Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Verkkokaupan maksutavat

LASKU

Kun valitset verkkokaupassa maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet aina ennen maksamista. Avarda-lasku on käytettävissä maksutapana vain verkkokaupassa, ei muissa myymälöissämme.

Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.
Lasku lähetetään sähköpostitse aina kuun 17. päivä ja eräpäivä on kuukauden 3. päivä. Maksuaikasi on vähintään 16 päivää ja pisimmillään jopa 50 päivää, riippuen ostopäivästä.

Käsittelymaksu on 2,95 € riippumatta kampanja-aikana tekemiesi ostosten määrästä. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät TÄÄLTÄ>>

TILI

Valitsemalla maksutavaksi Tilin voit maksaa verkkokauppaostoksesi kuukausittain omaan tahtiisi. Sinulla on jopa 36 kk maksuaikaa ostoksillesi. Tili on siis käytettävissä maksutapana vain verkkokaupassa, ei muissa myymälöissämme.

Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

Tililasku lähetetään sähköpostitse kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä. Voit valita itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Kuukauden vähimmäismaksu on  8 €/kk. Tilinhoitomaksu on 2,95 € kuukaudessa. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Tilin vuosikorko on 19,90 %, jolloin todellinen vuosikorko on 29,35 %, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus on 1000 €.

Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois.

Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät TÄÄLTÄ>>

MAKSUKORTIT

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla korteilla

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro

Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti.
Maksunsaajana näkyy Avarda. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

VERKKOMAKSU

Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille.

Sinulla tulee olla oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Kun olet maksamassa ostoksiasi, siirryt hetkeksi oman pankkisi sivuille, jossa maksat tilauksesi suoraan tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Avarda. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

MOBILEPAY

 MobilePay - maksutavan yhteydessä sinut ohjataan vahvistamaan ostos MobilePay - sovelluksessa. Maksunsaajana näkyy Carlson. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.