Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Haglöfs

Haglöfs makuupussi Musca -5

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
makuupussi Musca -5
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla
Valitse tuotteen ominaisuudet nähdäksesi saatavuustiedot.

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 213483
Lämmin, monikäyttöinen Haglöfs Musca makuupussi kaikilla hyviin yöuniin tarvittavilla ominaisuuksilla. Pussi on suunniteltu erityisen lämpimäksi rinnan ja jalkojen kohdalta ja tiukemmaksi hartioiden kohdalta, jotta se istuu paremmin naisille tai siroille henkilöille. Makuupussi on täytetty synteettisellä Tri-Fusion-täytteellä, joka eristää erinomaisesti keveässäkin pussissa.
Lisää tietoja
feature_label_2 Materiaali : Pääkangas: 50D:n polyesteri-ripstop Vuori: 75D:n polyesteriä Täyte: Tri-Fusion®
feature_value_3 Muumiomuoto maksimoi lämmön ja vähentää painoa. Hartioiden kohdalta kapeampi malli sopii paremmin naisille tai sirolle, max 175 cm pitkälle vartalolle.
feature_value_4 Comfort-lämpötila: +1 °C - Alaraja: –5 °C - Ääriraja: –22 °C
feature_value_5 Jaloissa ja rinnan alueella lisäeristeellä varustettu offset-rakenne
feature_value_6 Ergonominen huppu kuminauhasäädöllä takaa istuvuuden
feature_value_7 Ergonominen jalkalokero
feature_value_8 ¾-pituinen sivuvetoketju ja kätevä anatominen muotoilu. Vetoketjun lämpölista estää kylmää ilmaa pääsemästä sisään. Kaksisuuntainen YKK-vetoketju. Estonauha estää vetoketjun luistia takertumasta kankaaseen
feature_value_9 Sisäinen tyynytasku
feature_value_10 Kaksi ripustussilmukkaa
feature_value_11 EN 13537 –standardin mukaisesti testattu
feature_label_12 Yhden myyntipakkauksen sisältö : Mukana tulee pakkauspussi
feature_label_13 Hoito-ohjeet : Pesuohjeet: Konepesu 40:ssä asteessa. Sulje aina vetoketjut ennen konepesua. Käytä saippuapohjaista pesuainetta tai pientä määrää mietoa nestemäistä pesuainetta. Ei huuhteluainetta. Suosittelemme rumpukuivausta matalassa lämpötilassa tennispallojen kanssa tai makuupussin ripustamista tai levittämistä kuivumaan päiväksi tai pariksi. Tuote voidaan pestä myös kemiallisesti. Muuta: Käytä makuupussilakanaa ja makuupussisuojaa suojaamaan tuotetta lialta. Sullo makuupussi pakkauspussiin rullaamisen sijasta. Jotta synteettisen makuupussin eristyskyky pysyisi erinomaisena, on parempi tuulettaa makuupussi kuin pestä sitä liian usein, sillä synteettisen kuidun silikonikäsittely häviää vähitellen toistuvissa pesuissa. Aseta makuupussi suureen säilytyspussiin pitkäaikaista säilytystä varten. Älä käytä pakkauspussia.
feature_label_14 Mitat : 175 cm. Pakkauskoko (ilman kompressiota): 15 litraa, Paino 1,4 kg.
Lue lisää