Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Ulkovalaisimet

Tilaa monipuoliset ja tyylikkäät ulkovalaisimet puutarhaan, terassille tai parvekkeelle laajasta valikoimastamme. Hyvä ulkovalaisin tuo valoa hämäriin iltoihin ja luo tunnelmaa terassille sekä parvekkeelle. Ulkovaloista löydät ulkotilaan sopivat seinä- ja kattovalaisimet, pollari- ja pylväsvalaisimet, upotettavat valaisimet, kohdevalaisimet ja valonheittimet sekä valaisinpylväät.

69 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Hyvin suunnitellulla ulkovalaistuksella voidaan kontrolloida, mitä pihassa näkyy hämärän ja pimeän saapuessa. Voit korostaa kauniita asetelmia, kuten puita, pensaita, kiviä, patsaita ja koristealtaita erilaisilla kohdistusvaloilla. Puutarhaan on helppo saada tilan tuntua asettamalla pieniä valoja myös pihan perälle.

Ulkovalaistuksen avulla luodaan myös tunnelmaa terasseille, parvekkeille ja patioille. Valo on ulkona erinomainen tunnelmanluoja, jonka avulla nostat esiin pihasi kauneimpia yksityiskohtia. Erityisesti syksyisin voit nostaa esille syksyn kukkia kuten syysleimuja, piiskuja ja astereita sekä syyshortensioita. Valo kannattaa kohdistaa kukkiin aina ylhäältä alaspäin.

Viihtyvyyden lisäksi hyvä ulkovalo tuo myös turvallisuutta. Suurilla pihoilla valaistus ohjaa kulkijaa pihatietä pitkin ja parantaa näkyvyyttä, sillä sen ensisijainen tehtävä on turvata liikkuminen pimeällä. Erityisesti vaikeakulkuisten pihojen valaistukseen kannattaa panostaa onnettomuuksien välttämiseksi. Valaistu pihapiiri on turvallinen myös lapsille syksyn hämärtyvissä illoissa.