Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Aterinsetit

Laadukas aterinsetti kruunaa jokaisen kattauksen. Kun aterinsetti on valmistettu kestävästä materiaalista ja muotoiltu käteen sopivaksi, on ruokailu hauskaa ja mukavaa niin arkena kuin juhlapyhinäkin. Hyvä aterinsetti toimii erilaisissa kattauksissa, näyttäen hyvälle, mutta olematta kuitenkaan huomion keskipiste. Hyvän aterinsetin osat sopivat niin pieneen kuin suureenkin käteen ja niitä on helppo käyttää.

Aterinsetti kestää vuosia ja siksi sen valintaan kannattaa panostaa. Valikoimistamme löydät mm. Villeroy & Boch, Victorinox, Gense, Iittala Fiskars ja Hackman aterinsettejä. Materiaaleina näissä kaikissa seteissä on käytetty ruostumatonta terästä. Aterinsettien muotoilu noudattelee perinteikästä, tyylikästä muotoilua joka sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Tutustu ja valitse oma aterinsettisi!

108 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Aterinsetit netistä

Fiskars aterinseteillä tyylikkyyttä ruokapöytään

Kun kaipaat arkeen jotain kestävää ja vahvaa ja samalla jotain tyylikästä ja toimivaa, Fiskars aterinsetit ovat sinua varten. Suomalaisten keskuudessa Fiskars on suosittu valmistaja, jonka tuotteiden laatuun voi luottaa.

Esimerkiksi Fiskars All Steel ja Fiskars Functional Form aterinsetit ovat molemmat todella linjakkaita ja sulavia. 24-osaiset aterinsetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne kestävät aikaa ja käyttöä. Nämä setit sopivat sekä juhlaan että arkeen tyylikkyytensä ja linjakkuutensa ansiosta. Setin osat sulautuvat kattaukseen näyttäen hyvältä millaisessa tilanteessa vain. Tutustu ja ihastu!

Perinteikkyyttä ruokailuun Hackman Carelia ja Savonia aterinseteillä

Jos ruokapöytäsi kaipaa perinteikkyyttä ja laadukasta, aikaa kestävää muotoilua Hackmanin Savonia tai Carelia aterinsetti on sopiva juuri sinulle. Saksalaisen Adolf Babelin suunnittelema Hackman Savonia aterinsetti sisältää 24 ruostumattomasta teräksestä valmistettua osaa.

Myös Carelia sisältää 24 osaa ja on muotoilultaan hyvin nostalginen ja perinteinen setti. Molemmat setit ovat hyvin suosittuja suomalaisten keskuudessa ja noudattavat klassista muotoilua. Näillä seteillä ei ole viimeistä käyttöpäivämäärää. Aterinsetit on pakattu lahjapakkaukseen, joten voit antaa ne vaikka lahjaksi. Tutustu aterinsetteihin verkkokaupassamme!

Väriä ja ilmeikkyyttä keittiöön Villeroy & Boch aterinseteillä

Villeroy & Boch aterinsettejä on verkkokaupassamme tarjolla useampia erilaisia. Voit valita juuri sellaisen aterinsetin valikoimistamme, joka sopii sinun keittiöösi ja kattaukseesi. Valikoimistamme löytyy Villeroy & Boch Liam, Annalena, Tools, Elisabeth, NewWave, Play!, Oscar, S+, Blacksmith, Victor, ja monia muita settejä.

Nämä aterinsetit vaihtelevat muodoltaan kapeammasta pyöreämpään ja saatkin luotua niillä jokaiseen tilanteeseen sopivan kokonaisuuden. Aterinsetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Aterinsetin tärkeimpiä ominaisuuksia on se, miten aterin istuu käteen ja miltä se näyttää kattauksessa. Villeroy & Boch monien aterinsettien joukosta löydät varmasti sen, jota etsit. Tutustu ja ihastu!

Aterinsetti pihviaterialle

Kukapa ei olisi joskus pihviä leikatessaan joutunut toteamaan veitsensä riittämättömäksi. Jos rakastat kunnon pihviä, löytyy valikoimistamme muutama aterinsetti juuri sinua varten mm. Gense, Tramontina ja Victorinox. Näiden settien pihviveitsillä leikkaat paksunkin pihvin vaivattomasti ja helposti.

Setit on kauniisti muotoiltu ja aterimien kahvat ovat tukevat, joten veitsestä saa hyvän otteen pihviä leikatessa. Maalaishenkisen Gensen aterimet on myös pakattu näyttävään puulaatikkoon, joka sopii vaikka lahjaksi. Tutustu ja ihastu pihvisetteihimme!

Iittalalla klassinen kattaus

Jos keittiösi kaipaa klassista muotoilua ja pyöreyttä, sinun kannattaa loihtia kattaus keittiöösi Iittalalla. Iittala on tunnettu ja suosittu valmistaja suomalaisessa kodissa joten niinpä Iittalan perinteikkäät aterinsetit, kuten esimerkiksi Artik, Scandia ja Piano takaavat tutun ja perinteisen näköisen kattauksen.

Nämä kauniisti ja ajattomasti muotoillut aterimet sopivat jokaiseen tilaisuuteen ja myös arkeen. Niiden materiaali on ruostumatonta terästä ja setit on tehty kestämään aikaa. Aterinsettien kestävyys ja ajaton muotoilu takaavat sen, että voit käyttää niitä pitkään. Setit on saatavana lahjapakkauksessa, joten voit ostaa ne vaikkapa lahjaksi.

Aterinsetti iloiseen kattaukseen

Tyylikkyydellään ja erilaisella muotoilulla erottuvat valikoimissamme saatavana olevat Maku ja WMF aterinsetit piristävät iloisella muotoilullaan varmasti jokaista kattausta. Molempien valmistajien setit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne sopivat jokaiseen kattaukseen ja tilanteeseen. Tutustu WMF ja Maku aterinsetteihin verkkokaupassamme!