Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Smeg - Design, suorituskyky ja yksityiskohdat täydellisessä tasapainossa

Valmistaja ei pysty antamaan yhtenäistä toimitusaikaa kaikille suoratoimitustuotteille. Kunkin tuotteen tarkka toimitusaika selviää aina tilauksen käsittelyn yhteydessä.

Värikkäät Smeg kodinkoneet ovat taattua italialaista muotoilua. Smeg suunnittelee keittiön laitteet nykyaikaisen elämän tarpeiden mukaisesti. Smegin kodinkoneissa yhdistyy kestävyys, turvallisuus, joustava käyttö, energiatehokkuus ja käyttämisen hauskuus.
Smeg on sitoutunut tekemään kodinkoneista luotettavia, pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä. Ne suunnitellaan alusta alkaen ottaen huomioon ympäristönäkökohdat. Suurin paino on materiaalien valinnassa. Valmistuksessa käytetyt raaka-aineet - teräs, lasi, alumiini ja messinki - voidaan kierrättää helposti.

Smeg-kodinkoneiden yhteisiä ominaisuuksia ovat korkea suorituskyky ja alhainen energiankulutus. Smeg panostaa saavuttamaan kodinkoneille korkeimman energiatehokkuusluokan ympäristön ja elämänlaadun parantamiseksi.

Smeg - tuotevalikoima

Keittiön kodinkoneet hankitaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Korkealuokkaiset, energiatehokkaat ja tyylikkäät kodinkoneet viimeistelevät nykyaikaisen keittiön tehden siitä kodin sydämen. Carlsonin keittiökodinkoneiden valikoimasta löydät Smeg-liedet, erillisuunit ja liesitasot, liesituulettimet, jääkaapit, jääkaappipakastimet sekä laajan valikoiman keittiön pienkoneita. 

Valtaosa Smeg-valikoimastamme on saatavilla vain verkkokaupastamme - saatavuustiedot on ilmoitettu tuotekohtaisesti. Toimitusaika verkkokaupan valikoimassa 14-21 arkipäivää. 

Kodinkoneet nykyaikaisen elämän tarpeisiin

Smegin laitteet huokuvat tyylikästä italialaista designia. 50-LUVUN RETRO-SARJA Smegin 50-luvun retrovalikoima noudattaa erehtymättömästi klassista muotoilua, jonka kaarevat linjat ja eloisat värit yhdistyvät täydellisesti huippuluokan teknologiaan. Voidaan sanoa, että tämä Smegin sisäisen suunnittelustudion kehittämä tuotelinja on ratkaisevasti muuttanut kodinkoneita koskevaa ajattelutapaamme. Tavanomaiset, massatuotetut vapaasti seisovat koneet ovat saaneet tehdä tilaa näille todellisille tyyli-ikoneille.

Muiden tunnettujen design-tuotteiden tapaan alkuperäinen värikäs FAB28-jääkaappi on enemmän kuin pelkkä jääkaappi. Se hallitsee ympäristöään samalla tavoin kuin olohuoneen sohva tai valaisin. Smeg on myös kehittänyt valikoiman muita laitteita, jotka noudattavat täsmälleen samaa vintage-teemaa, kuten erikokoisia ja kapasiteetiltaan erilaisia jääkaappeja, pakastimia sekä pesu- ja astianpesukoneita. Sekoituksellaan tyylikkyyttä sekä toiminnallisuutta ovat ne täydellisiä esimerkkejä maailmankuulusta "Made in Italy" – suunnittelulaadusta.

Smeg - Laadukkaita paisto- ja keittoastioita

 

Tiesitkö, että Smeg-tuoteperheeseen kuuluu nyt myös paisto- ja keittoastioita. Carlsonin valikoimassa on eri kokoisia paistinpannuja, kattiloita, paistokasari sekä wok-pannu. Korkealaatuisia ja tyylikkäitä astioita löytyy pirteän punaisena, kermanvaaleana sekä mustana. Tuotteiden suunnittelijoina ovat toimineet milanolaisen @deepdesign-studion Raffaella Mangiarotti ja Matteo Bazzicalupo. Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Italiassa ja ne soveltuvat käytettäväksi paitsi liedellä myös uunissa, jopa 250 asteen lämpötilassa.


Smeg Portofino - inspiraatiota italialaisesta kylästä ja sen väreistä

Smegin uusi sarja PORTOFINO on hakenut inspiraatio kuuluisasta värikkäästä italialaisesta kylästä, joka on matkakohde kaikille jotka etsivät aitoa kauneutta. Taivas, meri ja maa ovat yhdessä antaneet inspiraatio, ja värit tekevät keittiön kodin romanttisimmaksi ja lämpöisemmäksi huoneeksi, kodin sydämeksi. Sarja, johon sisältyy liesiä ja liesituulettimia, on valmistettu kahdeksassa eri värissä: keltainen, oliivinvihreä, punainen, oranssi, ruostumaton teräs, antrasiitti, musta ja valkoinen. Jokainen väri edustaa sävyjä kaupungeista ja kylistä pitkin Italian Rivieraa. Portofino on sarja Premium-tuotteita, jotka ovat syntyneet luovuudesta, designista ja toiminnollisuuksista, mikä on tunnusomaista kaikille Smegin tuotteille.

 

 

 

Sicily is my love - DOLCE & GABBANA

 

Dolce & Gabbanan ikoninen tyyli ja kodinkoneiden huippulaatu yhdistyvät tässä ainutlaatuisen upeassa ja värikkäässä pienkonesarjassa. Mikä piristäisi aamuja paremmin kuin tämä iloisen värikäs tuotesarja keittiössäsi!