristetyynyjä ja niihin erilaisia päällisiä. Keittiöön saa pirteää ilmettä kauniilla pöytäliinalla ja keittiöpyyhkeillä, sekä patalapuilla ja -kintailla. Myös makuuhuoneeseen löydät kaiken tarvittavan, esimerkiksi peitot ja tyynyt sekä vuodevaatteet. Rentouttavan kylpyhetken ja saunan kruunaavat ehdottomasti kotoisa kylpytakki ja sisätossut. Ne ja paljon muuta tarpeellista kylpyhuoneeseen ja saunaan löydät valikoimastamme.

1356 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Kodintekstiilit ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Tekstiilit tuovat pehmeyttä, kodikkuutta ja tunnelmaa kotiin. Lisäksi tekstiileillä voi helposti parantaa tilan akustiikkaa. Me Carlsonilla olemme panostaneet mattoihin, verhoihin, tyynyihin, viltteihin, pyyhkeisiin ja lakanoihin, jotta jokaiselle löytyisi omaan makuun sopivat kodintekstiilit verkkokauppamme valikoimasta.

Kodintekstiilien valinta

Valitessa kodintekstiilejä kuten verhoja ja mattoja, kannattaa ottaa huomioon tilan muut värit ja sävyt. Seinän, lattian ja muiden huonekalujen värit vaikuttavat siihen, minkä väriset verhot tai matto kuhunkin tilaan kannattaa valita. Jotta sisustuksessa pysyy linjakkuus ja harmonia on hyvä valita kodintekstiilit sävy sävyyn muiden tilan sisustuselementtien kanssa.
Toinen huomionarvoinen seikka on verhojen tai maton koko. Mattoja on saatavilla lukuisia eri kokoja. Valmisverhoissa kokovaihtoehtoja puolestaan on paljon vähemmän. Mittaamalla esimerkiksi huonekorkeuden tai lattiapinta-alan, tiedät minkälainen tekstiili omaan kotiisi ja tarkoitukseen sopii.
Sisustustekstiilien materiaalivalintoihin kannattaa myös kiinnittää huomiota varsinkin jos kotona asustelee lapsia ja lemmikkejä. Tällöin on tärkeää, että kaikki kodintekstiilit on helppo pestä ja puhdistaa.

Carlsonin verkkokaupan kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten vaikka mittapuuhat olisivatkin jääneet tekemättä, ja tilaamasi tuote vahingossa väärän kokoinen, voit palauttaa tuotteen niin halutessasi. Huomioithan kuitenkin, että mittatilaustuotteilla, esimerkiksi verhokankailla, ei ole palautusoikeutta.

Makuuhuoneen ilme vaihtuu helposti lakanoilla ja päiväpeitteellä

Makuuhuoneen ilmettä on helppo ja nopea muuttaa lakanoiden ja päiväpeiton avulla. Värien lisäksi materiaalivalinta muuttaa tilan tunnelmaa. Pellavalakanat tuovat rouheutta sisustukseen, kun taas satiinilakanat tekevät hienostuneen tunnelman. Päiväpeitto kruunaa makuuhuoneen ilmeen ja yhtenäistää värimaailman sänkyä ympäröivien elementtien kanssa.

Koristetyynyt ovat suosittu, helppo ja nopea tapa korostaa sesonkien vaihtelua tai muuten vain päivittää sisustusta. Sisustyynyt niin sohvalla kuin sängyn päällä tuovat tarvittaessa ripauksen väriä. Tyynyt voi valita samaan sävyyn, vaikka verhojen tai vaikka torkkupeiton kanssa. Tyynynpäällisiä voi olla kaapissa monia. Ne eivät vie paljon tilaa ja niillä saa nopeasti loihdittua uudistuneen ilmeen tilaan kuin tilaan.

Koko perheen pyyhkeet sävy sävyyn

Uudet pyyhkeet ovat pehmoiset ja ylelliset käyttää. Pesemällä pyyhkeet oikein, ne säilyttävät muhkean ja pehmeän olemuksena pitkään. Kun satsaa laadukkaisiin pyyhkeisiin voi olla varma, että ne maksavat itsensä takaisin pitkäikäisyytensä ansiosta.

Kun haluat yhtenäisen ilmeen kylpyhuoneeseen, on hyvä idea hankkia koko perheelle samaa värimaailmaa henkivät pyyhkeet. Hankkimalla muutaman extrapyyhkeen samassa sävyssä varmistat, että kylpyhuoneessasi on aina sarja saman värisiä pyyhkeitä, vaikka jonkun pyyhe olisikin pesussa tai vaikka unohtunut treenikassiin.

Jos kylpyhuoneesi yhteydessä on sauna, kannattaa saunan lauteita suojata laudeliinoilla. Laudeliinat on helpompi pestä kuin itse lauteet. Säästät sekä aikaa että lauteita.

Carlsonilta löydät kaikki suomalaisten suosikkipyyhkeet ja kylpyhuonetekstiilit merkeiltä kuten Marimekko, Finlayson, Vallila, Familon, Aarikka ja Iittala. Tutustu valikoimaamme ja tee hyviä löytöjä!

Keittiöön väriä ja fiilistä liinoilla ja pyyhkeillä

Keittiön tekstiilejä ovat muun muassa pöytäliinat, tabletit, keittiöpyyhkeet, patakintaat ja -laput sekä essut. Keittiötekstiilit piristävät keittiön ilmettä sen lisäksi että ovat tarpeellisia ja hyödyllisiä keittiön tarpeita.

Kaitaliinat, tabletit ja pöytäliinat virittävät keittiön niin juhlan tunnelmaan kuin arkeen. Keittiöntekstiileillä on helppo pukea keittiö sesongin mukaan. Pitkä pöytäliina on juhlava valinta kun kaitaliina tai tabletit taas kevyempi vaihtoehto. Herkullisen värisiä tabletteja vaihtelemalla saa nopeasti keittiöön ja kattaukseen vaihtelua.

Keittiötekstiileistämme löydät myös essut ja patakintaat ja -laput. Ilahduta itseäsi tai ystävää ja osta aina tarpeelliset patalaput ja niihin sopiva essu vaikka lahjaksi, jollekin keittiössä viihtyvälle läheiselle.