Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Kodinkoneet

Suuret kodinkoneet netistä helposti ja nopeasti

Kodinkoneet on helppo tilata netistä Carlsonin verkkokaupasta. Nouda myymälästä tai tilaa kodinkoneet kotiinkuljetuksella. Astianpesukoneet, pyykinpesukoneet, jääkaapit, pakastimet sekä muut suuret kodin elektroniikkalaitteet voi nyt vaivatta vaihtaa uusiin.

328 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Kodinkoneet on suunniteltu helpottamaan arkeasi niin ruoanlaitossa kuin siivoamisessa. Keittiön kodinkoneisiin kuuluvat jääkaapit, pakastimet, liesituulettimet, induktiotasot, hellat, uunit sekä astianpesukoneet, joita löydät verkkokaupastamme useilta eri valmistajilta. Muihin kodin elektroniikkatuotteisiin lukeutuu muun muassa pyykinpesukoneet sekä kuivausrummut.

Suosituimmat kodinkonevalmistajat, kuten AEG, Bosch, Electrolux, Helkama, Rosenlew ja Smeg tarjoavat huippuluokan teknologiaa, joka yhdistyy moderniin muotoiluun. Valitse edustamistamme brändeistä suosikkisi ja tilaa kodinkoneet nyt helposti netistä. Halutessasi suurille elektroniikkalaitteille kotiinkuljetuksen. Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa tilaamasi tuotteen valitsemastasi myymälästä.

Panosta keittiön elektroniikkaan

Keittiö on usein kodin sielu, jossa valmistetaan ruokaa, seurustellaan perheenjäsenten ja vieraiden kanssa sekä nautitaan kahvikupposesta. Keittiön elektroniikan tulee siis olla kunnossa, jotta ruoanvalmistus sekä säilytys hoituu helposti ja nopeasti.

Keittiön kodinkoneet ovat pitkäaikainen hankinta, jotka usein kuuluvat kiinteinä kotiin. Laadukkaat ja kestävät keittiön kodinkoneet nostava talosi ja asuntosi arvoa ostajan silmissä sekä viimeistelevät keittiön sisustuksen. Valitse siis kodinkoneesi huolella ja nauti mutkattomasta arjesta.

Kodinkoneen valintaan vaikuttaa ennen kaikkea tila, johon se on tulossa. Minkä kokoinen kone valitsemallesi paikalle mahtuu? Mieti myös tarkkaan, mitkä ovat kodinkoneiden tärkeimmät ominaisuudet ja paljon uusi laite saa maksaa. Näiden ehtojen puitteissa on hyvä lähteä tutustumaan kodinkoneiden energiatehokkuuksiin sekä vaadittuun energialuokkaan.

Kodinkoneissa on pakollisena energiamerkinnät, jotka kertovat laitteen energiatehokkuudesta asteikolla A-G. Mitä lähemmäksi luokkaa A laite sijoittuu, sitä energiatehokkaampi se on. Joillain laitteilla on luokkana myös A+, A++ tai A+++. Lopulliseen energiankulutukseen vaikuttaa kuitenkin paljon laitteen sijoittelu, käyttötiheys sekä käyttötavat ja laitteen huolto.

Kodinkoneet ruoan säilytykseen

Sillä on merkitystä, millaisilla kodinkoneilla ruokasi säilöt. Valikoimamme jääkaapeista löydät eri kokoisia sekä värisiä vaihtoehtoja. Enää jääkaapin ei tarvitse olla tylsän valkoinen, vaan voit tilata kotiisi esimerkiksi Smegin huippusuositut jääkaapit, joista löytyy useita eri värivaihtoehtoja. Tutustu myös Electroluxin ja AEG:n rosterisiin vaihtoehtoihin. Jääkaapin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon tarvitset säilytystilaa. Jos säilöt jääkaapissa vain vähän ruokaa kerralla, pienempi kaappi voi olla energiatehokkaampi. Jos jääkaapin taas laittaa liian täyteen tavaraa, sen viilennysteho saattaa kärsiä. Joka päivä kaupassa käyvälle saattaa riittää hyvinkin pienempi jääkaappi, mutta jos ostat viikon ruokaostokset kerralla, tarvitset enemmän säilytystilaa.

Jääkaappeja suurempi valikoima löytyy pakastimista, joita on paljon eri mallisia vaihtelevilla ominaisuuksilla. Suosituin ja helpoin tapa on yhdistää jääkaappi ja pakastin keskenään jääkaappipakastimella, jolloin sinun ei tarvitse ostaa kahta erillistä kodinkonetta. Näissä vaihtoehdoissa pakastinosa on kuitenkin melko pieni, joten jos tarvitset tilaa marjoille, pullille ja vararuoalle, kannattaa suosiolla hankkia erillinen pakastinkaappi tai säiliöpakastin, joka kulkee myös nimellä arkkupakastin. Pakastimissa kaksi pienempää pakastinta saattaa jopa palvella paremmin kuin yksi iso. Varsinkin syksyisin tarve saattaa olla paljon suurempi kuin keväällä, jolloin voit laittaa toisen pakastimen väliaikaisesti pois päältä ja näin säästää arvokasta energiaa.

Kodinkoneet ruoan valmistukseen

Ruoan valmistukseen on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja pienkoneista suuriin kodinkoneisiin. Tärkeimmät ruoanvalmistukseen tarvittavat kodinkoneet ovat erilaiset liedet, erillisuunit sekä liesitasot. Perinteinen liesi ja hella on helppo asentaa ja vaihtaa tarvittaessa uuteen. Vaihtoehtoisesti voit valita liedeksi myös nykyaikaisen induktiolieden, joka on usein energiatehokkaampi ja turvallisempi. Induktiotaso kuluttaa sähköä jopa 40 % vähemmän kuin valurautalevy ja 20 % vähemmän kuin keraaminen keittolevy. Sen miinuspuolena on se, että usein pannut ja kattilat täytyy vaihtaa induktioliedelle sopivaan malliin.

Erillisuunit on helppo upottaa keittiön rakenteisiin korkeammalle tasolle. Erillisuunien suosio onkin noussut viime vuosina tasaisesti osana keittiön sisustuksellisuutta. Enää lieden ja uunin ei tarvitse olla samassa kokoonpanossa, vaan voit asentaa liesitason esimerkiksi keittiön saarekkeeseen ja uunin korkeammalle tasolle keittiön seinälle. Suurin osa liesitasoista on nykyään induktiotasoja. Suhteuta lieden valinta omiin käyttötottumuksiisi. Hienoista ominaisuuksista ei välttämättä kannata maksaa ylimääräistä, jos et aio opetella niiden käyttöä.

Valitsitpa sitten perinteisen lieden tai upotettavan liesitason, tarvitset sen yläpuolelle liesituulettimen. Liesituuletin imee sisäänsä ruoanlaitosta syntyvän käryn. Näin keittiön sisäilma pysyy raikkaana ja erilaiset ilmassa leijuvat hiukkaset, bakteerit ja allergeenit suodattuvat pois. Liesituulettimia löytyy erilaisia: hormiin liitettäviä liesituulettimia sekä kiertoilmatoimisia liesituulettimia, jotka hyödyntävät toiminnassaan aktiivihiilisuodatinta.

Uunin, hellan ja lieden lisäksi useimmista keittiöistä löytyy myös mikroaaltouuni. Moderneimmat keittiöt ovat myös yhdistäneet uunin ja mikron, jolloin mikrotoiminto löytyy nykyisin myös erillisuunista. Jos kuitenkin kannatat perinteisempää vaihtoehtoa, tutustu mikrovalikoimaamme, josta löydät huippuluokan tyylikkäät mikrot Smegiltä.

Kodinkoneet astioiden ja pyykin pesuun

Pyykinpesu sekä astioiden pesu on aikaa vievää hommaa, jota tulee toistettua viikon aikana useampia kertoja talouden koosta riippuen. Astianpesukoneita on eri kokoisia ja yleisin kone on 60 cm leveä. Jos kuitenkin taloudessa syntyy vähän tiskiä tai keittiön on pieni, kannattaa hankkia kapeampi astianpesukone, joka on yleisimmin 45 cm leveä. Älä myöskään unohda hankkia tiskikoneellesi turvakaukaloa!

Pyykinpesukoneen koon määrittää se, kuinka paljon pyykkiä syntyy viikoittain. Suuremmat pyykinpesukoneet ovat usein edestä täytettäviä, joissa riittää tilaa ja tehoa suurienkin pyykkimäärien puhdistamiseen. Päältä täytettävät pyykinpesukoneet mahtuvat usein pienempään tilaan ja sopivat pienempiin kotitalouksiin. Yksin asuvan ei välttämättä kannata hankkia 10 kilon vetoista pesukonetta, jotta koneellisia ei joudu pesemään vajaina. Kun tarvitset vaatteita uudelleen käytettäväksi nopeaa tahtia, kannattaa pyykkikoneen lisäksi hankkia myös hyvä kuivausrumpu.