Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Pyöräily

Pyöräilyvarusteet ja -välineet netistä

Pyöräily on loistava tapa liikkua, pysyä kunnossa ja pitää hauskaa. Jos haluat aloittaa pyöräilyn tai viedä kaksipyöräiset ajelusi seuraavalle tasolle, tarvitset oikeat pyöräilyvarusteet. Olitpa sitten mieluummin maantie- tai maastopyöräilijä, oikeilla varusteilla voi olla suuri merkitys. Oikeat pyöräilyvarusteet ja -lisävarusteet kypäristä ja käsineistä monitoimityökaluihin ja juomapusseihin voivat tarjota turvallisuutta, mukavuutta ja helppoutta.

Tarvitsetko apua polkupyörän runkokoon ja mallin valinnassa? Tutustu POLKUPYÖRÄN VALINTAOPPAASEEMME >>

176 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Pyöräilyvälineiden ja -lisävarusteiden tyypit

Pyöräilyvarusteita on saatavilla monenlaisia. Tärkeimpiä varusteita ovat kypärät, käsineet, valot, heijastimet, lukot ja monitoimityökalut. Muita lisävarusteita voivat olla esimerkiksi juomarinkat, satulalaukut ja pyörätelineet. Pyöräilytyypistäsi riippuen saatat haluta investoida myös erikoisvarusteisiin kuten kenkiin ja polkimiin, vesipulloihin ja -koriin sekä polkimiin.

Miten valita oikeat pyöräilyvarusteet ja -lisävarusteet?

Pyöräilyvarusteita ja -lisävarusteita valittaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Tärkein tekijä on turvallisuus. Varmista, että investoit laadukkaaseen kypärään, joka istuu kunnolla ja antaa riittävän suojan. Myös muut turvallisuuteen liittyvät varusteet kuten valot ja heijastimet, voivat olla tärkeitä. Mukavuus on myös tärkeä tekijä. Varmista, että investoit käsineisiin, jotka suojaavat käsiäsi väsymykseltä, ja satulaan, joka on mukava ja tukeva.

Pyöräilyn laji vaikuttaa myös siihen, millaisia varusteita ja lisävarusteita tarvitset. Jos esimerkiksi suosit maastopyöräilyä, saatat haluta pitoa ja suojaa lisääviin kenkiin. Jos pyöräilet pitkiä matkoja, juomateline ja vesipullo voivat olla hyödyllisiä. Jos aiot kuljettaa pyörääsi usein, voit myös tarvita pyörätelineen.

Kun sinulla on käsitys siitä mitä varusteita ja lisävarusteita tarvitset, on tärkeää varmistaa, että ostat laadukkaita tuotteita. Laadukkaisiin tuotteisiin sijoittaminen ei ainoastaan paranna turvallisuutta, mukavuutta ja käyttömukavuutta vaan ne myös kestävät pidempään.

Pyöräilyn turvallisuusvinkit

Riippumatta siitä, minkälaista pyöräilyä harrastat, turvallisuuden tulisi olla ensisijainen prioriteettisi. Varmista, että käytät aina kypärää ja muita suojavarusteita, kuten käsineitä ja heijastavia vaatteita. Varmista, että pyöräsi on hyvässä kunnossa ja että tunnet liikennesäännöt. Jos pyöräilet pimeällä, varmista, että sinulla on valot ja heijastimet, jotta sinut nähdään. Lisäksi on tärkeää, että olet tietoinen ympäristöstäsi ja kiinnität huomiota liikenteeseen.

Asianmukainen huolto on tärkeää, jotta pyöräilyvarusteet ja -lisävarusteet pysyvät hyvässä käyttökunnossa. Varmista, että puhdistat ja voitelet pyöräsi säännöllisesti. Varmista, että tarkastat varusteesi ja lisävarusteesi kulumisen merkkien varalta, ja vaihda kuluneet tai vaurioituneet osat.