Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Fjällräven

Fjällräven reppu Kajka 35 M/L

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
reppu Kajka 35 M/L
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla
Valitse tuotteen ominaisuudet nähdäksesi saatavuustiedot.

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 249717
Kestävyyttä yhdistettynä toiminnallisuuteen ja mukavuuteen – Kajka 35 on kehittynyt päiväreppu, jota retkeilijät kaikkialla maailmassa ovat kehuneet. Yksi syy on sen FSC-sertifioidusta koivusta valmistettu puukehikko, joka yhdessä näppärän selkäosan pituussäädön kanssa tekee Kajkasta raskaiden taakkojen kantamiseen sopivan repun. Näin voit keskittyä vaellukseen ilman selkäongelmia. Ergonomiset olkahihnat ja tukeva taskullinen lantiovyö lisäävät toimivuutta ja käyttömukavuutta.
Lisää tietoja
feature_label_2 Materiaali : Vinylon F: 100 % vinylalia. Polyamidi: 100 %.
feature_value_3 Valmistettu kestävästä Vinylon F -kankaasta. Vahvikemateriaali kierrätetystä nailonista. Lisää säilytystilaa Kajka 35:een kiinnittämällä Kajka-sivutaskut sivuilla oleviin lenkkeihin: edessä on myös lenkit vaellussauvojen/jäähakkujen kiinnitystä varten. Päälokerossa on sisäinen verkkotasku. Täyspitkän päävetoketjun avulla repun koko sisällön saa helposti nähtäville ja järjesteltäväksi. Kansiläpässä on kolme vetoketjutaskua. Se voidaan irrottaa käytettäväksi hihnallisena pikkulaukkuna. Kaksi molemmin puolin olevaa kompressioremmiä takaavat tasaisen ja tehokkaan kiristyksen, jolloin sivutaskut ovat helposti käytettävissä. Yhteensopiva nesteytysjärjestelmän kanssa. Sisältää sadesuojan.
feature_value_4 Valmistettu kestävästä Vinylon F -materiaalista, jossa on vahvike kierrätetystä nailonista
feature_value_5 Puinen runko ja helppo pituuden säätö selälle
feature_value_6 Päälokero, jonka kokonaan edestä avautuva vetoketjullinen suuaukko helpottaa näkemään sisällön kokonaisuudessaan
feature_value_7 Kolmella vetoketjullisella taskulla varustettu kansiläppä Voidaan irrottaa ja käyttää crossbody-laukkuna
feature_value_8 Sivuilla lenkit Kajka-sivutaskun kiinnitystä varten
feature_label_9 Hoito-ohjeet : Pehmeä harja ja kädenlämmin vesi
feature_label_10 Mitat : Tilavuus 35 litraa. Leveys 34 cm. Korkeus 60 cm. Selkäosan pituus säädettävissä 35-53 cm. Paino 2,15 kg.
feature_label_11 Valmistajan tuotekoodi : F23534
Lue lisää