Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Liesituulettimet

Tältä sivulta löydät Carlsonin valikoimassa myytävät liesituulettimet. Valikoimamme sisältää useita tuotemerkkejä, malleja ja värejä, joista voit valita omaan keittiötilaasi sopivan vaihtoehdon. Voit tutustua kunkin tuotteen ominaisuuksiin ja saatavuuteen klikkaamalla mallin nimeä.

Valikoimamme sisältää erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja liesituulettimia, joita vertailemalla voit löytää omia tarpeitasi parhaiten palvelevan ja keittiötilaasi soveltuvimman tuotteen. Löydät meiltä muun muassa merkkien Smegin, AEG:n ja Electroluxin malleja eri hinta- ja värivaihtoehtoineen. Tuotteillamme on mallikohtaisia eroavaisuuksia muun muassa energiankulutuksessa, äänenvoimakkuudessaan sekä imutehoissa. Kaikilla liesituulettimillamme on 24 kuukauden takuu. Huomioithan myös toimitusajat ja saatavuuden.

26 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Liesituulettimet netistä

Mitä ottaa huomioon liesituuletinta valitessa

Ostopäätöksesi helpottamiseksi on alla esitetty joukko neuvoja ja kysymyksiä kotiisi sopivan liesituulettimen löytämiseksi valikoimastamme.

Lähtökohtia

Ostajana voi alkuun esittää itselleen muutamia kysymyksiä sopivan tuotteen löytämiseksi. Liesituuletin on keittiötilassa varsin keskeinen ja näkyvä elementti, joten sen valintaperusteita ei ole syytä aliarvioida. Jokainen osa merkitsee kokonaisuudessa. Siksi onkin aluksi syytä pohtia, kuinka tärkeässä roolissa keittiötila toimintojensa, ulkonäkönsä tai tarjoamansa yhteiseen käyttöön suunnitellun tilan puolesta kodissa on.

Liesituuletin keittiötilan osana

Kuinka keskeinen paikka keittiötilasi on ajankäytön näkökulmasta eli vietetäänkö siellä paljon vapaa-aikaa saati viihdytään? Mitä tilalta, sen ominaisuuksilta ja laitteistolta vaaditaan - säilytystilaa, helppoutta vai jotain muuta? Onko keittiön ja sen laitteiston toimivuus ja mukavuus keskeistä, ja vaaditko käyttäjänä laitteiltasi muutakin kuin perustoimintoja? Kuinka paljon olet valmis investoimaan keittiötilaan, sen mukavuuteen tai yksittäisiin laitteisiin, tässä tapauksessa liesituulettimeen?

Paljon kysymyksiä, jotka kaikki määrittävät myös jokaista laitehankintaa, vaikkemme niitä esittäisikään tässä muodossa itsellemme.

Muutamia asioita ostopäätöksen tueksi

Tiedät, käytätkö paljon aikaa ruoanlaittoon, oletko intohimoinen kotikokki tai onko keittiötila käytössä lähinnä ruoan lämmityksen vuoksi. Osaat sanoa, kuinka tärkeä sinulle on tila itsessään tai sen toimivuus, mukavuus ja estetiikka.

Tämä pätee myös liesituulettimenkin valintaan - kokonaisuus rakentuu yksittäisten päätösten myötä. Liesituulettimen osto voi vaikuttaa toisarvoiselta, mutta laitteella on mukavuuden ja ruoanlaiton kannalta suurempi rooli kuin tulemme usein ajatelleeksikaan. Sinun tulee siis ostajana selvittää ensin itsellesi, millaiset arjen tarpeet määrittävät liesituulettimen käyttöä.

Kysymyksiä tarkoituksenmukaisen liesituulettimen valintaan

Tarvitsetko kenties innokkaana ruoanlaittajana imukykyisen laitteen suuren keittiötilan tai pitkien valmistus- ja kypsennysprosessien vuoksi vai onko liesituulettimen energiankulutus tai -säästö keskeinen kriteeri sitä ostettaessa? Minkä verran liesituuletinta käytetään ja millaiseen keittiötilaan sitä ollaan valitsemassa? Avokeittiöön ei välttämättä haluta kovaäänistä laitetta, jos lähietäisyydellä on televisio tai äänentoistolaitteita, joiden samanaikainen käyttö voi synnyttää taustahälyä. Entä onko laite yksi keittiön sisustuselementeistä, jolloin sen muotoilu ja värimaailma on olennainen tekijä? Haluatko, että liesituuletin sulautuu muun kaapiston ja laitteiston yleisilmeeseen ja väreihin vai voisiko se olla yksityiskohta, joka tekee keittiötilastasi omannäköisensä? Se voi olla myös katseenvangitsija tai väriläiskä muutoin hillityn sisustuksen keskellä.

Liesituulettimen valinnassa on otettava huomioon myös sen ylläpito ja huolto, joiden tarve riippuu luonnollisesti sen käytöstä. Hyvä huolto pidentää laitteen käyttöikää. Yllä esitettyjä kysymyksiä on siis tästäkin näkökulmasta syytä pohtia.

Liesituuletinta ostamassa

Kaikki edellisissä kappaleessa esitetyt kysymykset ostohetkellä huomioon otettavista seikoista vaikuttavat siihen, millainen laite juuri sinulle ja kotiisi parhaiten soveltuu. Keskeisintä on liesituulettimen hankinnan yhteydessä huomioida laitteen perustoimintojen vastaavuus käyttötarpeisiin nähden. Tällä on vaikutusta niin energiankulutukseen kuin laitteen käyttöikäänkin. Kun tämä on sinulle selvää ja tiedät, mitä toimintoja toivot ja vaadit tuotteeltasi, otat huomioon yksittäisten mallien mitoituksen suhteessa keittiötilaasi samoin kuin niiden tuotetiedoissa mainitut tekniset yksityiskohdatkin. Näiden toiminnallisuuteen ja käytännöllisyyteen liittyvien kysymysten tultua ratkotuiksi jatkat ehkä esteettisten ja ulkonäöllisten seikkojen pohdintaan - riippuen siitä, kuinka tärkeä on liesituulettimen kaltaisen laitteen tehtävä sisustuksen osana.

Viimeisessä vaiheessa eli käytyäsi läpi kaikki kysymykset, joita tämän tekstin varrella on esitetty, olet todennäköisesti jo päätynyt yhteen, tarpeitasi vastaavaan liesituuletinmalliin ja päättänyt hankkia sen - onneksi olkoon!