Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

KOTI JA SISUSTUS

Carlsonin koti- ja sisustuotteiden valikoimasta löydät monipuolisesti tuotteita esimerkiksi kattaukseen, ruonvalmistukseen ja kodintekstiileihin liittyen. Löydät kattavasta valikoimasta myös matot, sesonkituotteet sekä kylpyhuone- ja saunatuotteet. Keittiöön löydät toimivat keittiötarvikkeet ja säilytysratkaisut.

Rajaa tuotteita:

289 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Keittiö - kattaus- ja keittiötarvikkeet Carlsonin valikoimista

Carlsonin keittiötarvikkeiden ja kattaukseen liittyvien tuotteiden valikoimasta löydät laajan tarjonnan lautasia, kulhoja, kahviastioita ja muita astioita kodin arkeen ja juhlaan. Tarvitsitpa mitä tahansa keittiön tarvikkeita, Carlsonin valikoiman avulla saat kattauksen täydennettyä.

Astioita löytyy suomalaisilta ja kansainvälisiltä huippumerkeiltä kuten Marimekolta, Arabialta, Iittalalta ja Villeroy & Bochilta. Valikoimassa on myös vaihtuvia tarjoustuotteita.

Carlsonin valikoimasta löydät myös kertakäyttötuotteet kuten Iittalan tai Marimekon hienoissa kuoseissa olevat lautasliinat. Kertakäyttötuotteiden valikoimasta löytyy myös kertakäyttöiset aterimet ja astiat.

Keittiötarvikkeet

Mitä tahansa kuvitella saatat, sen luultavasti löydät Carlsonin laajasta keittiötarvikkeiden valikoimasta. Poimintoina valikoimasta saatat löytää veitsiä, leikkuulautoja ja saksia. Leipomista rakastavat löytävät valikoimasta leivontavälineitä, ja ruoansäilytykseen ja järjestykseen löy