Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Rinkat

Valikoimassamme olevat retkeilyrinkat tarjoavat ihanteellisen yhdistelmän tilavuutta, kestävyyttä ja mukavuutta. Rinkat on suunniteltu monipuolisiksi - ne sopivat niin viikonlopun retkeilijöille kuin pitkille vaelluksillekin. Ergonominen muotoilu, säädettävät hihnat ja ilmanvaihtoa parantavat selkäpaneelit varmistavat, että paino jakautuu tasaisesti vähentäen rasitusta kehollesi. Rinkoissamme on käytännöllisiä lokeroita, jotka helpottavat pakkaamista ja tavaroiden säilyttämistä järjestyksessä. Löydät valikoimastamme mm. Haglöfs- ja Fjällräven -rinkat.

16 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Rinkat netistä!

Valikoimassamme olevat retkeilyrinkat ovat täydellinen kumppani jokaiselle luontoa rakastavalle seikkailijalle. Nämä rinkat on suunniteltu vastaamaan monenlaisia tarpeita, oli kyseessä sitten lyhyt päiväretki tai vaativa monipäiväinen vaellus. Löydät laajan valikoiman rinkkoja, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, varmistaen, että varusteesi pysyy suojassa sääolosuhteissa kuin sääolosuhteissa.

Rinkan käyttömukavuus ja ergonomisuus

Ergonominen suunnittelu on avainasemassa kun kyse on pitkäkestoisesta kantamisesta. Rinkkojemme säädettävät olkaviilekkeet, lantiovyöt ja rintaremmi takaavat, että paino jakautuu tasaisesti vähentäen rasitusta selällesi ja hartioillesi. Innovatiivinen ilmanvaihtojärjestelmä rinkan selkäosassa pitää sinut viileämpänä ja mukavampana vaelluksen aikana.

Rinkan taskut, vetoketjut ja säilytyspussit

Pakkaamisen helppous ja organisointi ovat olennaisia tekijöitä. Rinkoissamme on useita lokeroita ja taskuja, jotka helpottavat varusteiden järjestämistä ja saavutettavuutta. Vetoketjulliset sivutaskut, tilavat päälokerot ja integroidut sadesuojat ovat vain joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät rinkoistamme markkinoiden parhaimpia. Lisäksi monipuoliset kiinnityspisteet mahdollistavat makuualustojen, vaellussauvojen ja muiden tarvikkeiden kiinnittämisen helposti rinkkaan.

Rinkan kestävyys on tärkeää

Rinkkojen materiaalit on valittu kestävyyden ja toimivuuden perusteella. Rinkoissa käytetään korkealaatuisia, vedenkestäviä ja repäisyltä suojattuja kankaita, jotka takaavat, että varusteesi pysyy suojassa kaikissa sääolosuhteissa. Väriyhdistelmät vaihtelevat klassisista maanläheisistä sävyistä kirkkaisiin ja näkyviin väreihin, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös parantavat näkyvyyttäsi retkeillessä.

Luotettavat merkit Haglöfs ja Fjällräven

Valikoimamme kattaa laajan valikoiman eri merkkejä mukaan lukien tunnetut ja arvostetut Haglöfs ja Fjällräven. Haglöfsin rinkat tunnetaan niiden innovatiivisesta suunnittelusta ja kestävyydestä, jotka tekevät niistä loistavan valinnan vaativiin olosuhteisiin. Fjällräven puolestaan yhdistää klassisen muotoilun ja kestävät materiaalit tarjoten tyylikkäitä ja toiminnallisia vaihtoehtoja jokaiselle retkeilijälle.

Olipa kyseessä sitten ensikertalaisen retkeilyvaruste tai kokeneiden vaeltajien tarpeisiin suunnattu malli, rinkkavalikoimamme tarjoaa jokaiselle jotakin. Tutustu laajaan rinkkojen valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa tai vieraile lähimmässä Carlson-tavaratalossa ja löydä juuri sinun seikkailuihisi sopiva rinkka!