Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Jouluvalot

Valikoimastamme löydät laajan kattauksen jouluvaloja niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Valoilla luot tunnelmaa ja mielikuvituksellisia sekä näyttäviä yksityiskohtia kotiisi ja pihalle tai parvekkeelle. Valoja voi käyttää läpi pimeän vuodenajan kausivaloina, joilla luot tunnelmaa sisä- sekä ulkotiloihin vuoden pimeimpinä kuukausina.
Valitsetko ikkunallesi mieluiten perinteisen kynttelikön vai riippuvan joulutähden tai haluatko luoda satumaisen eläinmaailman puutarhaasi? Carlsonilta tilaat jouluvalot helposti netistä!

81 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Jouluvalot netistä

LED-jouluvalot

Carlsonin verkkokaupasta löydät LED-valoilla varustetut kyntteliköt, valonauhat sekä muut koristevalot. Jouluvaloissa löytyy niin värillisiä kuin lämpimän valkoisen sävyisiä LED-valoja. LED-valojen joukosta löytyy niin verkkovirralla toimivia valoja, kuin myös paristoilla toimivia koristevaloja. Tuotteissa on kerrottu selkeästi ovatko ne tarkoitettu sisä- vai ulkokäyttöön. Älä käytä sisäkäyttöön tarkoitettuja valoja ulkotiloissa.

Ajastustoiminnolla tai kaukosäätimellä valot syttyvät ja sammuvat vaivattomasti

Monissa valoissa on ajastintoiminto, joten et tarvitse erillistä ajastinta valoille. Ajastimen avulla saat valot päälle juuri silloin kun haluat. Ajastinta voi hyödyntää myös sytyttämään ja sammuttamaan valot sähkön hinnan mukaan eli voit säästää sähkölaskussa käyttämällä ajastinta vaikkakin LED-valot ovat jo itsessään hyvin energiaystävällinen vaihtoehto.

Osassa tuotteistamme on mukana myös kaukosäädin, joten voit asentaa valot minne haluat, eikä sinun tarvitse välttämättä käydä kytkemässä niitä päälle tai sammuttamassa. Kaukosäädin on kätevä myös liikuntarajoitteisille. Kaukosäätimellä toimivat LED-kynttilät voit asentaa myös paikkoihin, joissa muutoin valojen sytyttäminen ja sammuttaminen voi olla haasteellista.

LED-kynttilät

Turvallinen valinta lapsi- sekä lemmikkikotiin ovat LED-kynttilät. Monet LED-kynttilät omaavat nykyisin myös ajastimen, jolloin ne syttyvät tiettynä ajankohtana läpi pimeän vuodenajan. LED-kynttilöissä on valinnanvaraa ja niiden tarkoitus on jäljitellä aitoa kynttilää.

Osa LED-kynttilöistä soveltuu myös ulkokäyttöön. Carlsonin valikoimasta löydät esimerkiksi paristoilla toimivan LED-hautakynttilän, joka palaa jopa 40 vuorokautta läheisen haudalla.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme LED-kynttilöitä myös sisäkäyttöön. Koska LED-kynttilät eivät lämpene, ne ovat turvallisia käyttää kaikenlaisissa tiloissa sekä erilaisissa jouluasetelmissa ja lyhdyissä. Ne sopivat erinomaisesti myös palvelutaloihin ja muihin kohteisiin, joissa kynttilöiden polttaminen ei ole turvallista tai on kiellettyä. Kun valitset LED-kynttilät, voit polttaa niitä turvallisin mielin ilman tulipaloriskiä.

LED-kynttilöiden avulla loihdit vaivattomasti jouluista tunnelmaa kotiin. Tee helppo kynttiläasetelma lyhtyyn asettelemalla sinne kuusen oksia, joulupalloja sekä LED-kynttilä.

Paristovalot

Mikäli mahdollisuuksia verkkovirralla toimiville jouluvaloille ei ole, on tarjolla myös paristokäyttöisiä koristevaloja. Useimmiten paristokäyttöiset valosarjat on mielletty sisätiloissa käytettäviksi, mutta meillä Carlsonin valikoimassa on tarjolla paristovalosarjoja myös ulkokäyttöön. LED-valoilla varustetut paristovalosarjat ovat myös vähän virtaa kuluttavia, joten patterin virta riittää pitkän aikaa näissä valosarjoissa. Paristovalosarjoja on myös saatavilla ajastimella varustettuina.

Paristoilla käytettävät valosarjat ovat kaunis vaihtoehto erilaisiin lyhtyihin, asetelmiin tai kransseihin, sillä näissä useimmiten ei ole pitkää virtajohtoa kuten verkkovirralla toimivissa valoissa. Paristokäyttöiset valaisimet on useasti myös sidottu kauniiseen hopealankaan, joten ne on helppo kiepauttaa vaikka ovikranssin ympärille. Paristoilla toimivat LED-valaisimet eivät kuumene käytössä, joten niitä voi käyttää turvallisesti useassa eri paikassa.

Suloisia eläinhahmoja, enkeleitä ja tähtiä

Valikoimastamme löydät useita akryylista valmistettuja eläinhahmovaloja, joilla voit rakentaa pihallesi tai parvekkeellesi suloisen satumaailman valoja hyödyntäen. Onko valintasi pirteät punatulkut, suloisen oravat vai kenties valoa tuova husky? Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tuo iloa niin itsellesi kuin naapureillesi.

Carlsonin valikoimasta löytyy myös perinteisiä enkeleitä ja tähtiä erilaisiin sisustustyyleihin. Voit valita perinteisen tyylin tai modernin ilmeen. Jokaiselle löytyy vaihtoehtoja monipuolisesta valikoimastamme.

Varalamput ja polttimot

Me Carlsonin verkkokaupassa tarjoamme valikoimissamme myös varalamput valaisimiin. Vaihdettavilla lampuilla ja polttimoilla varustetut jouluvalot ovat pitkäikäinen sekä ympäristöystävällisempi valinta. Varalamput ja polttimot tilaat helposti netistä muiden jouluvalo- ja sisustustarvikeostojen yhteydessä.

Jouluvalojen asentaminen

Valitsitpa minkä tahansa valosarjan Carlsonin valikoimasta, voit asentaa sen itse helposti. Valovalintaa tehdessä tulee kuitenkin ottaa huomioon valosarjan sijoituspaikka. Älä käytä ulkona tai kosteissa tiloissa sisäkäyttöön tarkoitettuja valosarjoja tai valaisimia. Useimmat valosarjamme sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ennen asennusta on tärkeä varmistaa, että valaisinsarjojen johdot sekä muuntajat ja polttimot ovat ehjiä. Älä koskaan asenna rikkoutuneita valoja. Tutustu valosarjojen turvaohjeisiin ja asenna ne niille sopiviin paikkoihin.
Ulkovalosarjoilla on helppo korostaa pihan eri osia kuten leikkimökkiä, sisäänkäyntiä tai puustoa. Mikäli haluat korostaa pihan lipputankoa, löydät valikoimastamme myös lipputankoon tarkoitetun valosarjan.

Hanki jouluvalot helposti netistä

Jouluvalojen hankkiminen Carlsonin verkkokaupasta on nopeaa ja vaivatonta. Valikoimassa on usean eri valmistajan jouluvaloja, joista voit valita juuri omaan tyyliisi ja kohteeseesi sopivimmat tuotteet. Verkkokaupassa voit rajata näytettäviä vaihtoehtoja suodatusvalintojen avulla, jolloin löydät etsimäsi tuotteet nopeasti. Voit etsiä myös valmistajan brändin mukaan tai rajata hakua hinnan mukaan.

Tilaamalla jouluvalot helposti netistä, vältyt ruuhkalta ja jonottamiselta. Kaikki tuotteemme ovat CE-merkittyjä, joten niitä on turvallista käyttää ja ne täyttävät jouluvaloille asetetut turvallisuusmääräykset. Astu verkkokauppaamme ja valaise kotisi jouluvaloilla ja luo haluamasi tunnelma, jota voit muunnella ja kasvattaa vuodesta toiseen!