Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Takuu ja huolto

Tuotteilla on valmistajan myöntämät takuuehdot. Noudata laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa yleensä materiaali- ja valmistusvirheet. Tuotteen takuuaika käy ilmi tuotekortista sekä lähetyslistasta, mikä toimii takuutodistuksena. Takuun voimassaolo alkaa toimituspäivästä. Takuun alaisen vian omaava tuote ensisijaisesti huolletaan kuntoon. Mikäli huoltoa ei voida suorittaa, vaihdetaan tuote ominaisuuksiltaan vastaavaan tuotteeseen. Takuu ei koske ohjelmien, datan tai siirrettävien tallennusvälineiden vahingoittumista tai menettämistä, ohjelmistovikoja, nestevaurioita, mekaanisia vaurioita tai muita vastaavia.

Jos tuotteessa on selvä takuunalainen virhe, suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä tuotteen valmistajaan tai sen maahantuojaan Suomessa huoltopaikan ja –käytännön selvittämiseksi. Useimmissa tapauksissa suora kontaktointi tavarantoimittajaan antaa nopeimman vastauksen huolto- ja takuukysymyksiin. 

Carlson on osa Euroopan suurinta kodintekniikkaketjua Euronicsia. Euronicsin verkkosivuilta löytyy infoa merkkikohtaisista takuu- ja huoltokäytännöistä sekä tärkeitä yhteystietoja.

KATSO TAKUU- JA HUOLTOTIEDOT TÄSTÄ>>

Keskitetty asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa takuuasioissa.Yhteydenotot sähköpostitse asiakaspalvelu@carlson.fi tai puhelimitse 02033 4488. Asiakaspalvelumme on avoinna MA-PE 8-20.