Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Ruokailu ja tarjoilu

Kattaus ja ruokailu kattaa kaiken tarvittavan täydellisen ruokailukokemuksen tai juhlan luomiseen. Alkaen laadukkaista lautasista ja kulhoista, kahviastioista ja mukeista, kermakoista ja sokerikoista, tyylikkäisiin tarjoiluastioihin ja juomalaseihin. Valikoimamme sisältää myös lastenastioita, erikoislasit viinin ja muiden juomien nauttimiseen sekä kaatimet ja karahvit. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman aterimia ja aterinsettejä, lasten aterimia, tarjoiluvälineitä sekä tarjottimia, jotka täydentävät kattauksen joka tilanteeseen.

Rajaa tuotteita:

13 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Kattaus, ruokailu ja tarjoilu -tuotealueemme tarjoaa laajan valikoiman astioita ja tarvikkeita, jotka tekevät jokaisesta ateriasta erityisen. Valikoimastamme löydät kaiken alkaen klassisista ja moderneista lautasista ja kulhoista, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, aina elegantteihin kahviastioihin ja mukeihin. Kermakot, sokerikot ja kannut tuovat pöytään sekä käytännöllisyyttä että tyyliä. Tarjoiluastioiden, mukaan lukien lasiset tarjoiluastiat, monipuolinen valikoima auttaa sinua esittelemään ruokasi esteettisesti ja toimivasti. Juomalasit, viini- ja erikoislasit sekä kaatimet ja karahvit täydentävät kattauksen, tarjoten täydellisen juomakokemuksen.

Lastenastiat, -aterimet ja tarjoiluvälineet ovat suunniteltu erityisesti perheen pienimmille, yhdistäen turvallisuuden, kestävyyden ja hauskan muotoilun. Aikuisten aterimet ja aterinsetit ovat saatavilla useissa tyyleissä ja materiaaleissa, sopien kaikkiin makuihin ja tarpeisiin. Tarjottimet lisäävät lopullisen kosketuksen, olipa kyse sitten aamiaisen tarjoilusta sängyssä tai illanistujaisten herkkujen esillepanosta.

Lisäksi löydät loistavia lahjaideoita kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä häälahja, tupaantuliaiset, merkkipäivä tai muu juhla, löydät valikoimastamme laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet, jotka ilahduttavat saajaansa. Kahviastiat ja mukit, elegantit tarjoiluastiat, tai tyylikkäät aterinsetit ovat lahjoja, jotka tuovat arkeen luksusta ja juhlaan eleganssia. Laadukkaat ja tyylikkäät tuotemerkkimme, kuten Iittala, Marimekko ja Villeroy & Boch, takaavat, että löydät juuri sen, mitä etsit, olipa kyseessä sitten päivittäinen käyttö tai erityiset hetket.