Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

URHEILU

Löydät valikoimistamme monipuoliset välineet moniin tilanteisiin urheilun saralla. Valikoimissamme on tarvikkeita erilaisiin harrastuksiin, kuten pyöräilyyn, retkeilyyn, kalastukseen ja metsästykseen, pallopeleihin, veneilyyn sekä muuhun vapaa-aikaan. Lisäksi urheilun ja vapaa-ajan valikoimastamme löytyy erilaisia tarvikkeita eläimille.

2232 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Urheiluvaatteet ja urheilukengät netistä

Valikoimissamme olemme huomioineet naisten ja miesten urheiluvaatteet eri tilanteisiin. Lisäksi tarjolla on myös lasten urheiluvaatteita ja urheilukenkiä. Urheilukenkiä on myös naisille ja miehille erilaisiin hetkiin. Naisten ja miesten urheiluvaatteet on jaoteltu takkeihin, housuihin, paitoihin, fleeceihin ja muihin pitkähihaisiin, treenivaatteisiin ja ulkoilupukuihin. Lisäksi valikoimissamme on laaja kattaus erilaisia urheilualusvaatteita ja uimapukuja.

Ulkoiluvaatteiden valinta

Urheiluvaatteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon tapahtuuko urheilu sisällä vai ulkona. Ulkoiluvarusteissa on tärkeää huomioida hengittävät materiaalit sekä vedenpitävyys etenkin syksyllä, jolloin suomalaiset olosuhteet voivat olla muuttuvia, jolloin on hyvä huomioida ulkoiluvarusteiden materiaalit. Esimerkiksi valikoimamme erilaiset kuoritakit sopivat käytettäväksi eri vuodenaikoina, sillä kerrostamalla vaatteita pystyt lisäämään takin lämpöarvoa.

Miesten sisäurheiluvaatteiden valinta

Sisäurheiluvaatteissa kannattaa huomioida tuotteen hengittävyys. Valikoimissamme on laajasti erilaisia toppeja ja t-paitoja, jotka ovat tehty hengittävistä materiaaleista. Lisäksi saatavilla on pitkälahkeisia urheiluhousuja kuin shortsimallisia ja lyhyempilahkeisia malleja housuista.

Naisten sisäurheiluvaatteiden valinta

Treenivaatevalikoimassa, joka on suunnattu naisille, on huomioitu dynaamisuus ja vaatteiden käytettävyys. Hengittävyys on erittäin tärkeää treenivaatteissa. Valikoimissamme on esimerkiksi laajasti Puman, New Balancen, Adidaksen ja Niken tuotteita. Valikoimissa on pidempilahkeisia treenihousuja kuin myös lyhytlahkeisia shortseja. Valinnassa kannattaa huomioida materiaalien sopivuus itsellesi, sekä onko tarpeissasi lyhyempihihaiset varusteet esimerkiksi ulkona urheilemiseen kesällä vai pidempihihaiset treenivaatteet talvea vasten.

Retkeily, kalastus ja metsästys

Valikoimissamme on laajasti erilaisia retkeilyyn soveltuvia varusteita kuten rinkkoja, reppuja, makuupusseja, makuualustoja, telttoja ja muita retkeilytarvikkeita. Retkeilyvarusteisiin kannattaa panostaa, sillä retkestä esimerkiksi sateisessa metsässä tulee heti mukavampaa, kun vaatteiden materiaalit ovat hengittäviä ja vettä hylkiviä.

Kalastusvalikoimamme koostuu kattavasta valikoimasta erilaisia keloja ja vapoja. Lisäksi meiltä löydät myös valikoiman uistimia sekä vieheitä ja talvikalastukseen soveltuvia varusteita. Myös verkot ja katiskat kuuluvat valikoimiimme.

Metsästyksestä innostuneille valikoimissamme on erilaisia asepusseja ja laukkuja, jonka lisäksi valikoimissamme on erilaisia asetarvikkeita ja muita metsästystarvikkeita. Olemme huomioineet myös koirat metsästyksessä ja valikoimissamme on koiratutkia sekä muita tarvikkeita lemmikille.

Mitä ottaa huomioon kalastusvarusteita ostaessa?

Ostaessasi kalastustarvikkeita, kannattaa ottaa huomioon millaiseen käyttöön varusteet ovat tulossa. Esimerkiksi uisteluun tarvittavia varusteita on uistin hyvän vavan lisäksi. Uistinvalikoimastamme löydät monipuolisesti lippauistimia. Talvikalastusta varten valikoimistamme löydät jääsahoja. Hyvän vavan valinnassa kannattaa ottaa huomioon sen ominaisuudet. Avo-, hyrrä-, umpi- ja vetovavat eroavat hieman toisistaan. Umpikela on kaikista helpoin kelamalli heittää, mutta avokelan tekniikka on edistyneempää ja näin ollen se mahdollistaa pidemmät sekä tarkemmat heitot. Myös vavan pituudella on väliä. Suositeltu vapamitta harrastusta aloiteltaessa on 210-230 cm. Tämän mittaluokan vavalla on vasta-alkajankin helppo heitellä ja saavuttaa pitkiäkin heittopituuksia.

Urheilu ja pallopelit

Valikoimiimme kuuluu laaja kattaus erilaisia urheilu- ja pallopelien tarvikkeita. Esimerkiksi hiihtovälineet, mailapeleihin tarvittavat mailat, kuten salibandymailat, löydät valikoimistamme erilaisten kuntoiluvälineiden lisäksi.

Hiihtourheilu

Suksien valinnassa on olennaista päättää, tapahtuuko urheilusuoritus perinteisellä hiihtotyylillä vai luisteluhiihtäen. Jos valitset perinteisen hiihtotavan sukset, tulee niihin erilainen mono kuin luistelusuksiin. Luistelusuksiin tarvitset enemmän nilkan asentoa tukevan jalkineen. Hiihtosauvojen olisi hyvä yltää kasvojen korkeudelle, joten valintaa varten kannattaa mitata oma pituus.

Mailapelit

Valikoimissamme on laajasti erilaisia mailapeleihin tarkoitettuja mailoja. Mailoja löytyy niin lapsille kuin aikuisille. Mailan valinnassa on tärkeää huomioida pelaajan oma taitotaso. Aloittelevalle pelaajalle voi olla hyvä valita harrastuksen alkua tukeva maila, jonka jälkeen taitojen karttuessa mailan voi vaihtaa harrastelijamailaan tai ammattilaistason mailaan.

Kuntoiluvälineet

Kuntoiluun tarkoitetusta valikoimastamme löydät esimerkiksi fitnessvälineitä, kävelysauvoja, juomapulloja ja sykemittareita sekä urheilukelloja. Urheilukellon ja sykemittarin valinnassa kannattaa vertailla niiden ominaisuuksia. Valikoimissamme on myös urheilukelloille erilaisia rannekkeita, jotka ovat yhteensopivia esimerkiksi Polarin urheilukelloihin. Vaihtorannekkeita on eri kokoisia, joten voit valita niistä itsellesi sopivimman.