Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Vallila edustaa kodintekstiilien kotimaista designia

Carlsonin verkkokaupan valikoimista löytyy satoja Vallila-tuotteita, joista osa on myynnissä myös valikoiduissa myymälöissämme.

Tarkista tuotekohtainen myymäläsaatavuus tuotetiedoista.

Vallilan sisutustekstiileistä ja -tuotteista koostuva kokoelma uudistuu kaksi kertaa vuodessa. Ideana on, että verhot, matot ja tyynyt voidaan valita yhteensopiviksi sekä muun sisustuksen kanssa että keskenään.

Oy Vallila Interior Ab aloitti toimintansa 1935 tekstiilikutomona ja toimi aluksi nimellä Vallilan Silkkitehdas Oy. Se valmisti muun muassa ohuita vuori- ja puserokankaita sekä pöytäliina- ja korsettikankaita. Vuonna 1939 Otto Berner rakennutti yritykselle uudet tilat Nilsiänkadulle Vallilaan. Tilat ovat edelleen Vallila-konsernin pääkonttorin käytössä.

Vallilan Kankaat suunnitellaan Suomessa, mutta valmistetaan suurimmaksi osaksi ulkomailla. Yrityksen kotimaisuusaste on kuitenkin riittävän suuri, jotta se voi käyttää Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-merkkiä. Lisäksi Vallilla on ansainnut Design From Finland - merkin suomalaisesta designistaan.

Marraskuun kanta-asiakasetu: Keittiötekstiilit,vahakankaat ja kappaverhot -25 %

Lakanat ja pyyhkeet sopivat niin mökkituliaisiksi kuin lahjaksi itselle tai ystävälle 

Vallilan lakanat ja pyyhkeet ovat suomalaisten rakastetuimpia kodin tarvikkeita. Käsi- ja kylpypyyhkeet ovat kiva tuliainen vaikka ystävän mökille, joululahja perheenjäsenelle tai kaivattu piristysruiske oman kodin kylpyhuoneeseen. Pehmeä ja täyteläinen, laadukas pyyhe pysyy hyvänä pitkään. Varsinkin kun tutustut pesuohjeeseen, peset tyynyliinat, pussilakanat ja pyyhkeet oikeassa lämpötilassa sekä saman väristen pyykkien kanssa.

Kotoisa ja helppo tapa sisustaa koti kulloiseenkin sesonkiin on vaihtaa pyyhkeet ja lakanat  sopivan teeman mukaiseksi. Kevääseen ja kesään sopiva hempeät kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet ja sänkyvaatteet. Talvella kun luonto harmaa, valkoinen ja ruskea, tuntuu luonnolliselta vaihtaa myös kodin tekstiilit samaan sävyyn. Vallilan jos joku, on suunnittelussaan aina hakenut inspiraation luonnosta ja sen vuodenaikojen mukaan vaihtelevasta värimaailmasta.

Vallila - tekstiilien laadukkuus ja kuosien ajattomuus

Vallilan verhoja, mattoja, kylpypyyhkeitä, käsipyyhkeitä, tyynyliinoja, pussilakanoita, pöytäliinoja ja päiväpeittoja löytyy monesta suomalaiskodista.

Vallila on klassikko, josta ei voi olla pitämättä. Vallila on varma sisustustekstiilivalinta niin itselle kuin lahjaksi. Ajattomat printit ja kuosit pysyvät pinnalla vuodesta toiseen eikä Vallilan tekstiilien laatukaan anna aihetta tekstiilien uusimiseen. Lakanat ja pyyhkeet kestävät pesusta toiseen.

Valmisverhot vai mittatilaustyö?

Vallila on kautta aikojen tunnettu hyvin verhoistaan. Sivuverhot ovat sisustuselementti kun taas Vallilan pimennysverhoilla on enemminkin käytännöllinen funktio makuuhuoneen tai olohuoneen pimentämisessä. Vallilan valmisverhot ovat helppo valinta, jos huonekorkeus on sopiva valmisverhojen käyttämiseen ja jos haluat päästä nopeasti kauniiseen lopputulokseen. Niille, joilla on taito hyppysissä, on tarjolla suuri valikoima Vallilan kankaita. Näistä näppärä ompelija surauttaa verhot mittojen mukaan ja vielä vaikka sohvatyynyt samasta kuosista.

Matto muuttaa tilan ilmeen ja tuo sisustukseen pehmeyttä

Matolla on suuri vaikutus tilan kuin tilan ilmeeseen. Carlsonin Vallila - mattovalikoimasta löydät satojen mattojen joukosta varmasti omiin tarkoituksiisi sopivan maton. Etsitpä sitten käytävämattoa, keskilattiamattoa tai kynnysmattoa, löydät kaikki kauneimmat matot Carlsonilta.

Mittaa tarvitsemasi maton mitat, niin löydät sopivan helposti verkkokaupastamme. Voit tilata uuden maton lähimpään postitoimipisteeseen tai noutaa sen lähimmästä myymälästämme. Jos ostoslistallasi on iso matto, suosittelemme perehtymään kotiinkuljetuspalveluumme.  Esimerkiksi olohuoneen tai toimistotilan matolle kertyy helposti painoa, kun isolle lattiapinnalle tarvitaan tarpeeksi kookas matto. Vallila on tunnettu myös julkisten tilojen sisustamisesta, joten suuriinkin tiloihin sopivia sisustustuotteita löytyy valikoimasta runsaasti.

Kaupunkikuosit ja luonnonläheisyys Vallilan tunnusmerkkeinä

Vallilla on tunnettu muun muassa kaupunkikuoseistaan. Vallilan sisustustekstiilejä katsellessaan pääsee mielikuvitusmatkalle Pariisiin, Tokioon, Espalle, Aurajoen rannalle tai vaikka Vaasan torille, ihan omalta kotisohvalta. Suosikkikaupunkia kuvaavilla verhoilla tai muilla tekstiileillä voi lievittää koti-ikävää tai kaukokaipuuta.

Monet kankaista ammentavat aiheensa Suomen luonnosta, kuten esimerkiksi suosittu klassikko Kelohonka tai vaikkapa Koivukuja. Yksi ikonisimmista kuoseista lienee Makeba, jonka suunnittelija on yhdysvaltalainen Howard Smith. Kangas on nimetty etelä-afrikkalaisen laulajan ja ihmisoikeusaktivistin Miriam Makeban mukaan. Mustin ääriviivoin piirretty tulppaanimainen kuvio on ollut tuotannossa vuodesta 1968 lähtien aina tähän päivään saakka.

Vallila x MAKIA by Danny Larsen

Norjalainen Danny Larsen on tehnyt nimeä itselleen taideympyröissä yksityiskohtaisen tunnelmallisilla teoksillaan, jotka rakentuvat karuista luonnon maisemista ja inspiroituvat norjalaisista kansantaruista. Danny Larsenin suunnittelema yhteistyömallisto Vallilalle ja Makialle henkii aavemaista tyyneyttä höystettynä ripauksella norjalaisia black metal -vaikutteita.Malliston teema nojaa vanhaan luonnon tutkimisen perinteeseen ja helposti ohittuvien tilanteiden vangitsemiseen, joissa Danny tulkitsee paikallisia maisemia, elämiä ja kasveja. Flower, Wolf- ja Forest-mallistot pitävät sisällään kauniita ja tunnelmallisia kodintekstiilejä sekä astioita.

 
Oslon laitamilla perheensä kanssa asuva Danny Larsen on entinen ammattilumilautailija, joka on uransa päättymisen jälkeen kanavoinut intohimonsa taiteeseen. Nykyään Danny jakaa saman lontoolaisen taideagentuurin tunnettujen kansainvälisten nimien kanssa, kuten Banksyn, Kawsin ja Peter Blaken.

Ervin Latimer for VALLILA

Ervin Latimer on vaatesuunnittelija ja Vuoden nuori suunnittelija 2020. Uutuusmalliston upeat, käsinpiirretyt ja graafiset kuosit juhlistavat päämäärätietoisia ja vahvoja suomalaisnaisia.

Kuosit ovat saaneet inspiraatiota Latimerin 50-luvun asuinrakennuksen tuloaulan muotokielestä ja yksityiskohdista.

Järjestelmällisistä hennoista kolmioista rakentuva käsinpiirretty Lucina-kuosi on nimetty Naisasialiitto Unionin ensimmäisen puheenjohtajan ja Martta-järjestön perustajan Lucina Hagmanin mukaan.

Vapaasti piirretyistä viivoista koostuva rauhallinen ja vankka ruutukuosi Saga on nimetty suunnittelijan rakkaan edesmenneen isoäidin Saga Saaren mukaan.

Vinottain nousevista, vahvoista ja risteävistä viivoista luonnosteltu Tove-kuosi on nimetty kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin mukaan.

Päättymättömästi ylös korkeuksiin kasvavaa traakkipuutta kuvaava Rosa-kuosi on nimetty Rosa Lembergin (o.s. Clay) mukaan, joka vuonna 1899 tiettävästi ensimmäisenä afrikkalaistaustaisena henkilönä sai Suomen kansalaisuuden.