Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Tietoa Carlsonista

Carlsonin uutisia

 

SUOMALAINEN PERHEYRITYS

Oy Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys. Asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Carlson tarjoaa työpaikan lähes 300:lle kaupan ammattilaiselle. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa. Toimipaikkojen tavarahuolto toimii oman keskusvaraston kautta Kuopion Päivärannasta.

Toimipaikat kattavat koko Itä-Suomen alueen. Kuopiossa on tavaratalo kaupungin keskustassa ja rautakauppa Volttikadulla. Mikkelissä tavaratalo on keskustassa ja rautakauppa satamassa. Joensuun ydinkeskustassa on keväällä 2007 avattu tavaratalo  - rautakauppa sijaitsee Joensuun Siihtalassa. Hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevat myös rautakaupat Varkaudessa sekä Savonlinnassa. Syyskuussa 2018 Carlson avasi kodinmyymälän Helsingin Kalasatamaan kauppakeskus REDIin ja huhtikuussa 2019  Vantaalle kauppakeskus Jumboon.

Carlsonin toiminta perustuu henkilökohtaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Valikoimissa ovat vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lelut sekä lastentarvikkeet, kosmetiikka, talous- ja lahjatavarat, kodintekniikka, sisustustuotteet ja perusrakentamiseen tarvittavat tuotteet. Oma maahantuonti ja tunnetut tuotemerkit takaavat kattavan tuotevalikoiman. 

Carlson avasi verkkokaupan vuoden 2017 lopulla. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille suoraan myymälöistä.

Carlsonin vahvuuksia ovat hyvä omavaraisuusaste, omat kiinteistöt, riippumattomuus keskusliikkeistä ja erittäin asiantunteva henkilökunta. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö ja järvisuomen suurin yksityinen tavarataloketju.

Kuopion tavaratalo Kuopion tavaratalo