Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Töihin Carlsonille

Carlson työllistää lähes 300 kaupan alan ammattilaista. Sesonkeihin, kesäksi ja jouluksi rekrytoimme lisätyövoimaa. Työhönotosta vastaa henkilöstöpäällikkö Timo Vauhkonen, timo.vauhkonen (ät) carlson.fi

AVOIMET TYÖPAIKAT

MIKKELIN RAUTAKAUPPA / SISUSTUSSUUNNITTELIJA
Carlson on Itä-Suomen suurin yksityinen tavarataloketju. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka sijaitsevat Kuopiossa. Carlsonilla on tavaratalot Kuopiossa, Mikkelissä sekä Joensuussa, kodinmyymälät Helsingissä kauppakeskus REDIssä ja Vantaan kauppakeskus Jumbossa sekä rautakaupat Kuopiossa, Mikkelissä, Joensuussa, Varkaudessa ja Savonlinnassa. Iisalmessa toimii CarlsonPro yritysmyynti. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö sekä osa kansainvälistä Euronics-ketjua.

Haemme Mikkelin rautakauppaan sisustussuunnittelijaa / myyjää kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.
Toimenkuvaasi kuuluu sisustussuunnittelun ohella myös rautakauppatuotteiden myyntityö, pintamateriaaleihin ja sisustustuotteisiin painottuen. Työskentelet osana myyntitiimiämme, asiakkaiden tarpeita kartoittaen ja sisustusunelmia toteuttaen.
Sinulta löytyy visuaalista silmää, aikaisempaa kokemusta myyntityöstä sekä aukottoman asiakaslähtöinen palveluasenne. Viihdyt osana tiimiä, olet huumorintajuinen, innokas oppimaan uutta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy myös aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja sisustussuunnittelusta sekä mahdollisesti myös sisustusalan koulutustaustaa.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + CV myymälänjohtaja Atte Räsäselle 23.6.2022 mennessä osoitteella atte.rasanen@carlson.fi.
Otamme yhteyttä ainoastaan haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tiedustelut: Ti 21.6. klo 12-14 ja ke 22.6. klo 12-14 / myymälänjohtaja Atte Räsänen p. 040 554 7708