Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Villeroy & Boch - Laadukkaat keramiikka- ja posliinituotteet

AINOANA SUOMESSA KOKO VILLEROY&BOCH - VALIKOIMA TILATTAVISSA CARLSONIN VERKKOKAUPASTA. TOIMITUKSET SUORAAN SAKSASTA.

TILATUN TUOTTEEN VARASTOTILANTEESTA RIIPPUEN TOIMITUS KESTÄÄ 10-30 PÄIVÄÄ.

Villeroy & Bochin on saksalainen keramiikka- ja posliinituotteiden valmistaja. Yritys on perustettu jo vuonna 1748. Boch ja Villeroy olivat aikoinaan erilliset, keskenään kilpailevat saksalaisyritykset, kunnes ne yhdistyivät 1830-luvulla. 

Villeroy & Bochilla on tehtaita useissa Euroopan maissa sekä Thaimaassa ja Meksikossa. Tuotteita myydään kaikkiaan 125 maassa. 

Yhtiön pääkonttori on yhä Mettlachissa Saksan Saarlandissa. Sen yhteydessä toimii myös Villeroy & Bochin historiaa esittelevä museo sekä suuri outlet-myymälä. Yrityksen korkea ikä kertonee sen korkealaatuisista keramiikkatuotteista, joiden suosio ei ole hiipunut vuosisatojenkaan saatossa.

Ihastuttava Rose Garden

Modernia romantiikkaa ja ajatonta eleganssia - Mariefleur

 

Leikkisän romanttinen Mariefleur sarja juhlistaa 10-vuotista juhlavuottaan. Se on saanut inspiraationsa kuuluisan taidemaalarin Claude Monet´n puutarhan kukkaloistosta, joka sijaitsee Ranskan Givernyssä. Hillittyjen värisävyjen vaikutus tuo astioihin erityistä eleganssia ollen moderni muunnos maalaistyylistä.

Koko valikoima saatavana verkkokaupasta ja rajoitetuin osin tavarataloista sekä kodinmyymälöistä. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarkista suuntaa antava myymäläsaatavuus tuotekortilta.

Keräilijöiden suosikkisarja Design Naif

Suomen kattavin valikoima Villeroy & Bochia 

Carlsonin verkkokaupasta löydät Suomen kattavimman valikoiman Villeroy & Bochin astioita. Valikoimamme kattaa, ei vähempää eikä enempää, ainoana Suomessa koko Villeroy & Bochin olemassa olevan astiavalikoiman. Toimitukset hoidetaan kotiisi suoraan tuotteiden syntysijoilta Saksasta. Toimitusaika Villeroy & Bochin tuotteille on varastotilanteesta riippuen 10-30 päivää.

Kaukokaipuuseen

Villeroy & Bochin tunnetuimmat astiasarjat 

Yksi Villeroy & Bochin tunnetuimmista astiasarjoista lienee ikiklassikko Old Luxemburg. Tämä kattauksien klassikko nojaa kaunisiin kohokuvioihin ja yksityiskohtaisiin maalauksiin. Astiasarjan lautasten, kuppien ja tarjoiluastioiden sinivalkoinen kukkakuosi on hieman romanttinen. Old Luxemburg astioiden juuret on pystytty jäljittämään aivan yrityksen alkuaikoihin saakka. Kyseessä on siis todellinen astiasarjojen veteraani, joka on samalla yhtiön kaikkien aikojen myydyin astiasto.

Modernimpaa ja yksinkertaisempaa Villeroy & Bochia edustaa puolestaan NewWave-astiat. Tämä vaalea astiasto on yksinkertainen, pelkistetty ja puhdas, mutta kuitenkin selkeästi omaleimainen ja tunnistettava.

 Villeroy & Bochin Petite Fleur puolestaan on klassinen, pienin kukkakuvioin koristeltu astiasarja. Tähän astiastoon kuuluu myös teepannu ja siivilä. Petite Fleur on yksi Carlsonin suosituimmista astiastoista. 

Hyviä lahjaideoita puolestaan ovat esimerkiksi lasten astiasto, joka on pakattu söpöön laatikkoon ja on ihana lahja vaikka ristiäispäivänä tai pienen ensimmäisenä syntymäpäivänä.

Villeroy & Bochilla on myös paljon tunnelmallisia, jouluisia astioita sekä posliinisia koriste-esineitä, jotka sopivat hyvin esimerkiksi joululahjoiksi. Pääsiäisen aikaan saatavilla ovat Villeroy & Bochin pääsiäiskoristeet.