Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Koriste-esineet

Carlsonin laajasta tuote- ja merkkivalikoimasta löydät juuri sinun kotiisi ja sisustukseesi sopivat koriste-esineet, kuten veistokset, seinäkoristeet, taidejulisteet, lasiesineet, koristehahmot, korurasiat ja -telineet sekä säilytysrasiat ja tarjoilukulhot.

Verkkokaupan koriste-esinevalikoima sisältää tuotteita monipuolisesti niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltäkin tunnetuilta tuotemerkeiltä. Valikoimasta löytyviä tuotemerkkejä ovat muun muassa Aarikka, Alessi, Arabia, Fanni K Home, Iittala, J-line, Marimekko, Muurla, Umbra, Villa Collection, Villeroy & Boch, Yamazaki ja 4Living.
Koriste-esineet ovat myös loistava lahjaidea ikään katsomatta!

Rajaa tuotteita:

18 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Koriste-esineet netistä

Koriste-esineet - Tuo tilaan tunnelmaa yksityiskohdilla

Koriste-esineet viimeistelevät sisustuksen. Olipa sisustustyyli mikä hyvänsä, aina on olemassa koriste-esineitä, jotka sopivat kotiin tai täydentävät tilan ulkonäön. Koriste-esineisiin kuuluvaksi voidaan laskea esimerkiksi maljakot, kynttilänpidikkeet, korit, patsaat, figuurit, posliiniesineet, alustat, koristelautaset, mobilet, roikkuvat koristukset, pienet taulut, somisteet ja muut pienehköt esineet, joilla voi täydentää sisustusta. Näistä kaikki on saatavilla Carlsonin monipuolisesta ja kattavasta koriste-esinevalikoimasta. Etsitpä sitten jotakin pientä kivaa omaan kotiisi tai vaikka lahjaksi, suosittelemme katselemaan tästä kauppamme osiosta. Päivitämme piensisustus ja koriste-esinevalikoimaamme säännöllisesti, joten löydät täältä trendikkäät ja suositut elementit kuhunkin tarpeeseen.

Kodin koristeet ilmentävät usein omistajansa persoonaa

Usein koriste-esineisiin voi liittyä jokin muisto tai ne voivat symboloida omistajalleen tärkeää asiaa. Koriste-esineistä edustavat usein myös omistajiensa tyyliä laajemmin. Toiset pitävät runsaista, koristeellisista ja värikkäistä koriste-esineistä. Monet pitävät siitä, että ikkunalaudoilla ja pöydillä on paljon pieniä kauniita yksityiskohtia. Erilaiset pienet patsaat tai esineet ovat myös tavaraa, jota keräillään mielellään. Toisilla taas tyyli on pelkistetympi ja esillä olevat pikkuesineet ovat selkeälinjaisia, hillittyjä ja ehkä huomaamattomiakin.

Koristelu asunnon tai tilan sijainnin mukaan

Sisustusesineillä voidaan myös ilmentää tai korostaa asunnon tai sisustettavan tilan sijaintia. Esimerkiksi romanttiset ruusukuviot, koukeroiset kirjailut ja pitsit esineiden koristelussa, kuuluvat romanttiseen tai maalaisromanttiseen sisustukseen. Tällainen sisustus voi sopia esimerkiksi suomalaiseen maalaismaisemaan. Monilla merenrantamökeillä puolestaan koristeet saattavat liittyä mereen. Esimerkiksi ankkurit, majakat, lokit ja tavaroiden sinivalkoiset värit voisivat olla tällaisia koristeita.

Boho, amppelit ja makrameet

Tällä hetkellä pinnalla ovat sisustustyylit kuten boho, jossa koriste-esineet ovat usein luonnonmateriaalia kuten juuttia tai bambua. Juuttikori kuivakukka- tai heinäasetelmineen on tyypillinen koriste, kun kodissa tavoitellaan boho-tyylin sisustusta. Lisäksi pinnalla on vihersisustus erilaisine viherkasvitelineineen ja amppeleineen. Kauniit amppelit voivat olla niin keraamisia kuin vaikka juuttinarusta punottuja tai makramee tyylillä solmittuja. Makramee on suosittu myös seinävaatteena, jossa se koristaa kotia siinä missä taulu tai muukin taideteos. Olipa ostoslistalla sitten makramee tai amppeli, löydät kummatkin Carlsonin verkkokaupasta.

Maskuliininen sisustus

Koriste-esineistä osan voi ajatella sopivan paremmin maskuliiniseen sisustukseen ja osan taas feminiiniseen tyyliin. Maskuliiniselle sisustukselle tyypillistä on tummat värit, tietty jykevyys kalusteissa ja esineissä sekä väljyys esineiden ja huonekalujen asettelussa. Tällaisen kodin koriste-esineet saattavat olla tumma, kiiltäväpintainen maljakko tai vaikka tyylikäs ja yksinkertainen tuoksutikkusetti samaa sarjaa olevan nestesaippuapullon kanssa. Myös erilaiset suuret kaiuttimet ja kotiteatterijärjestelmät sekä näyttävät kodinkoneet näyttelevät helposti koriste-esineiden roolia toimimalla katseenvangitsijana. Feminiininen sisustus on puolestaan herkempi, vaaleampi ja sisältää enemmän pieniä yksityiskohtia. Voit selailla omaan kotiisi sopivaa katseenvangitsijaa täällä verkkokaupassamme. Näet helposti saatavuuden kunkin tuotteen kohdalla. Voit tilata haluamasi koristeet suoraan kotiisi tai hakea lähimmästä myymälästämme.

Sesongit, kuten joulu, ovat koristeiden kulta-aikaa

Erilaiset sesongit ja juhlat ovat koristeiden kulta-aikaa. Jouluna koti puetaan koriste-esineisiin. Tontut, enkelit, porot, tähdet ja lumihiutaleet kuuluvat olennaisesti joulun koriste-esineiden teemoihin. Myös kävyt ja havut näkyvät erityisesti joulun, mutta myös yleisemmin talvella käytettävissä koristeissa. Keväällä ja kesällä kodin pienet koriste-esineet on helppo päivittää kesäisempiin koristeisiin. Moni vähentää kynttilälyhtyjen määrää kesän valoisia iltoja kohti.

Pikkuasiat ja tarvikkeet kauniisiin rasioihin tai purkkeihin

Monilla koriste-esineillä on myös jonkin funktio. Esimerkiksi erilaiset rasiat ja purkit voivat kätkeä sisäänsä kaikenlaista hyödyllistä pientavaraa tai muuta kodin tarpeistoa. Kauniista purkeista on ilo ottaa esiin tarvitsemansa asiat ja näin voi säilyttää esillä tavaraa, jonka muuten haluaisi pitää piilossa. Esimerkiksi kynät, avaimet, kolikot, ompelutarvikkeet, meikit tai vaikka vitamiinit, ovat asioita joita monista kodeista löytyy ja joille voi keksiä kauniita säilytyspaikkoja erilaisten rasioiden, purkkien ja telineiden muodossa.