Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

 Nouda ilmaiseksi myymälästämme

1.1.2019

CARLSON EST 1859 - CARLSON TÄYTTÄÄ 160 VUOTTA

Vuosi 2019 on Carlsonille todellinen juhlavuosi, sillä vuonna 1859 perustettu suomalainen perheyritys juhlii tänä vuonna 160 vuotista taivaltaan. Virallinen yrityksen perustamisajankohta on syksyllä, tarkemmin 14.9.1859 mutta aihetta juhlaan riittää varmasti koko vuoden ajalle. Seuraa siis Carlsonin Facebook- ja Instagram tilejä, ilmoitteluamme sekä tietenkin nettisivujamme. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

TUTUSTU CARLSONIN HISTORIAAN >>

21.11.2018

CARLSONILLE UUSI MYYMÄLÄ KAUPPAKESKUS JUMBOON KEVÄÄLLÄ 2019

Halonen ja Carlson avaavat uudet myymälät Kauppakeskus Jumbossa Vantaalla keväällä 2019. Uudet myymälät ovat moderneja, laajan valikoiman konseptimyymälöitä, joiden yhteispinta-ala on noin 3800 neliötä. Carlson avaa Jumboon ruoanlaittoon ja kattamiseen erikoistuvan kodinmyymälän, joka on Carlsonin toinen myymälä pääkaupunkiseudulla. Carlsonin myymälässä on noin 600 neliötä ja se avataan Halosen myymälän yhteyteen. Halosen Jumbon noin 3200 neliön myymälään tulee laaja muodin ja jalkineiden valikoima naisille, miehille ja lapsille. Halosen ja Carlsonin myymälöissä tulee olemaan laaja ja laadukas brändikattaus suosituimpia kotimaisia ja kansainvälisiä brändejä.

Halonen ja Carlson ovat avanneet useita uusia myymälöitä ja laajentaneet voimakkaasti koko 2010-luvun ajan. Viimeisimpänä Halonen avasi myymälän kauppakeskus Espenissä, Vaasan keskustassa lokakuussa 2018 sekä kauppakeskus Redissä, Helsingissä syyskuussa 2018. Samanaikaisesti Carlson avasi ensimmäisen uuden konseptin kodin sisustamisen myymälänsä Itä-Suomen ulkopuolella kauppakeskus Redissä Helsingissä. Carlson jatkoi uuden myymäläkonseptinsa laajentamista ja avasi marraskuussa 2018 vastaavan erikoismyymälän Halosen Jyväskylän kauppakadun myymälän yhteyteen.

Halonen ja Carlson haluavat olla asiakkaitaan lähellä ja tarjota heille monikanavaisen tavan tehdä ostoksia: verkkokaupat www.halonen.fi ja www.carlson.fi avattiin marraskuussa 2017. Molemmissa verkkokaupoissa on tarjolla erittäin laaja, kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima. Asiakkaat ovat ottaneet molemmat kotimaiset verkkokaupat erittäin hyvin vastaan.

21.9.2018

Ainoana Suomessa koko Villeroy & Boch - valikoima tilattavissa Carlsonin verkkokaupasta. Toimitukset suoraan Saksasta. 


30.8.2018

CARLSON AVAA MYYMÄLÄN HALOSEN YHTEYTEEN JYVÄSKYLÄN KESKUSTAAN


Carlson ilmoitti kesän alussa avaavansa kodin sisustamisen tuotteita tarjoavan  myymälän Helsingin Kalasatamaan rakenteilla olevaan Kauppakeskus REDIin. Kyseisen myymäläkonseptin kehittäminen saa jatkoa kun Carlson avaa myymälän Jyväskylän keskustaan kuluvan vuoden loppupuolella. Myymälän valikoima tulee painottumaan kodin sisustamisen tuotteisiin ja siinä erityisesti kattamiseen ja ruoanlaittoon sekä lahjatavaroihin, mukaan lukien kodintekstiilit.

”Olemme pitkään etsineet sopivaa kauppapaikkaa Jyväskylän seudulta. Nyt avattava myymälä on kooltaan reilut 500 neliötä ja tulee sisaryhtiömme Halosen myymälän sisälle Jyväskylän keskustan Kauppakadulla. Yhdessä Halosen kanssa tarjoamme niin Halosen laajalle kanta-asiakaskunnalle kuin muille Jyväskylän alueen asiakkaille monipuolisen valikoiman parhaalla kauppapaikalla” kertoo toimitusjohtaja Kyösti Karhunen.

”Carlson täyttää ensi vuonna 160 vuotta. Viime vuoden lopulla avattu kattavan valikoiman verkkokauppa on jo nyt tavoittanut laajan asiakaskunnan muutamilla sellaisilla alueilla, jotka ovat kiinnostaneet meitä kivijalkamyymälöiden laajentumiskohteina. Verkkokauppa tukee osaltaan kivijalkamyymälöidemme myynnin kasvua sekä vahvistaa tahtoamme kasvattaa fyysistä myymäläverkostoa laajentumalla uusille alueille Suomessa” Kyösti Karhunen jatkaa.

Carlson_REDI

9.5.2018

CARLSON AVAA MYYMÄLÄN HELSINKIIN KAUPPAKESKUS REDIIN

Carlsonin kivijalkamyymälöiden määrä nousee kymmeneen kun se avaa uuden myymälän Helsingin Kalasatamaan rakenteilla olevaan REDIin. Myymälän valikoima tulee painottumaan kodin sisustamisen tuotteisiin ja siinä erityisesti kattamiseen ja ruoanlaittoon sekä lahjatavaroihin. 

”Olemme pitkään etsineet sopivaa kauppapaikkaa pääkaupunkiseudulta ja nyt löysimme etsimämme. Urbaanille ja trendikkäälle alueelle sijoittuva REDI monipuolisine palvelu- ja erikoisliikkeineen on keskellä suuria asiakasvirtoja. Myös sisaryhtiömme Halonen avaa REDIin oman, muodin myymälän. Yhdessä Halosen kanssa tarjoamme niin Halosen laajalle kanta-asiakaskunnalle kuin muille Helsingin alueen asiakkaille monipuolisen valikoiman nyt rakennettavien palvelevien ja elämyksellisten myymälöidemme myötä”, kertoo toimitusjohtaja Kyösti Karhunen. 

Kyösti Karhunen jatkaa vielä kertomalla: ”Carlson täyttää ensi vuonna 160 vuotta. Viime vuoden lopulla avasimme laajan valikoiman verkkokaupan, josta löytyy kattavasti kodin sisustamisen ja remontoinnin, muodin ja kauneuden sekä urheilun ja kodintekniikan tuotteet. Verkkokauppa tukee osaltaan kivijalkamyymälöidemme myynnin kasvua ja toisaalta sen avulla tavoitamme asiakkaat myös Itä-Suomen ulkopuolella. REDIn myymäläämme tulee luonnollisesti verkkokaupan noutopiste. Meillä on vahva tahtotila kasvaa myös fyysistä myymäläverkostoa laajentamalla, jolla tiellä REDI on yksi askel eteenpäin.”