Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Ilmastointi

Ilmastointilaitteet ja tuulettimet netistä

Ilmastointi ja riittävän viileä huonelämpötila on tärkeä hyvinvoinnin kannalta. Kun lämpötilat nousevat korkeiksi, on järkevää harkita kotinsa viilentämistä ilmastointilaitteilla tai tuulettimilla. Carlsonilta löytyy monipuolinen valikoima muun muassa ilmastointilaitteita, tuulettimia, kosteudenpoistajia, ilmankostuttumia ja ilmanpuhdistimia.

59 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Tuulettimet

Carlsonilla on laaja ja edullinen valikoima erilaisia tuulettimia. Tuuletintyypit voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: lattiatuulettimiin, pöytätuulettimiin ja tornituulettimiin.

Pöytätuulettimet ja tornituulettimet

Pöytätuuletin säästää tilaa ja on erittäin kätevä asettaa esimerkiksi työhuoneen pöydälle viilentämään työskentelyä. Esimerkiksi Bellus Chrome 35 W -pöytätuuletin on tyylikäs metallinen ja erittäin laadukas tuuletin monenlaiseen käyttöön. Bellus Chrome tuulettimessa on kolme puhallustehoa ja oskillointitoiminto. Carlsonilta löytyy myös edullinen ja tyylikäs Bellus-tuotemerkin lattiatuuletin. Lattiatuulettimen etuna pöytätuulettimeen on sen korkeuden säädettävyys.

Tornituulettimet

Carlsonilta löytyy myös laaja valikoima tornituulettimia. Tornituulettimet ovat käteviä sillä että ne sopivat pieneen tilaan ja ovat hieman pöytätuulettimia ja lattiatuulettimia hiljaisempia. Carlsonin valikoimasta löytyvä Stadler Form Peter on erittäin tyylikäs ja tehokas valinta. Stadler Form Peterissä on kehittynyt oskillaatiotoiminto, jonka ansiosta se levittää ilmavirtaa tasaisesti koko huoneeseen. Laitteessa on myös älytoimintoja, kuten ajastin ja luonnollista tuulta jäljittelevä toiminto. Erityisen kätevän tornituulettimesta tekee kaukosäätimen käyttömahdollisuus. Käyttäjän ei tarvitse kävellä joka kerta tornille tekemään säätöjä, vaan tuuletinta voi helposti hallita kaukaa.

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Halutessasi todella viilentää kotiasi on ilmastointilaite erinomaisen tehokas ratkaisu. Siirrettävillä ilmastointilaitteilla on mahdollista helposti ja tehokkaasti viilentää haluamansa huone. Ilmastointilaitteen valinnassa kannattaa huomioida ainakin jäähdytysteho ja äänitaso. Jäähdytysteholla on merkitystä erityisesti sen osalta kuinka suuren huoneen haluaa viilentää. Teho ilmaistaan usein watteina, mutta tuotekuvauksista löytyy myös arvio siitä kuinka suuren pinta-alan tuote viilentää tehokkaasti. Äänitasolla voi olla merkitystä jos haluaa sijoittaa tuotteen viilentämään esimerkiksi makuuhuoneen ilmaa. Nukkuessa on tärkeää, että laite ei tuota paljoa melua. Tuotteet eroavat myös esimerkiksi energiatehokkuusluokan perusteella ja siten energiatehokkaan laitteen valinta voi pitkällä aikavälillä näkyä sähkölaskussa positiivisesti. Carlsonin TCL:n siirrettävällä ilmastointilaitteella pystyy viilentämään tehokkaasti jopa 35 neliömetrin suuruisen huoneen. Laite on myös hiljainen sillä sen äänitaso on vain 65 dB. Siten TCL - ilmastointilaite sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen ja takaa hyvä yöunet. Laitteessa on uniajastin, jolla voi ajoittaa käynnistymisen tai sammuttamisen. Ilmastointilaite poistaa lisäksi kosteutta huoneilmasta.

Ilmalämpöpumput

Carlsonin ilmalämpöpumput ovat ympäristötietoiselle kuluttajalle viisas ratkaisu. Ilmalämpöpumpuilla voi tuottaa lämpöä talvisin ja kesäisin viilentää huoneilmaa. Ilmalämpöpumpun valinnassa on syytä kiinnittää huomiota muun muassa pumpun lämpökertoimeen, lämmitystehoon/jäähdytystehoon ja äänitasoon. Lämpökerroin kertoo, kuinka paljon pumppu tuottaa lämpöä suhteessa sen käyttämään energiaan. Karkeasti 1 kW:n lämmitysteho riittää noin 30 neliömetrin lämmittämiseen ja 1 kW:n jäähdytysteho riittää jäähdyttämään noin 20 neliömetrin tilan. Ilmalämpöpumput ovat yleisesti suhteellisen hiljaisia, mutta luonnollisesti vähäisempi desibelitaso on aina parempi. Lisäksi pumpun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota energiatehokkuuteen ja vuotuiseen energiankulutukseen. Pienellä energiankulutuksella voi säästää vuosittain huomattaviakin summia rahaa. Esimerkiksi Carlsonin valikoimissa olevat Electrolux ilmalämpöpumput ovat energialuokaltaa A+ tai A++. Laitteissa on turbotoiminto, jolla sisäilman saa lämmitettyä tai viilennettyä nopeammin. Lisäksi laitteista löytyy Cold plasma -ionigeneraattori, joka vähentää ilmassa olevien allergeenien, virusten ja homeitiöiden märää. Pumpulla voi siten vaikuttaa huoneilman laatuun ja tätä kautta omaan terveyteen.

Ilmankostuttimet ja ilmanpuhdistimet

Carlsonilta löytyy erinäisiin tarpeisiin ilmankostuttumia, kosteudenpoistajia ja ilmanpuhdistimia. Henkilöt, jotka kärsivät esimerkiksi kuivasta ihosta, kuivasta kurkusta tai muista ilman kuivuuteen liittyvistä ongelmista, voivat saada apua ilmankostuttimesta. Ilmankostuttimilla ilmaan voidaan tuottaa tehokkaasti ja hygieenisesti optimaalinen määrä kosteutta. Kostuttimia valitessa eroja löytyy muun muassa vesisäiliöiden koossa, laitteiden käyttöajassa, erinäisissä lisätoiminnoissa ja luonnollisesti designissa. Ilmanpuhdistimilla sen sijaan voi tehokkaasti puhdistaa huoneilmaa pienhiukkaisista, kuten siitepölystä, lemmikkien hilseestä ja katupölystä. Erityisesti siitepölykautena ilmanpuhdistaja voi todella helpottaa oloa. Ilmanpuhdistajaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota tilasuositukseen, eli siihen, kuinka suuren tilan puhdistaja pystyy puhdistamaan. Lisäksi äänitasolla on merkitystä, varsinkin jos aikoo sijoittaa ilmanpuhdistuksen makuuhuoneeseen. Makuuhuoneeseen valittavan ilmanpuhdistimen on syytä olla alle 40 desibeliä, jotta uni ei häiriinny.