Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Fjällräven

Fjällräven reppu Abisko Hike 35 M/L

kpl
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
reppu Abisko Hike 35 M/L
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla
Valitse tuotteen ominaisuudet nähdäksesi saatavuustiedot.

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 249727
Abisko Hike 35 on monipuolinen reppu, joka sopii vaikkapa leiristä toiseen tehtäville vaelluksille ja kevyille luontoretkille. Tässä 100 % kierrätetystä nailonista valmistetussa repussa on säädettävä selkäosan pituusjärjestelmä ja hengittävää verkkokangasta takapaneelissa, olkahihnoissa ja lantiovyössä. Siinä on ylhäältä täytettävä päälokero, jossa on vetoketjullinen etuosa, ja kiristysnyörillisessä kansiläpässä on kaksi vetoketjutaskua. Päälokeron sisällä on kaksi litteää taskua ja vetoketjullinen sisätasku, johon pääsee helposti käsiksi edestä ja päältä. Kaksi suurta sivutaskua, joihin sopii mainiosti vaikka juomapullot. Tukevassa lantiovyössä myös kaksi taskua. Kiinnityskohta repun etuosassa vaellussauvalle tai jäähakulle. Yhteensopiva nesteytysjärjestelmän kanssa. Sisältää sadesuojan.
Lisää tietoja
feature_label_2 Materiaali : Polyamidi 210D Ripstop: 100%
feature_value_3 Kaikki kankaat – päämateriaali, vahvike ja vuori – on valmistettu kokonaan kierrätetystä nailonista.
feature_value_4 Selkäosan pituus säädettävissä. Hengittävää verkkokangasta selkäpuolella, olkahihnoissa ja lantiovyössä.
feature_value_5 Päältä täytettävä päälokero, jossa on kaksi litteää taskua ja vetoketjullinen sisätasku.
feature_value_6 Kansiläpässä on joustava kiristysnyöri ja kaksi vetoketjutaskua.
feature_value_7 Kiinnityskohta edessä vaellussauvalle tai jäähakulle.
feature_value_8 Tekniset tiedot: taskujen määrä: 9 - Taskut: Verkkotasku(t) sisäpuolella, Sisätasku(t), Sisätasku, Verkkotasku(t), Avotasku(t) sivussa, Verkkotasku(t) ulkopuolella, Vetoketjullinen sisätasku / vetoketjulliset sisätaskut, Vetoketjullinen ulkotasku / vetoketjulliset ulkotaskut - Kantojärjestelmä: Säädettävä, Alumiinikehikko, Pehmustettu takaosa - Rintakehän hihna: Kyllä - Irrotettava rintakehän hihna: Ei - Lantiovyö: Kyllä - Irrotettava lantiovyö: Ei - Päällysläppä: Irrotettava päällysläppä - Yläosan aukko: Kyllä - Avautuu edestä: Kyllä - Avattavissa pohjasta: Ei - Lumilukko: Kyllä - Varusteita koskevat ominaisuudet: Pidike jäähakulle tai vaellussauvoille, Pidike vaellussauvoille, Kiristyshihna sivussa - Yhteensopiva nesteytysjärjestelmän kanssa: Kyllä - Sadesuoja: Kyllä - Istuintyyny sisältyy: Ei
feature_label_9 Hoito-ohjeet : Pehmeä harja ja kädenlämmin vesi
feature_label_10 Mitat : Tilavuus 35 litraa. Korkeus 60 cm, leveys 28 cm, syvyys 20 cm. Säädettävä selkäosan pituus. Selän vähimmäispituus 47 cm, enimmäispituus 53 cm. Paino 1400 g.
feature_label_11 Valmistajan tuotekoodi : F27223
Lue lisää