Osta kotimaisesta verkkokaupasta

Meillä maksat turvallisesti

Kylpyhuone ja sauna

Kylpyhuone- ja saunatarvikkeet netistä

Carlsonin kylpyhuone- ja saunatarvikkeiden valikoimasta löydät monipuolisen ja laadukkaan kattauksen erilaisia kylpyhuone- ja saunatarvikkeita kuten tekstiilejä, saunakiuluja, saunakauhoja, hyllyjä, koreja, saippuapulloja, naulakkoja, löylymittareita, wellness-tuotteita ja saunatuoksuja. Rentouttava ja nautinnollinen kylpy- ja saunahetki odottaa aivan kulman takana.

Rajaa tuotteita:

18 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
/ sivu

Kylpyhuonetarvikkeet Carlsonin tarjonnassa

Carlsonin tarjonnasta löydät kaikkea kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen sisustuksessa tulee huomioida tavaroiden ja tarvikkeiden soveltuvuus kylpyhuoneeseen. Käytännölliset kylpyhuoneratkaisut voivat olla myös tyylikkäitä. Carlsonin valikoimasta löytyvät tyylikkäät tuotteet kylpyhuoneen kokonaisvaltaiseen sisustamiseen.

Kylpyhuoneen säilytysratkaisut

Carlsonin tarjonnassa on useita erilaisia hyllyjä, koreja sekä korivaunuja kylpyhuoneen tarpeisiin. Eri kokoiset ja eri muotoiset hyllyt ja korit antavat valinnanvaraa kylpyhuoneen sisustamiseen.

Kätevä kulmakori säästää sekä tilaa kylpyhuoneessa että on myös ulkonäöltään tyylikäs. Beslagsbodenin kulmakori tai kaksoiskulmakori on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikäs ratkaisu. Tarrakiinnityksen ansiosta sen kiinnittäminen seinään on vaivatonta. Puhtaana se pysyy mikrokuituliinalla pyyhkäisten. Puhdistukseen ei tarvitse käyttää erillisiä puhdistusaineita.

Jos tarrakiinnitykset eivät houkuta, valikoimasta löytyy myös ratkaisuja, jotka eivät vaadi tarroja. Esimerkiksi Beslagsbodenin kaksoiskori suihkuseinään -tuotteessa on kätevät riipustuskoukut, joiden avulla korin voi kiinnittää. Imukupit parantavat tuotteen kiinnitystä lasiseinään korin alaosasta, jolloin kori pysyy tukevasti paikoillaan.

Seiniin kiinnitettävien hyllyjen ja korien lisäksi valikoimasta löytyy seisovia korivaunuja, jotka eivät vaadi kiinnitystä. Yamazakin kylpyhuoneen hylly ei vie paljoa tilaa pienessäkään kylpyhuoneessa, vaan shamppoot, saippuat ja pesusienet pysyvät hyllyssä hyvässä järjestyksessä.

Kylpyhuoneen koukut ja naulakot

Ripusta pyyhkeet ja tekstiilit kätevästi roikkumaan Carlsonin valikoiman koukkujen ja naulakoiden avulla. Saatavilla on eri muotoisia, mallisia, kokoisia ja värisiä ratkaisuja erilailla kiinnitysvaihtoehdoilla. Koukut kiinnität seinään esimerkiksi tarrakiinnityksen avulla, jolloin kylpyhuoneen arkoihin pintoihin ei tarvitse porata reikiä.

Kylpyhuoneen pienesineet

Muita kylpyhuonetarvikkeita Carlsonin valikoimasta löytyy kattavasti. Saippuapullot, hammasharjakupit, pumppupullot, saippua-aluset, purkit, saippua-annostelijat ja paperitelineet kuuluvat myös kylpyhuonetarvikkeiden valikoimiin. Kaikkia tuotteita on useissa eri kooissa, väreissä ja muodoissa joten jokainen sisustaja löytää varmasti omaan tyyliinsä sopivan tuotteen.

Materiaalit ovat kylpyhuoneeseen sopivia, helposti pestäviä ja hoidettavia sekä kestäviä. Kylpyhuoneen pientuotteissa materiaaleina on käytetty esimerkiksi polyresiiniä, koristeltua kristallilasia, ruostumatonta terästä, lasia tai laadukasta muovia.

Saunatarvikkeet Carlsonin valikoimasta

Carlsonin saunatarvikkeiden joukosta löydät monipuolisesti tarvikkeita saunomiseen. Valikoimassa on saunakiuluja sekä perinteiseen että moderniin makuun. Modernimpaan saunaan sopii esimerkiksi Emendon teräksinen saunasanko tai kaunis Aarikkan musta Nuppu-saunakiulu. Perinteisempään saunaan sopii esimerkiksi Emendon puinen löylykiulu. Saunamittareiden avulla mittaat saunasi lämpötilan helposti ja varmasti. Tarjonnasta löytyy mittareita jokaiseen saunaan sopivaksi.

Carlsonin valikoimasta löytyy myös kauniit pärekorit puusaunoihin sekä peseytymistarvikkeet kuten pesu-, vartalo- ja kynsiharjat sekä hohkakivet sekä pesuaineet koko vartalolle. Rento Hohkakivi jalkaraspilla hemmottelet jalkojasi arjen keskellä, ja jalkakylvyllä virkistät väsyneitä jalkoja.

Emendon päänalunen ja pellavainen saunatyyny tekevät saunomiskokemuksesta entistäkin rentouttavampaa. Erilaisilla löylytuoksuilla taiot saunaasi hemmottelevat tuoksut metsää, koivua tai vaikkapa eukalyptusta ja saat nauttia kokonaisvaltaisesta saunaelämyksestä.

Kylpyhuoneen ja saunan tekstiilit

Carlsonin kylpyhuone- ja saunatekstiilien joukosta löydät niin pyyhkeet, laudeliinat ja kylpytakit kuin suihkuverhot ja suihkumatotkin. Tekstiilit ovat yhtälailla käyttöesineitä kuin sisustuselementtejäkin, ja laajasta valikoimasta löytyy värisävyt ja koot kaikille.

Carlsonin tekstiilivalikoiman joukossa on tekstiilejä Suomen tunnetuimmilta brändeiltä kuten Marimekolta, Vallilalta ja Finlaysonilta. Tutut suomalaiset kuosit ihastuttavat upeissa väreissä ja materiaalit hemmottelevat ihoa. Tekstiilien joukosta löytyy myös suosittuja Muumi-kuoseja.

Pyyhevalikoimasta löytyy pyyhkeitä useassa eri koossa. Sekä käsi- että kokovartalopyyhkeiden valikoimassa on pyyhkeitä, jotka ovat materiaaliltaan sataprosenttista puuvillaa.

Saunaan ja kylpyhuoneeseen tyyliä tekstiileillä

Saunomiseen saa uutta tyylikkyyttä erilaisilla saunatekstiileillä. Carlsonin valikoimissa on laaja tarjonta saunatekstiilejä kuten peflettejä ja saunatyynyjä. Saunomista voi piristää myös saunamyssyllä. Erilaisilla kuoseilla saa sisustettua saunasta mieleisensä. Saunatekstiilit ovat materiaaliltaan useimmiten pellavaa tai puuvillaa jopa sataprosenttisesti.

Suihkuverhoilla sisustat kylpyhuonettasi uuteen uskoon. Carlsonin suihkuverhovalikoimasta löytyy esimerkiksi Vallilan upeita kuoseja kylpyhuonetta piristämään. Valikoimassa on myös koukut ja verhotangot suihkuverhojen ripustamista varten.