Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Retkeilytarvikkeet

Valikoimamme retkeilytarvikkeet kattavat kaiken, mitä tarvitset mukavaan ja turvalliseen ulkoilmaelämykseen. Löydät meiltä retkikeittimet, jotka tekevät lämpimän ruoan ja juoman valmistamisesta vaivatonta luonnossa, sekä termosmukit pitämään juomasi sopivan lämpöisinä. Mukana on myös käytännöllisiä varusteita kuten riippumatot hyttysverkoilla, tarpit suojaksi sateelta ja auringolta, monipuoliset retkiastiat, tulukset ja monitoimityökalut kuten Leatherman. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat kestävät ruokailuvälineet ja karabiinihaat, jotka tuovat mukavuutta ja helppoutta jokaiseen retkeen.

117 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Retkeilytarvikkeet netistä

Retkeilytarvikkeet on suunniteltu tukemaan ja rikastuttamaan jokaista retkeilykokemusta. Riippumatto hyttysverkolla tarjoaa mukavan ja suojaisan levähdyspaikan kun taas kestävä tarppi tai laavukangas antaa tarpeellisen suojan sateelta ja paahtavalta auringolta. Juoma-astiat kuten kuksat lisäävät tunnelmaa jokaiselle retkelle tarjoten perinteistä tyyliä ja kestävyyttä.

Nuotion kätevät sytyttimet ja leiriruokailuvälineet

Tulukset ovat välttämätön osa varusteitasi tarjoten luotettavan tavan sytyttää nuotio tai keitin kaikissa sääolosuhteissa. Monikäyttöiset ruokailuvälineet kuten retkilusikat, -haarukat ja -veitset on suunniteltu kestämään retkeilyn vaatimuksia samalla kun ne minimoiden tilankäyttöä ja painoa repussasi. Risukeittimet ovat ekologinen ja käytännöllinen vaihtoehto ruoanlaittoon, ja niiden kompakti koko tekee niistä erinomaisen valinnan kevyisiin retkiin.

Lämmintä juomaa ja ruokaa eräretkellä

Valikoimastamme löytyvät retkeilytarvikkeet kuten retkikeittimet tarjoavat kaiken tarvittavan onnistuneeseen ulkoilmaelämykseen ja matkan rasituksista palautumiseen. Termosmukit pitävät juomasi lämpiminä tai kylminä pidemmän aikaa, ja ne ovat erinomaisia kumppaneita niin aamukahville kuin iltateelle. Retkipaistinpannut ja retkikeittimet ovat välttämättömiä varusteita, jotka tekevät ruoanlaitosta helppoa ja nautinnollista missä tahansa. Monitoimityökalut kuten Leathermann tarjoavat lukuisia toimintoja yhdessä kompaktissa paketissa tehden niistä korvaamattomia apuvälineitä monenlaisissa tilanteissa.

Varusteiden kiinnitys retkellä

Karabiinihaat, sidontaliinat, sidontanauhat ja S-koukut ovat monikäyttöisiä ja käytännöllisiä tarjoten helpon ja turvallisen tavan kiinnittää varusteita rinkkaan tai riippumattoon. Näiden tarvikkeiden avulla voit varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittava mukavaan, turvalliseen ja nautinnolliseen retkeilykokemukseen.

Tutustu laajaan retkeilyvarusteiden valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa tai vieraile lähimmässä Carlson-tavaratalossa ja löydä juuri sinun seikkailuihisi sopivat retkivarusteet!