Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

WMF

WMF Diadem Plus keittoastiasetti 3-os. rst

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Diadem Plus keittoastiasetti 3-os. rst
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Carlson verkkokauppa

Vantaa, Jumbo

Mikkeli, tavaratalo

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 4000530574565
WMF Diadem Plus -keittoastiasetti sisältää kolme korkeaa kannellista kattilaa. Kaikissa kattiloissa on käytetty lujatekoista ja helppohoitoista ruostumatonta Cromargan® 18/10 -terästä. Niissä on myös TransTherm®-pohja, jonka alumiininen ydin takaa tasaisen lämmön jakautumisen koko pohjan alalle. Lisäksi TransTherm®-pohja on energiatehokas, sillä se pitää lämmön pitkään. Pohja sopii kaikille liesille, mukaan lukien induktioliesille. Kattiloihin kuuluva lasikansi helpottaa kypsennyksen tarkkailua. Tuotteet ovat uuninkestäviä 200 asteeseen ilman kantta ja 130 asteeseen kannen kanssa. Kätevä kaatoreuna helpottaa kaatamista. Kattilat voidaan pestä astianpesukoneessa, mutta käsinpesu pidentää käyttöikää.
Lisää tietoja
feature_label_1 Takuu : 24
feature_label_2 Materiaali : Ruostumaton Cromargan® 18/10 teräs
feature_value_3 Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä.
feature_value_4 3 kannellista kattilaa: 2 L, 3,5 L ja 6,5 L
feature_value_5 Soveltuu kaikille liesille, myös induktiolle
feature_value_6 Energiatehokas TransTherm®-pohja
feature_value_7 Uunin- ja konepesun kestävä
feature_value_8 Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa.
feature_value_9 WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.
feature_label_10 Yhden myyntipakkauksen sisältö : 1 x Korkea kannellinen kattila, halkaisija 16 cm/vetoisuus 2 L. 1 x Korkea kannellinen kattila, halkaisija 20 cm/vetoisuus 3,5 L. 1 x Korkea kannellinen kattila, halkaisija 24 cm/vetoisuus 6,5 L.
feature_label_11 Tuotteen väri : Teräs
feature_label_12 Hoito-ohjeet : Kestää konepesun, käsinpesu pidentää käyttöikää
feature_label_13 Valmistajan tuotekoodi : 730036040,0
Lue lisää