Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Kynttilälyhdyt

91 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Kynttilälyhdyt ja tuikkukipot

Tuskin on olemassa ketään, joka ei pitäisi kynttilöistä. Kynttilät tuovat tunnelmaa, valaisevat ja lämmittävät. Kynttilät sopivat aina ja kaikkeen. Olipa sitten joulu tai juhannus, arki tai juhla kynttilät, tuikut, lyhdyt, tuikkukipot ja kynttilänjalat ovat aina hyvä idea. Carlsonin verkkokaupasta löydät satoja kynttilätuotteita. Roikkuvat kynttilälyhdyt, seinään kiinnitettävät kynttilätelineet, itsestään seisovat kyntteliköt, tuikkusetit, keraamiset, lasiset ja metalliset kynttiläpidikkeet löytyvät saman katon alta Carlsonilta.

Kynttiläalustat kaikenlaisille kynttilöille

Ei ole samantekevää millaisissa astioissa kynttilöitä poltat. Valitsemalla kauniit ja tyylikkäät kynttilälyhdyt tuot kynttilöistäsi parhaat puolet esille. Ehkä poltat enemmän tuikkuja kuin antiikkikynttilöitä, öljykynttilöitä, kruunukynttilöitä tai pöytäkynttilöitä? Silloin tarvitset erilaisia tuikkukippoja. Ehkä poltat kaikenlaisia kynttilöitä? Tällöin tarvitset turvallisen kynttiläalustan kaikille erilaisille kynttilöillesi. Monet suosivat nykyisin LED-tuikkuja, koska ne ovat turvallisia ja niistä ei synny vaarallisia yhdisteitä, joita syntyy perinteisten kynttilöiden poltossa. Vaikka kynttiläsi valo olisikin peräisin lampusta eikä aidosta tulesta, voit polttaa kynttilää lyhdyssä. Osta sekä lyhdyt että niihin sopivat kynttilät samalla kerralla helposti ja nopeasti Carlsonilta. Kynttilöille alustoineen on aina käyttöä!

Kynttilälyhtyjä jouluun ja muihin juhliin

Joulu on kynttilälyhtyjen kulta-aikaa. Jouluna kodeissa ja mökeillä poltetaan paljon kynttilöitä. Lyhtyjä viedään myös haudoille. Moni saa ja antaa myös kynttilälyhdyn lahjaksi. Punainen, vihreä ja kulta ovat suosittuja joulun värejä, joita myös kynttilöissä ja lyhdyissä suositaan. Itsenäisyyspäiväkynttilät kynttilänjalkoineen kuuluvat myös joulunaikaan. Lisäksi joulun lähenemistä odotetaan monissa kodeissa sytyttämällä adventtikynttilät neljään kynttilälyhtyyn tai nelihaaraiseen kynttilänjalkaan.

Myös muut juhlat kuten pääsiäinen, häät, hautajaiset tai vaikka kastepäivä ovat päiviä, joihin kynttilät kuuluvat. Ikimuistoisista hetkistä jää kiva pieni muisto esimerkiksi tiettyyn tilaisuuteen hankitun kynttilälyhdyn muodossa. Hanki juhlan teemaan sopivat kynttilälyhdyt meiltä!

Design-kynttilälyhty on kuin koriste-esine

Kynttilälyhty on kaunis myös silloin kun siinä ei ole kynttilää. Silloin se on kuin pieni sisustuselementti ja toimii samaan tapaan kuin koriste-esine. Kynttilälyhty on myös hyvä lahjaidea, joka sopii lahjaksi melkeinpä kenelle vaan. Monet tunnetut merkit kuten Iittala, Villeroy & Boch tai vaikka Marimekko valmistavat kynttilälyhtyjä, jotka ovat designia ja siten esimerkiksi keräilijöiden suosiossa. Monet näistä design-kynttilälyhdyistä sopivat myös samanlaisten astioiden seuraksi kattaukseen. Hyvin suosittu tuote verkkokaupassamme on esimerkiksi Iittalan Kastehelmi-kynttilälyhty. Myös Kivi-kynttilälyhty on ajaton, kotimainen klassikko, jonka suosio kestää vuodesta toiseen.

Kynttilät palavat niille sopivissa lyhdyissä turvallisesti

Kynttilälyhty on myös oleellinen osa turvallisuutta kynttilöitä poltettaessa. Carlsonin kynttilälyhdyt ovat kaikki hyväksyttyjä ja turvallisia tuotteita. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että osa lyhdyistämme sopii ulkokäyttöön. Osa tuotteista on puolestaan tarkoitettu sisäkäyttöön. Esimerkiksi lyhdyn materiaali vaikuttaa siihen voiko sitä käyttää myös ulkona. Metallinen kynttilälyhty ruostuu helposti ulkona. Tiedon kynttilänjalan soveltuvuudesta sisälle tai ulos löydät kunkin tuotteen tiedoista. Lasisia kynttiläkippoja ja tuikkualustoja ei ole hyvä laittaa liian lähelle toisiaan. Lämpö voi aiheuttaa tuotteen rikkoontumisen. Muistutamme myös, että palavaa kynttilää ei tule koskaan jättää vartioimatta tai lasten leikkien ulottuviin. Lisäksi kynttilälyhty tai tuikkukippo tulee aina asettaa palamattomalle alustalle.