Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Verkkokaupan palautukset

Sinulla on 14 vrk aikaa tutustua verkkokaupasta tilaamiisi tuotteisiin ja tehdä ostopäätös.


Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja hintalappujen yms. tulee olla paikoillaan. Jos haluat palauttaa tuotteet, noudatathan seuraavaa ohjeistusta:
1. Täytä tilauksen mukana saamasi palautuslomake huolellisesti ja liitä se palautukseen.
2. Pakkaa tuotteet hyvin, vastaavasti kuin ne oli pakattu alkuperäiseen tilaukseen. 
3. On tärkeää, että liimaat paketin päälle palautuksen pakettikortin (osoitetarra) mikäli se lähetettiin paketin mukana.
4. Käytä posti.fi/palautapaketti palvelua palauttaaksesi paketin itsellesi sopivalla tavalla.
5. Erillistä peruutusilmoitusta ei tarvita.

Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet. Ihon- ja hiustenhoitotuotteet, meikit ja parfyymit tulee palauttaa avaamattomissa pakkauksissaan. Tehtaan paketeista avatuilla ja kasatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, esim. grillit ja kodinkoneet.

Hygieniatuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi kasvomaskit.

Merkkitilaustuotteilla tai asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuilla tai muunnelluilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi määrämittaan leikatut ja kantatut matot sekä sukset, joiden siteet on asennettu asiakkaiden mittojen mukaan.

Voit tehdä palautuksen mihin tahansa myymäläämme verkkokaupan palvelupisteelle tai mihin tahansa Postin toimipaikkaan.


Huom!
Jos paketin mitat ylittävät 120x60x60 cm tai paino ylittää 25 kg, sille tarvitaan noutokuljetus. Ota silloin yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu(ät)carlson.fi,
p. 02033 4488.

Palauttaminen on maksutonta normaalikokoisille paketeille (alle 120x60x60 cm ja paino alle 25 kg). Isojen pakettien noutokuljetuksista sinulta veloitetaan kuljetuksen hinta. Kun palautuksesi on käsitelty, hyvitämme palautusta vastaavan summan mahdollisimman pian alkuperäisen tilauksesi maksutavan mukaisesti. Myymäläpalautuksissa kassoilta ei makseta rahapalautusta. Jos palautat kaikki alkuperäisen tilauksen tuotteet, hyvitämme myös toimituskulut.

Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat mahdollisesta arvon alentumisesta. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, palauta alkuperäinen tuote ja tee uusi tilaus uudesta tuotteesta.