Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

Töihin Carlsonille

Carlson työllistää lähes 400 kaupan alan ammattilaista. Sesonkeihin, kesäksi ja jouluksi rekrytoimme lisätyövoimaa. Työhönotosta vastaa henkilöstöpäällikkö Timo Vauhkonen, timo.vauhkonen (ät) carlson.fi

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

17.1.2019
CARLSON KODINMYYMÄLÄ KAUPPAKESKUS JUMBO / MYYJÄ

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, oma-aloitteinen ja joustava?
Haemme juuri Sinua uuteen avattavaan Carlson ruuanlaiton ja kattamisen erikoismyymälään Kauppakeskus Jumboon Vantaalla 2019.

MYYJÄKSI
Kokoaikaisiin, osa-aikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin sekä ilta- ja viikonloppumyyjäksi.

Odotamme Sinulta kokemusta myyntityöstä, sujuvaa suomen kielen taitoa, kaupallista näkemystä ja visuaalista silmää sekä innostusta asiakaspalveluun.

Tarjoamme Sinulle luotettavan työpaikan kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, viihtyisän ja modernin työympäristön sekä mahdollisuuden edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkka- ja osastotoiveineen 4.2.2019 mennessä sähköpostilla: rekry@halonen.fi Merkitse viestiin otsikoksi ”Jumbo – Myyjä”.

Tehtäviä koskeviin kysymyksiin vastaa myymälänjohtaja Pauli Virranniemi, puh. 040 7178308 perjantaina 18.1. klo 10-16, maanantaina 21.1. klo 10-16 ja perjantaina 25.1. klo 10-16. Pyydämme haastatteluun vain hakemusten perusteella.


18.1.2019
MIKKELIN RAUTAKAUPPA / CarlsonPro YRITYSMYYJÄ

Haemme Mikkelin rautakauppaan CarlsonPro YRITYSMYYJÄÄ
Tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito toimialueesi yrityksiin sekä rakennustyömaille.

Olet verkostoitunut myynnin ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta rakentamisen maailmasta, pintamateriaaleista sekä sisustamisen tuotealueelta - mutta ennen kaikkea omaat palon kehittää itseäsi ja nautit asiakaskohtaamisista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• vahvaa pinta- ja sisustusmateriaalien sekä rakennustarvikepuolen myyntikokemusta
• soveltuvaa koulutusta
• oma-aloitteista ja yrittäjämäistä toimintaa
• oman auton käyttöä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, asiantuntevan tiimin tuen sekä vakavaraisen yhtiön edut ja kehittymismahdollisuudet.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + CV 27.1.2019 mennessä osoitteeseen atte.rasanen@carlson.fi

Otamme yhteyttä ainoastaan haastatteluun kutsuttaviin. Lisätietoja antaa myymälänjohtaja Atte Räsänen
p. 040 554 7708 maanantaina 21.1. klo 10-12 ja torstaina 24.1. klo 10-12.