Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Yli 100 €:n tilauksissa toimitus Smartpostiin 0 €  (arvo 6,90)

Urheilukellot ja sykemittarit

Tilaa monipuoliset urheilukellot, sykemittarit ja aktiivisuusrannekkeet eri tasoisille kuntoilijoille ja liikkujille Carlsonin verkkokaupasta. Laaja valikoima eri ominaisuuksia ja värejä aktiivisille urheilijoille sekä arkiliikuntaan.

25 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Urheilukellot ja sykemittarit netistä

Älykellot tsemppaavat liikkumaan ja nukkumaan tarpeeksi

Urheilukellot ja sykemittarit ovat erinomainen tapa mitata kuntoilun tehoja sekä seurata omaa kehittymistä. Kun etsit kevyempää kelloa tai ranneketta päivittäisen aktiivisuuden mittaamiseen, tutustu fitnesskelloihin sekä aktiivisuusrannekkeisiin. Aktiivisemmille liikkujille sopii esimerkiksi juoksukello tai kehittynyt sport-kello. Tutustu Polarin laajaan valikoimaan ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin älykello.

Erilaiset urheilukellot, aktiivisuusrannekkeet ja sykemittarit eivät enää ole ainoastaan huippu-urheilijoiden varusteita. Älykellot toimivat hyvänä valmentajana sekä tsemppaavat liikkumaan ja tekemään jokapäiväisestä arjesta entistä aktiivisemman. Mikä sen parempi tunne kuin tehdä taas uusi ennätys askelten määrässä sekä huomata parantuminen omassa olotilassa! Kellot ja rannekkeet kertovat myös mielenkiintoisia asioita muun muassa omasta nukkumisesta ja unen laadusta.
Erilaisissa fitness-laitteissa on lukuisia ominaisuuksia ja hurjasti valinnanvaraa, niin Carlsonin verkkokaupassa kuin yleisestikin älykellomarkkinoilla. Mikä kello sopisi sitten sinulle parhaiten? Mieti ensin mitä rannekkeelta haluat. Onko tarkoitus mitata vain liikuntasuorituksia vai haluatko seurata päivittäistä aktiivisuustasoasi arjessa? Kannattaa listata paperille mitkä ovat ne sinulle tärkeimmät ominaisuudet. Monet kellot esimerkiksi mittaavat askelia, mutta niissä ei välttämättä ole sisäänrakennettua GPS-paikanninta. Listauksen jälkeen valinta on helpompaa ja saatat huomata, ettet välttämättä tarvitsekaan sitä vaihtoehdoista kalleinta kelloa.

Aktiivisuusranneke mittaa päivittäistä aktiivisuuttasi

Aktiivisuusrannekkeet sekä fitness-kellot ovat hyviä päivittäistä aktiivisuutta mittaavia kelloja. Aktiivisuusrannekkeet mittaavat mm. päivän aikana kertyneitä askelia sekä kannustavat panostamaan hyötyliikuntaan. Aktiivisuusrannekkeet tekevät arjen liikkumisesta säännöllistä sekä hauskaa. Monet rannekkeet mittaavat myös kulutettuja kaloreita, joten ne on helppo suhteuttaa syötyjen kalorien määrään silloin, kun haluat pudottaa painoasi.

Fitness-kelloissa on usein aktiivisuusrannekkeita enemmän ominaisuuksia, jolloin ne mittaavat myös unen laatua sekä tarjoavat erilaisia treenioppaita ja -ohjelmia. Näin löydät täydellisen tasapainon treenin, palautumisen ja perusarjen välillä. Fitness-kellot motivoivat treenaamaan säännöllisesti sekä tuomaan liikunnan osaksi säännöllistä arkea. Älykellot voi yleensä yhdistää puhelimeen esimerkiksi Bluetoothin avulla, jolloin ne mittaavat puhelimen GPS-signaalin kautta myös kuljettua matkaa.

Vie liikunta uudelle tasolle urheilukellon avulla

Urheilukellot sekä juoksukellot ovat erinomainen vaihtoehto aktiivisille liikkujille ja urheilijoille. Kevyisiin urheilurannekkeisiin verrattuna urheilukelloissa on usein sisäänrakennettu GPS. GPS:n avulla mittaat helposti juoksumatkoja sekä tehostat keskinopeuttasi. Monessa urheilukellossa on myös korkeusmittaus, joten polkujuoksussa voit seurata myös korkeusvaihteluita.

Urheilukelloa valitessa kiinnitä huomiota siihen, tarvitseeko kello kaverikseen sykevyön vai onko siinä sykkeenmittaus itsessään. Sykevyö on siitä hyvä vaihtoehto, että voit käyttää sykkeen mittausta vain urheilusuorituksen aikana, jolloin kellon akunkesto oqn parempi kuin integroiduilla sykkeenmittausominaisuuksilla. Jos taas haluat entistä tarkempaa mittausta koko päivän sykealueista, kannattaa panostaa sykekelloon. Näin saat arvokasta tietoa sykealueista koko päivän ajan sekä siitä, riittääkö lepo palautumiseen päivän aktiivisuudesta. Sillä itse liikkumisen lisäksi lepo on aivan yhtä tärkeää.

Kun hyvä älykello oikeilla ominaisuuksilla on viimein löytynyt, sinun pitää enää tehdä se vaikein valinta eli väri! Onneksi musta urheilukello on aina varma valinta. Jos haluat saada piristystä arkeesi, valitse värikäs aktiivisuusranneke. Tärkeintä on, että kello tuntuu ranteessa hyvältä eikä ole tiellä. Kello suositellaan puettavaksi yleensä vasempaan ranteeseen riippuen siitä, oletko oikea- vai vasenkätinen.